senin kabul etmediğini görünce senden kaldırıyorlar kampanyayı bende yaşadım bu durumu. alcaksan hemen alıcaksın yoksa mokoko |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (683. sayfa)
-
-
Taahhütüm 31'inde bitiyordu. Sadece TV+ için iptal talebinde bulundum. Bugün aradılar, 500 mbit ve TV+ için ilk 2 ay ücretsiz, kalan 10 ay 630 TL için anlaştık. Faturalarda toplamda 250 TL indirim yaptılar. Süper fırsat kampanyası olarak geçiyormuş.
-
Ben de gece yanlışlıkla tv+ iptale bastım.
Benim de 31 aralıkta bitiyor.
Gpon olmadığı için 100 mbit'ten yüksek vermiyırlar.
-
O zaman mokokoya geldim:) -
Oyunlarda ping yüksek ama uzattık yine bakalım. -
Sözleşmem bitiyor 500 mbps ye 340₺ ödüyorum şimdi aradılar 25 mbps 440₺ ye geliyor. Vay halimize -
tv plus dahil mi -
Sade İnternet. Ben tv izlemem.
-
500 mbit 2ay ödemesiz kalan 10 ay 550tl,ortalama 458tl ye paket var solda -
üstat link var mı .
-
-
100 mb için bugun son günümdü. Aradım fiyatlar çok yüksek çıkıyor dedim. 16 yıllık eski aboneyim. Teklifte etkisi oluyor mu bilmiyorum ama 2 ay ücretsiz kalan 10 ay 450 Lira yani ortalama da aylık 375 Lira 100 Mb. olarak 12 aylık teklif verildi kabul ettim. 242 veriyordum. Makul bir zam oldu. Kampanya adı 2 ay Ücretsiz Fiber Süper Son Avantaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 28 Aralık 2024; 9:53:18 > -
Tv+ var miydi? -
ilk 6 ay 510 kalan 6ay 650 200 mbs tvli çıkmış benim arkadaşa teklif nasıl sizce -
tvli daha avantajlı superonlıne fiyatlara bakınca -
Fena değil ama daha iyi olabilir kabul edilebilir hocam elbette son karar takdir sizin -
cevap için saol robocop artık kendi kararı bir sorarmısın demişti bende o yüzden yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 29 Aralık 2024; 0:40:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghettomania
Bu durum tamamen sizin tercihiniz kalmış.
1.Solun verdiği modemde kötü değil ama kırpılmış modeldir.
2.keenetic dsl modellerde wan portu tanımlama yapılarak fiberde kullanılabiliyor.Ama ileriye yönelik sadece altyapı fiber olacaksa neden dsl modem doğrudan router olan modeli almak daha mantıklı,daha verimli.
3.Şayet ev kullanıcısı olarak beklentiniz çok yüksek değilse,modeme bağlanacak cihaz sayısı az ise Titan da asusda lüks kaçar.
4.Vdsl döneminde asus dsl ac68u kullanmıştım yıllarca,menmundum.
5.Titan da mediatek çip asusda broadcom çip vardır.Teoride asus daha iyi gibi görünmeye kullanımda Titan yazılım artışı açısından daha ileride.
6.Evim 180m dubleks olduğu icin hooper altkatta speedster üst katta mesh sistemiyle bağlı.Evin her bölgesi 5ghz wifi alanına sahip.2.4ghz tamamen iptal.
Prize takılan wifi genişleticiler verimli değil,mesh sistemiyle daha verimli alırsınız
7.Titan ax yani wifi6 destekliyor,bunu destekleyen cihazlarınız varsa daha yüksek hızlar alırsınız.
8.Sonuçta 5000 -6000 tl ödemek istemiyorum,solun verdiği router bana yetiyor,beklentim yüksek değil diyorsanız paranız cebinizde kalsın.an itibariyle kurulumu yaptım
keenetic omni dsl ile ONT cihazı kullanarak ( ONT'deki kabloyu (RJ45) - WAN girişine taktım )
MAC kopyalama yapmama gerek kalmadı
süperonline kullanıcı adı ve şifremle kolayca kurulumu yaptım
şimdi router mı alsam yoksa modem mi diye düşünmekteyim aynı zamanda ASUS mu Keenetic mi diye düşünüyorum
keenetic ürünleri , Türkiye altyapısına çok uygun anladığım kadarıyla , sürekli güncelleme geliyorMUŞ
KeeneticOS 4.2.4
18/12/2024
en son gelen güncelleme
-
Sade 100 mb için.
-
Ah hocam makul zam derken yuzde elli dört yapiyor artık rakamlara o kadar alıştık ki şaka bir yana size güzel bir rakam vermişler bu fiyata abartısız söylüyorum 10 mbps adsl kullanan bir sürü insan bile var ordan anlayın nasil bir kar yüzdesiyle çalıştıklarını sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun çok iyi bir fiyat yakalamisiniz sorması ayıptır kaç yıllık aboneliginiz var acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X