Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.791
Cevap
321
Favori
804.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
Giriş
    200 mgbt fiber +tv plus ekstra ile 25.12.2024de yeniledim 6 ay 500 6 ay 610 tlden senin paket çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

tv plus ekstra ile Tabii sporda yayınlanan bütün maçları seyredebiliyormusun. Yoksa üst paketemi geçmek gerekiyor.

• alpceren A kullanıcısına yanıt
    Tabii spor sadece açık 1 adet var geri kalan 2,3.4.5 internet platform aboneliği gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beuchat kullanıcısına yanıt

Öğrenmek istediğim buydu. Teşekkürler.

• Telefonla aranıp İlk 6 ay 470 ikinci 6 ay 570 TL 100 Mbps ve TV + Ekstra teklif edildi kabul ettim.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl 250 TL ye kullandığım 100 mbps tv plus li paketim 200 mbps oldu aylık su an 650 e geliyor ama hiz artırımınin hicbir faydası olmadı sanki halen 100 kullanıyorum tamamen goz boyama yuksek ihtimal seneye arakadaslar hepimiz 100 mbps için tv plus li paketleri için 1000 TL duz hesap ucret ödeyeceğiz 200 için misal 1100 olacak 500 için 1200... gidecek daha geçen yıllar 2023 de 200/300 maksimum fiyata üstelik 24 ay taahhutle kullandığımız paketlere böylece 3 senede 4 kat yaklaşık zam gelmiş olacak taahhut süresi de 12 aya inmiş olacak hizmet kalitesini hiç saymıyorum bile o zaten yerlerde misal tv plus sadece ileri geri alma özelliği icin reklamları geçiyorum ve kullanıyorum heykele bile sansür uygulaması şiddet içeren bir filmde her sahnesini kesmesi yalnızca müstehcen sahneler degil küfür içeren bir konuşmayı direkt uçurtması bu kadar sorunlu ve çöp olan bir platform olamaz ama mecburen reklamlardan kurtulmak için bir de az sa olsa tabii sporu şifresiz izleyebildigimiz için ve kısmen supersport olsun takılıyoruz ama zorunlu bir beraberlik yoksa beş dakika durmaya değmez hiç kimseye de tavsiye etmiyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    ben memnunum telekomdan iyi en azından yapacak bişi yok

• Taahutumuz mart ortasinda bitecekti. 1000mbit tv+ ile beraber kullaniyorum. Aylik 510 tl veriyorduk. Ilk 6 ay 600 sonraki 6 ay 740 teklif ettiler. Normalde direk olarak ayni gun gecirmeye kalkiyorlar. Taahutunuz devam ediyorsa kabul etmeyin. En azindan ay sonuna kadar gecisi erteleyebiliyorlar. 1 martta yeni tarifeye gecis yapacaklar. 15 gun kaybimiz olacak ama martta zam gelme ihtimali yuksek gibi geliyor bana. Bankalar kart ucreti artislarini hep martta yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,uzatma teklifi için hangi no dan arıyorlar

• enigma100 kullanıcısına yanıt
    uygulama teklifi zaten bu ekstra bişi sunulmamış yinede güle güle kullanın

• Merhabalar, sadece internet için bu aralar gelen teklifler neler ?

• 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.