Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.756
Cevap
321
Favori
802.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

herkese merhaba. bugün fiber 3lü pakete geçtim 24 ay taahhüt verdim.
    25 mbit hız 75gb akk, ilk 12 ay 49, ikinci 12 ay 59 tl.
    ev telefonu veya başka extra ücret yok.
    turkcell tvde izlenebilen ücretsiz SİNEMA PAKETİ verdiler. sinema tv kanallarını izleyemiyorsunuz sadece pakete dahil olan filmlerden izlenebiliyor. ilk bakışta gözüme çarpan ölü ozanlar derneği, köstebek gibi filmler vardı. detaylı incelemedim.

taahut şartlarında 150 lira aktivasyondan bahsediyor. ben zaten aboneyim ve modemim var. eski taahudum çoktan bitti.
    10 mb 49 lira kullanıyorum akk yok. benden iptal durumunda 150 lira isteyebilirler mi?

senle aynı durumdayım. hayır istemezler.

• taahutnamede yazıyor. 150 lira alırım diye. niçin isteyemeyecekler?
  • quote:

taahutnamede yazıyor. 150 lira alırım diye. niçin isteyemeyecekler?

kendi ağzınla zaten internetinin aktif olduğunu söylüyorsun. aktif olan şeyi mi aktif edecekler. bir de bunun için para alacaklar.....
  • quote:

quote:

kendi ağzınla zaten internetinin aktif olduğunu söylüyorsun. aktif olan şeyi mi aktif edecekler. bir de bunun için para alacaklar.....

doğru soyluyorsun. insanlara güven vermeyen firmalar utansın...
  • Eski aboneyim, taahhüt sürem biteli nerde ise 1 yıl olacak, 10 mbit akk.siz 49 TL ödüyorum, geçebileceğim daha mantıklı bir tarife var mı?
  • Taahüt bugün bitti fiber üçlük ve tablet kampanyalı arasında kaldım. 25 mbps 75 GB AKK ilk 12 ay 49 ₺ sonraki 12 59 ₺
    Tabletli 50 mbps 100 AKK ilk 12 ay 59 ₺ sonraki 12 ay 79 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 24 Ekim 2013; 23:09:05 >
  • arkadaşlar bende 20 mb 100 GB AKK 49 tl ye kullanıyordum, 18 ekimde tahahütüm bitti, 1-2 hafta önce arayıp saçma sapan bir iki teklifte bulundular, kabul etmedim. Formda bir arkadaş kapama tahahütü verdikten sonra aranıp 3 ay ücretsiz yaptıklarından bahsetmişti, kapama tahahütü verdim, 5 gün sonra aradılar 3 ü bir arada 25 mb 75 gb akk 49 tl ye ilk üç ay ücretsiz teklif ettiler, kabul ettim. Eğer içinizde tahahütü biten var ise mevcut kampanyalardan birine geçmeden önce 3-5 gün internetsiz kalmayı göze alıp 3 ay bedeva alabilirsiniz, haberiniz ola
  • Arkadaşlar 20 Mbit 10 GB adil kullanım kotalı sınırsız SUPERONLİNE internetimi devretmek istiyorum. Devir işlemlerinden doğacak masraflar tarafımdan karşılanacaktır. Devretmek istememin nedeni yeni taşındığım yerde superonline fiber altyapısının olmaması. Süresi 2014 aralıkta dolacak.
  • quote:

quote:

Hayır eski aboneysen aktivasyon ücreti almıyorlar
  • Merhabalar arkadaşlar ben,m 24 aylık üyeliğim 14.01.2014 te sona erecek bende online işlemlerden bir göz atayım dedim yıllık download ortalamımı felam giriş yapınca böyle bir teklif geldi sizce nasıl yada daha iyi bir kampanya var mı ?
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER
  • Yanlış hatırlamıyorsam 25mb,75gb kota 49tl olan vardı, o daha uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Yanlış hatırlamıyorsam 25mb,75gb kota 49tl olan vardı, o daha uygun

Gördüm hocam şimdi o kampanyayı fiber 3lük kampanyası aslında bu aralar tablet almayı dusunuyordum galaxy tab3 kampanyasıda kafama yattı hız 2 katı akk 1,5 katı neredeyse fiyat 10 lira oynuyor
  • Abim 2 apartman yanda oturuyor yeni taşındı ve gece kuşu bağlattı. Bende ise 5-6 yıldır 10 mbit gerçek sınırsız net var kota felan yok ilk üyelerdenim 2 apartmanda da üyelik abimin adına kayıtlı. Acaba bağlantıları değiştirmemiz mümkün mü merak ediyorum. Bende ki artık verilmeyen 10 mbit sınırsız internetimi abimin evine geçirseler onda ki gece kuşunuda bana geçirmek istesek yaparlar mı ? Arayıp sorucam zaten ama bilgisi olan varsa burdan da sorayım dedim
  • 100gb 20mbit 49tl verirken, 75gb akkye 49tl vericem. saçma sapan sinema paketi falan eklemişler ama kotamı 25gb düşürmüşler. Yıllar geçtikçe kota artması gerekirken aksine düşüyor.

Taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Ben kafamda bir paket yaptım :D Kabul ederlerse imza atarım yok derlerse hadi bana bye uydunete geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Dün itibariyle, telefonsuz Fiber 3lük paketine geçtim. İlk 12 ay 49 TL sonraki yıl 59 TL. Hız 25mb AKK 75gb. Bulabildiğim en makul kampanya bu oldu.

Ben de aynı pakete geçtim ayrıca 2 yıl ücretsiz turkcell tv verdiler. En güzel tarafıda kotadan düşmüyor olması. Evin her yerinde TV izleyebiliyoruz artık :). Belki kota 100 GB'den 75'e düşmüş gibi görünüyor ama o izlediğimiz capcanlı TV kanallarını ekleyince belki 150'ye bile yaklaşır.
  • Bugun 24 ay taahhut yenıledım galaxy tab3 kampanyasından hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bugun 24 ay taahhut yenıledım galaxy tab3 kampanyasından hayırlısı bakalım

ayrıntıları nedir hocam sitede yazan 12*59 ikinci yıl 12*79 tl ve 50 mbit 100 gb adil kullanıma kotası mı? rakam verirsen, bu rakamlardan liste fiyatından hiç indirim yaptıramadın mı, benim de önümüzdeki ay bitiyor taahhütüm...
  • altyapı yeni yapıldı mahellemize
    kapıya satışçı bir arkadaş geldi
    d smart+superonline kampanyasından bahsetti
    internet sitesinde böyle bir kampanya göremedim
    bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: varslan

quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bugun 24 ay taahhut yenıledım galaxy tab3 kampanyasından hayırlısı bakalım

ayrıntıları nedir hocam sitede yazan 12*59 ikinci yıl 12*79 tl ve 50 mbit 100 gb adil kullanıma kotası mı? rakam verirsen, bu rakamlardan liste fiyatından hiç indirim yaptıramadın mı, benim de önümüzdeki ay bitiyor taahhütüm...

Yok hocam ne indirimi kampanyali zaten gayet uygun bence hiz 2 kati artti bide tablet veriyorlar hemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 9 Aralık 2013; 19:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

altyapı yeni yapıldı mahellemize
    kapıya satışçı bir arkadaş geldi
    d smart+superonline kampanyasından bahsetti
    internet sitesinde böyle bir kampanya göremedim
    bilgisi olan varmı

var abicim bizede geldiler kabul ettık fiberi bağladılar d-smart subatta gelcekmiş sanırım
    ama hiç hiç memnun değilimm
    cumartesi internet gitti aradık arıza kaydı falan olusturduk bugün gelip yaptılar sağolsunlar
    bina girişinde ki kutuda sorun cıkmıs
    ama internetım cok yavas
    cok fazla yabancı dizi izlerim
    720p dizileri hiç takılmadan izlerdım eskı internette
    fiber geldi 25 dakıkalık how i met your motheri 1 saatte izledım
    ama hız testi yaptığım zaman 25 mb gözüküyo
    ya bende sorun var ya fiberde ama henüz çözemedım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.