Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.801
Cevap
321
Favori
805.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim tarifem yaza merhaba. 1 ocakta doluyor taahhüt. 49,90 ödüyorum. ayrıca telekomdan taşıdığım telefonum var. şimdi 1 mayısta ortalık karışacak. bu belirsiliği bertaraf etmek için taahhüt yenilesem mi acaba? bir de bir arkadaş 54,90 yenilemiş galiba. bunu alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 29 Nisan 2017; 20:19:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar benim tarifem yaza merhaba. 1 ocakta doluyor taahhüt. 49,90 ödüyorum. ayrıca telekomdan taşıdığım telefonum var. şimdi 1 mayısta ortalık karışacak. bu belirsiliği bertaraf etmek için taahhüt yenilesem mi acaba? bir de bir arkadaş 54,90 yenilemiş galiba. bunu alabilir miyim?

Hemen yenile yoksa mağdur olursun.
  • Arkadaşlar az önce aradım iptal birimini. 8 ay daha vardı taahhüdümün bitmesine. Ayrıca telekomdan taşınmış ev telefonum da var. İlk 3 ay ücretsiz kalan 24 ay 49,90 teklif sundular. Kabul ettim. Hali hazırda da aynısını ödüyordum. İyi oldu. Tarife 25 mbps 75 gb akk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Bakalım arayacaklar mı. Ne kadar sürmüştü dönmeleri?

İptal birimi sizi aradı mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Bakalım arayacaklar mı. Ne kadar sürmüştü dönmeleri?

İptal birimi sizi aradı mı hocam?

Aramasını beklemeyin. Siz arayın.

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Kimse dönmedi, dönmesini de beklemiyorum Bana iptal birimi teklif sundu ben aradığımda ama ben zaten o fiyatları bayide çalışan elemandan da aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 30 Nisan 2017; 9:30:21 >
  • Arkadaslar 10 gun sonra taahhütüm bitiyor MH hc iyi teklifler verilmedi iptal birimi daha iyi teklifler veriyor diyorlar arayip ne demem lazm alan arkadaslar bi yardımcı olsa.. Daha yeni aradm iptal icin sozlesmenin bittigi gun ara felan dediler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar az önce aradım iptal birimini. 8 ay daha vardı taahhüdümün bitmesine. Ayrıca telekomdan taşınmış ev telefonum da var. İlk 3 ay ücretsiz kalan 24 ay 49,90 teklif sundular. Kabul ettim. Hali hazırda da aynısını ödüyordum. İyi oldu. Tarife 25 mbps 75 gb akk.

iptal birimine hangi telefondan , neyi tuşlayarak ulaşabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Arkadaşlar az önce aradım iptal birimini. 8 ay daha vardı taahhüdümün bitmesine. Ayrıca telekomdan taşınmış ev telefonum da var. İlk 3 ay ücretsiz kalan 24 ay 49,90 teklif sundular. Kabul ettim. Hali hazırda da aynısını ödüyordum. İyi oldu. Tarife 25 mbps 75 gb akk.

iptal birimine hangi telefondan , neyi tuşlayarak ulaşabiliyoruz

Herhangi bir müşteri temsilcisine bağlanıp, iptal birimine aktarmasını söyleyin.

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    O kişi benim. İyi mi ettik kötü mü ettik kasım 2017 de öğrenicem.

• SÜPERONLİNE VE TV HİZMETİ ALMAKTAYIM
    yurtdısı nedeniyle devir etmek istiyorum
    8 ay kaldı. Almak isteyen acil dönüş yapabilirmi
    Ben izmir deyim ama aynı ilde olmamız gerekmez

turkcell tv+ ev paketi+sinema
    25mbit 75 gb akk 64,90 tl
  • Bugün Superonline bölge müdürlüğünden arandım. İnternet sitesindeki kampanyaları bana özel diye kakalamaya çalıştılar. Zaten hali hazırda mevcut bu kampanyalar, kendim arayıp da taahhüt yenileyebilirim dedim. Sonrasında biraz pazarlıkla;

100 Mbit - 175 GB AKK - Apple TV - 200 DK Sabit Hat Her Yöne Bedava Konuşma Paketi - Turkcell TV Plus - 3 Yıl Taahhüt = 99 TL

Bunda karar kıldım ve taahhüdümü uzattım... Sabit hat telefonum da Superonline'da olduğu için hali hazırda ücret ödediğim 200 dk bedava konuşma pakedi bedavaya gelmiş oldu. 3 yıl taahhüt konusunda kararsızdım ama 2019'da AKK'nın tamamen kalkacağını hesaba katarsak 1,5 yıl boyunca sınırsız 100 mbit interneti 99 TL'ye kullanmak mantıklı geldi. Hem de Apple TV cabası... İyi yaptım sanırım

• Arkadaşlar, taahhüütü bitenler için sizce şu paket iyi değil mi?

36 ay taahhüt
    100/5 hız ve AKK düşseniz hızınız 25/1 oluyor

www.superonline.net
    Işık Hızında Fiber Kampanyaları - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiberle-apple-tv-kampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar, taahhüütü bitenler için sizce şu paket iyi değil mi?

36 ay taahhüt
    100/5 hız ve AKK düşseniz hızınız 25/1 oluyor

www.superonline.net
    Işık Hızında Fiber Kampanyaları - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiberle-apple-tv-kampanyasi

Yanında verdiği 5 GB mobil internetiyle hiç fena değilmiş. Üç yıl başınız dinç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 8 Mayıs 2017; 23:26:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim taahhütümün bitmesine daha 5 ay vardı, mevcut paketim 50mbit - 150gb akn 70 lira ödüyordum.

Dün arayıp 100mbit 250gb akn 99tl ye geçiş yaptım, ilk 3 ay ücretsiz
  • AKK'sız aylık 99 TL ödeyerek 25/5 kullanıyordum ve taahhütüm 1 Eylül 2017'de bitecekti.

Bugün şu pakete abone olarak uzatttım

100/5 hız
    150/50 AKK
    AKK sonrası 25/1 hız
    Samsung Grand Prime Cep Telefonu
    36 ay taahhüt
    Aylık 99 TL
  • SÜPERONLİNE VE TV HİZMETİ ALMAKTAYIM
    yurtdısı nedeniyle devir etmek istiyorum
    8 ay kaldı. Almak isteyen acil dönüş yapabilirmi
    Ben izmir deyim ama aynı ilde olmamız gerekmez

turkcell tv+ ev paketi+sinema
    25mbit 75 gb akk 64,90 tl
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    Sizde turkcell tv plus varmydı?

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    hayır, internet ve telefon var
  • Arkadaşlar superonline 2 kere aradı açmadım isim de vardi gerçekten eylül gibi sözleşmem bitiyor diye heralde . Şu an 75 gb akk 25 mbps hız + turkcell tv + ses hizmeti ( boş duruyor) 65 tl veriyorum siz hangisini önerirsiniz gerekirse hattı kapatırım da yada başka servis sağlayıcısına da geçebilirim bir tavsiye verin arkadaşlar çok yoğunum arastiramiyorum, lütfen . Turkcell tv olursa iyi olur ama şart değil telefon , tablet yada ucuzsa sadece İnternette olur 4k tv var. PS 4 var. Şimdi ki paket ucu ucuna yetiyor. Fena değil.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.