Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.802
Cevap
321
Favori
805.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Arkadaşlar çok ilginç bi durumla karşı karşıyayım.Superonline resmen dalga geçiyor.Geçen ay sözleşmem bitti.Superonline 50mbit 150gb akk paketine 69 lira ödüyorduk.3 gün önce sözleşmeniz bitmiş yenileyelim diyip aradılar.50mbit 100gb 80 lira istediler.Ellerinde olan kampanyaları söylüyorlar.Kapattırma gibi bi düşüncem var ama memnunum hizmetinden.Kapattırmaya yanaştığımda yeni bi teklif gelmedi.Sizce napmalı?

Kapatmadan önce arayan m.hizmetlerinin indirim yapma yetkisi yok. Kapatmak için arayın yine aynı teklifleri sunarlar istemiyoruz kapatın diyin, tamam işlemleri başlattık modemi ve cihazları bayiye getirin diyecekler. Bundan sonra 1-2 gün içinde genel merkezden arayan bağlılık indirimi tanımlayabilecek personelle muhatap olursunuz.

• Taahhüdüm 16 Haziran'da bitiyor, beni de dün aradılar 25 mbit AKK'sız pakedi kakalamaya çalıştılar. Tam kabul etmeyi düşünüyordum ki şu hız düşmeleri aklıma geldi, zaman istedim...

1 Mayıs'ı beklemekte fayda var sanırım ama benim gibi 25mbit AKK'sız düşünenler; 100 mbit + en düşük AKK'yı alıp bir süre sonra 24mbit AKK'sız şeklinde kullanmak çok daha mantıklı sanırım.

Mevcut kampanyalardan 100mbit + 75GB AKK + Apple TV aylık 80 TL'ye geliyor 36 ay sözleşmeyle, gece 2 ve sabah 8 arası indirmeler AKK'ya yansımıyor ve 1 Mayıs'tan sonra AKK'yi aştıktan sonra da 24mbit sınırsıza dönüşüyor. 1 Haziran'a kadar daha makul bir kampanya gelmezse ben bunu seçeceğim sanırım. Hem de Apple TV edinmiş olurum :)

Tavsiyelere de açığım bu arada...
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    Bağlılık indirim tam olarak nedir? Müşteri hizmetlerinden iptal bölümüne ulaştım ve webdeki tarifelere göre 5TL daha uygun fiyat önerdiler, 50/150 içinse ilk üç ay ücretsik 79 TL önerdiler, bu kampanyanın webdeki fiyatı 89.

Bağlılık indiriminde daha mı iyi fiyat sunuyorlar? Kapatmak istediniz kapattık gibi bir durum olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    müşteriye göre bir miktar indirim kotası oluyor. ornegin bana 250TL lik indirimi 12:aylik taahhute uyguladığı icin aylık 21tl civarinda indirimli veriyor bir tarifeyi. 50mbit 250gb akk 89tl den 67.5 tlye dusuruldu 12 aylik taahhut ile beraber. bu islemleri musteri hizmetleri yapamiyor. ayrıca genel merkezdekilerin tarifeleride farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 21 Nisan 2017; 9:5:22 >
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç yıllık abonesiniz, yakın zamanda mı bu teklifi yaptılar? Bir de sizi arayan birim iptal bölümünden farklı bir birim benim anladığım. Sizin indirim baya uygun. 12 aylık taahütüde iptal bölümü hiç önermedi, en 24 aydan başlıyor teklifler. 25 nisanda taahüdüm bitiyor denesem mi şansı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 21 Nisan 2017; 9:13:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Hocam kaç yıllık abonesiniz, yakın zamanda mı bu teklifi yaptılar? Bir de sizi arayan birim iptal bölümünden farklı bir birim benim anladığım. Sizin indirim baya uygun. 12 aylık taahütüde iptal bölümü hiç önermedi, en 24 aydan başlıyor teklifler. 25 nisanda taahüdüm bitiyor denesem mi şansı mı?

2. abonelik donemiydi 2 yil yeni bitmisti yani. evet arayan genel mudurluktu m.hizmetleri ile alakasi yoktu. 0216 ile baslayan bir numara.

• 50 mb 100 gb ı en ucuz alan kim..
  • Arkadaşlar
    Superonline 75 gb adil kotalı fiber internetim ve tv aboneliğim var yaklaşık 8 ay kaldı. yurt dısı nedeniyle DEVİR yapmam gerekiyor. 24 ay tahahut yerine bir arkadaş yardımcı olur mu? Aylık 64,90 tl ödemesi var.

turkcell tv+ ev paketi+sinema
    25mbit 75 gb akk 64,90 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus_123321 -- 25 Nisan 2017; 15:3:38 >
  • ben apple tv 100mbps/175gb akk aldım. 1 mayıs kararında bir sorun çıksa bile 25mbps/akk'sız tarifeye geçiş varmış. geçiş yaparım
  • Hayrlı olsun.

Ücret nedir?

Taahhüt kaç aylık?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Hayrlı olsun.

Ücret nedir?

Taahhüt kaç aylık?

99 tl 3 yıl
  • evet taahhüt bitti bugün 117 fatura geldi neyin nesiyse artık hız şuan 0.89 tavsiyeleriniz nelerdir türknet ttnet hangisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

evet taahhüt bitti bugün 117 fatura geldi neyin nesiyse artık hız şuan 0.89 tavsiyeleriniz nelerdir türknet ttnet hangisi olur

Bende Superonline 75 gb adil kotalı fiber internetim ve tv aboneliğim var hocam
    yaklaşık 8 ay kaldı. yurt dısı nedeniyle DEVİR yapmam gerekiyor.

turkcell tv+ ev paketi+sinema
    25mbit 75 gb akk 64,90 tl

Düşünürsen pm at konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus_123321 -- 25 Nisan 2017; 15:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

adsl2 modem ile 24 mbps hız alamazsınız

vdsl modemininz olması gerekir

ikinci olarak vodafone yerine turknet 150 gb kotalı 60 lira her yöne 1000 dk taahhütsüz 75 mbps hız 60 lira

Başta uygun geldi ama akk 150 değil malesef kaç olduğunu da belirtmemişler. Altyapı kontrolü yapınca şu yazı çıktı. Sadece 4 hediye var. Sanırım kotasıda 50gb.

Henüz aktif altyapımız kapsamında değilsiniz. Ama bulunduğunuz yer 2017 yatırım planımızın içinde. Bugün TurkNet’li olursanız bölgenizde altyapımız devreye girdiğinde AKN’siz hizmetinizi hemen başlatacağız.

Altyapınıza uygun en iyi teklif: 16 Mbps + 150 GB AKN + Her Yöne 1.000 dakika Aylık Telefon Görüşmesi + Taahhütsüz Özgür İletişim Paketi

Buraya muhtemelen AKN’siz bir internet heyecanıyla geldiniz. Şimdi de keyfiniz kaçtı haliyle.
    Biz bu fiyata 150 GB’ın piyasadaki en iyi teklif olduğuna eminiz.
    Üstelik, size bir yıl boyunca kullanabileceğiniz dört tane de 50 GB’lık ekstra kota hediye ediyoruz.

• Merhaba arkadaşlar , birşey sormak istiyorum. 35 gb akn li 25mbps internet hızına 54 liraya şimdi almak mantıklımı yoksa 1 mayıstan sonramı alayım. Daha ucuzu gelirmi acaba_?
  • tolg... kullanıcısına yanıt
    Herkeste 150 . İlk 4 ay da hediye +50 GB daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Merhaba arkadaşlar , birşey sormak istiyorum. 35 gb akn li 25mbps internet hızına 54 liraya şimdi almak mantıklımı yoksa 1 mayıstan sonramı alayım. Daha ucuzu gelirmi acaba_?

Daha ucuzu gelirse ona gecersin. En fazla 1 aylik ceza yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Merhaba arkadaşlar , birşey sormak istiyorum. 35 gb akn li 25mbps internet hızına 54 liraya şimdi almak mantıklımı yoksa 1 mayıstan sonramı alayım. Daha ucuzu gelirmi acaba_?

Kurulum ücretini cezaya yazmazlarmı hocam_?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Kurulum ücretini cezaya yazmazlarmı hocam_?

Daha onceden aboneligin var sanmistim. Yoksa kurulumu da eklerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun abone iptalden 27 ay tahahüt 3 ay ücretsiz 25 mbit 75 akn 59tl ye anlaştım
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.