Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.799
Cevap
321
Favori
805.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benmim tahhüt 3 ay önce bitti bekledim baya bu ay faturaya zam gelmiş 100mbit 250gb akk ye 109 ödüyordum şimdi taahütsüzüm diye fiyat aylık 149tl olmuş bu ay tahhütsüzlere zam yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

1mbps upload hizi torrent ve dosya paylasimini baltalamak icin yapilmis bir etkinliktir..ama 1mbps upload hizindan herkes etkilenecektir...

skype kullananlar, yurtdisindaki akrabalari arayanlar, 1mbps upload ile vcd film gibi olacagiz.... karsi taraf cam gibi olacak bizim goruntumuz+sesimiz bozuk gidecek

oyun oynayanlar, **** tarzi sitelerden 3mb ile download edecegiz ama oyun oynarken en basitinden counter strike oynarken, hep yarim saniye gecikmeli gorecegiz.(hele birde evden baskasi nete baglaniyorsa bu sure uzayacak)

torrent filan hep limitlenecegiz ve torrent istemcileri tarafindan otomatik ban yiyecegiz. kisa bir sure sonra turkiyedeki tum ipler banlanmis olacak... ve torrent olmus olacak...

bir evde telefonlar dahil 4 cihaz oldugunu varsayalim; basit bir msn programi 200kbps internet yiyor(yazisirken) 4 cihazla bagli oldugumuzu varsayarsak geriye 200kbps upload kaliyor... bununla ne yapilabilir???? email bakmak? gazete okumak? forumlara boyle yazi yazmak? neden hep 10 yil geriye gitmek zorunda kaliyoruz?

hepsini gectim bir blogumuz var online radyo dinlerken bloka yazi yaziyoruz. resimli filan. bloka gonder dedigimiz anda bi 10 saniye-1 dakika arasi radyo yayini kesilecek sonra geri gelecek...

keske bu baska ulke vatandasi olsamda, tum bu olaylara kicimla gulseydim simdiyse agliyorum..... ve basimizdakiler bizi o kadar cok dusunuyor ki(!) bizler icin killarini oynatmiyorlar.. birde biz seciyoruz...:S

NOT: upload kullanmiyor sanabilirsiniz. ama unutmayin veri indirmeniz icin gondermeniz gerekir!

Normalde upload için akk uygulanmaz bu süperinline'nin işgüzarlığıdır Vodafone aboneliğimde 3 TürkSat aboneliğimde 4Mbps upload var 2sindede herhangi bi hız düşürme işlemi uygulanmıyor (Vodafoneda 32Mbitlik pakette olduğum icin uploadım düşük 64-100 Mbit paketlerdeki kişilerin uploadları 10Mbps civarı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

1mbps upload hizi torrent ve dosya paylasimini baltalamak icin yapilmis bir etkinliktir..ama 1mbps upload hizindan herkes etkilenecektir...

skype kullananlar, yurtdisindaki akrabalari arayanlar, 1mbps upload ile vcd film gibi olacagiz.... karsi taraf cam gibi olacak bizim goruntumuz+sesimiz bozuk gidecek

oyun oynayanlar, **** tarzi sitelerden 3mb ile download edecegiz ama oyun oynarken en basitinden counter strike oynarken, hep yarim saniye gecikmeli gorecegiz.(hele birde evden baskasi nete baglaniyorsa bu sure uzayacak)

torrent filan hep limitlenecegiz ve torrent istemcileri tarafindan otomatik ban yiyecegiz. kisa bir sure sonra turkiyedeki tum ipler banlanmis olacak... ve torrent olmus olacak...

bir evde telefonlar dahil 4 cihaz oldugunu varsayalim; basit bir msn programi 200kbps internet yiyor(yazisirken) 4 cihazla bagli oldugumuzu varsayarsak geriye 200kbps upload kaliyor... bununla ne yapilabilir???? email bakmak? gazete okumak? forumlara boyle yazi yazmak? neden hep 10 yil geriye gitmek zorunda kaliyoruz?

hepsini gectim bir blogumuz var online radyo dinlerken bloka yazi yaziyoruz. resimli filan. bloka gonder dedigimiz anda bi 10 saniye-1 dakika arasi radyo yayini kesilecek sonra geri gelecek...

keske bu baska ulke vatandasi olsamda, tum bu olaylara kicimla gulseydim simdiyse agliyorum..... ve basimizdakiler bizi o kadar cok dusunuyor ki(!) bizler icin killarini oynatmiyorlar.. birde biz seciyoruz...:S

NOT: upload kullanmiyor sanabilirsiniz. ama unutmayin veri indirmeniz icin gondermeniz gerekir!

Normalde upload için akk uygulanmaz bu süperinline'nin işgüzarlığıdır Vodafone aboneliğimde 3 TürkSat aboneliğimde 4Mbps upload var 2sindede herhangi bi hız düşürme işlemi uygulanmıyor (Vodafoneda 32Mbitlik pakette olduğum icin uploadım düşük 64-100 Mbit paketlerdeki kişilerin uploadları 10Mbps civarı)

btk'nın yükleme (upload) ile ilgili piyasayı düzenleyici bir yönetmelik maddesi olmamasından ötürü bu konuda firmalar tam serbestliğe sahip, her firma keyfe keder yükleme hızı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 7 Nisan 2017; 17:51:27 >

• İptal bölümünden fiber için aldığım teklifler şu şekilde daha iyisini alabilen var mıdır?
    Webdeki fiyat listesine göre en cazibi 50-150 duruyor, fakat fiberde kota kalkacak diye bir söylenti var.

50Mbps - 100GB: 74,9TL
    50Mbps - 150GB: 79,9TL (ilk üç ay ücretsiz)
    100Mbps- 100GB: 84,9TL
  • taahhütüm bitti.. sadece 1Mayısı bekliyorum.. 1 mayıstan önce senle AKK sonrası 3Mbit hıza düşecek diye sözleşme imzaladık derler diye emin olamıyorum.. bu kapitalistlerin hiçbirine gövenemiyorum.. elimde sözleşme var derse ne yapcan avukamamı vercen? avukatın saatliği 600 küsür TL benim iki yıllık abonelik masrafımdan fazlası tutar avukat masrafı.. 1 ay beklerim olur biter.. 84 TL ama kol gibi girecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

taahhütüm bitti.. sadece 1Mayısı bekliyorum.. 1 mayıstan önce senle AKK sonrası 3Mbit hıza düşecek diye sözleşme imzaladık derler diye emin olamıyorum.. bu kapitalistlerin hiçbirine gövenemiyorum.. elimde sözleşme var derse ne yapcan avukamamı vercen? avukatın saatliği 600 küsür TL benim iki yıllık abonelik masrafımdan fazlası tutar avukat masrafı.. 1 ay beklerim olur biter.. 84 TL ama kol gibi girecek..

Baktin hiz yukselmiyor taahhutu bozarsin olur biter. Sonucta en fazla 1 aylik indirim farki alincak senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni gectim 100 mbit 150 gb 4k kutu 99 tl oduyorum.mayusta akk 24 olacak sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonlinefiber kullanıcılarına sorum: Abone olunan hız alınıyor mu? Mesela ben şu an Kablonet 25Mbps abonesiyim ve 24-24.5 hızı direk alıyorum.

100Mbps lik bir paket bakıyorum.

Şu an yeni kampanyalar ile (Kablonet mevcut aboneye göre) SO daha iyi gibi duruyor. Adreste fiber altyapı mevcut.

Hızdan memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Superonlinefiber kullanıcılarına sorum: Abone olunan hız alınıyor mu? Mesela ben şu an Kablonet 25Mbps abonesiyim ve 24-24.5 hızı direk alıyorum.

100Mbps lik bir paket bakıyorum.

Şu an yeni kampanyalar ile (Kablonet mevcut aboneye göre) SO daha iyi gibi duruyor. Adreste fiber altyapı mevcut.

Hızdan memnun musunuz?

Bende eski siyah pirelli modem varken o zaman 20 mbps idi çok memnundum full veriyordu , harika ama sözlesme yenilirken 2yil sonra turkcell tv diye saçma bişey verdiler o nedenle modem değişikliği gerekli diye beyaz bi modem verdiler hızı tam vermiyor.Şimdi 25 mbps ama 16 anca veriyor turkcell tv de mantıken güzel ama kullanamadıktan sonra ne işe yarar ki. İki de bir donuyor kapattık aylardır boş boş duruyor tv uydusu daha iyi valla. trt 4k açmıyor devletin kanalına ayrı para istiyorlar açmak için sanki lig tv sanırsın tv uydusunda bedava var trt 4k , discovery falan zaten kapalı ayrı ucret isteniyor , olan kanallarda tv uydusuna göre çok az ve kötü. Sözleşme bitsin direk türknet yada uydunet alcam en azından ucuz olur kalitesi az olsa bile , belki de iyidir bakicaZ . 2.el dandik modemlerden ve bi işe yaramayan kasılan donan turkcell tv kutusundan kurtulurum. Eskiden pirelli modem varken ve hızı tam verirken kaç tane müşteri kazandirdim tavsiye ederek , aldirarak bi bilseler bedava üye yaparlardı beni ama artık hep eleştiriyorum bence çok bozdular. ( Bu arada modem değişimi ve trt4k için birkaç kez aradım ama bir sonuca ulaşamadık)

• abidig kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler. Açıkçası şu an Kablonet hizmetinden memnunum açıkçası. Hızı 100 yapacağım için kampanyalara baktım. Kablonete 92tl vereceğim. 100Mbps/100AKN olacak. TV olarak da üst paket var zaten.

Superonline Apple TV kampanyası var. 80TL 1000Mbps/75AKN Apple TV'ye yüklenen Türkcell TV kotadan da yemiyormuş. Açıkçası Apple TV kullanır mıyım bilmiyorum (muhtemelen satarım) ama abone olduğum hızı almak benim için önemli. Bu paket apple tv sattıktan sonra aylık ödemesi 68tl gibi bir fiyata inmiş olur.

Evdeki birçok içerik tüketen cihazı (TV, Projeksiyon, Masaüstü Bilgisayar) direk kablo ile bağlayacak şekilde düzenek kurdum. Tablet, telefon ve laptoplar kablosuz bağlanıyor.

Bakalım biraz daha değerlendireceğim.
  • Fiber 25mbit abonesiyim kablosuzda speedtest ile 27-30 arasi aliyorum cok nadir 22 gordugum oldu, kablolu hic denemedim.@oup59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 11 Nisan 2017; 19:0:47 >
  • ttnet kullanıcısıyım ama kapıya 25 mbit fiber internet 34,90 TL diye superonline reklam yapıştırmış. sizce geçeyim mi?

bir de 25 mbit yazıyor 24 değil, yani akn 1 mayıstan sonra 16 mbit'e düşmesi gerekir değil mi? :)

akn de muhtemelen 50 gb'tır.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    TTnet teki tarife ve fiyatınız nedir? SuperOnline ın hizmet kalitesi oldukça iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    ttnet 16mbite kadar 50 gb akn 39 lira + 250 dk ev tel 10 lira toplam 49 ödüyorum ama ev telefonunu da kapatmayı planlıyorum.

edit: 16 mbit'e kadar ama maks 5 alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 12 Nisan 2017; 9:34:18 >
    Bu durumda SuperOnline'nın 25 mbit fiber interneti 34,90 TL ye uygun görünüyor. Telefondan da kurtuluyorsunuz. Memnun kalırsınız.
    superonline sanırım taahüd cayma bedelini ödüyor. ama sıkıntı ayrıca bir de ev telefonu taahüdümüzün olması. taahüd haziran ayında bitiyor normalde, interneti taşısam ev telefonu tek başına kalabiliyor mu ttnette acaba. yani 10 lira sadece telefon için.
    Belki en doğrusu taahhütünüz bitene kadar değişiklik yapmamak. Hazirana birşey kalmadı.
    superonline yetkilisine bunu sorayım en iyisi. cayma bedeli madem ödeniyor, sanmıyorum ki ev telefonu-internet ayrımı yapılsın. sonuçta hat taşıma yapılmıyor, cayma bedeli üyelik iptali nedeniyle çıkıyor ortaya ttnette.
  • adamlara gece yazmıştım, az önce aradılar. meğer o 34.90 yazan paket 5 gb KOTALIymış. Ciddi ciddi kotalı. Akn değil bildiğiniz kota. e bu yaptığınız clickbait değil mi diyorum müşterinin dikkatini bi şekilde çekmemiz lazım diyor :)

neyse internet tarifelerinden bahsetti, whatsapptan tüm listeyi aldım inceleyebilirsiniz. bi de turkcelle taşımalı olarak geçenler için de seçilebilecek tarifeler bunlarmış.

ttnet aboneliğini sonlandırırken de peşin ödüyormuşsunuz, sonra superonline faturada aydan aya indirim olarak faturadan düşüyormuş. şimdilik ttnet ile devam edeceğim sanırım.

• Arkadaşlar çok ilginç bi durumla karşı karşıyayım.Superonline resmen dalga geçiyor.Geçen ay sözleşmem bitti.Superonline 50mbit 150gb akk paketine 69 lira ödüyorduk.3 gün önce sözleşmeniz bitmiş yenileyelim diyip aradılar.50mbit 100gb 80 lira istediler.Ellerinde olan kampanyaları söylüyorlar.Kapattırma gibi bi düşüncem var ama memnunum hizmetinden.Kapattırmaya yanaştığımda yeni bi teklif gelmedi.Sizce napmalı?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.