Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yıl imzaladim üstüme aldim...10 mb 49 TL ...ttnetten kurtulduk artik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

2 yıl imzaladim üstüme aldim...10 mb 49 TL ...ttnetten kurtulduk artik..

Benımde kurtulmam yakındır. Nasıl memnunmusun Baglantıda kopmalar felan oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

quote:

Benımde kurtulmam yakındır. Nasıl memnunmusun Baglantıda kopmalar felan oluyor mu ?

1 sene önce kullanıyordum superonline 10mb. 6-7 ay kullandım ve bu süre içinde süreklü WoW oynadım. Ping olarak TTNET'den hiçbir farkı yok. Tek farkı wow oynarken aynı zamanda torrentten 1mb ile download yapabılıyor ve notebook'dan hd video izleyebiliyor olmamdı. Yani interneti ne kadar sömürsemde ping artmıyordu ama kapatınca azalmıyor da. Su anda biraz daha kötü durumdaymıs diye duydum. Eskisi gibi download yapılmıyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0wen

Superonline fiber internet aldığıma pişmanım.

1-Avrupa yakasından anadolu yakasında bağlantı fiber kablolarla değil farklı bi sistem olan havadan bağlantı yoluyla geliyor.Bunun sonucunda sisli havalarda karlı havalarda net direk kesiliyor.(Yağmurlu havaya çözüm bulmuşlar :) Fiber internet die kandırıldık.

2-Sadece download ve upload da verilen hızı görebiliyoruz.Kullandıgım paket 10mb sınırsız.Youtube , facebook vb. net uzerınden video izleme tam bir işkence.Sanki 56 k donemı her video acısımda beklemek zorundayım...(ttnet te böle bir sıkıntı yok)

Alıcak arkadaşlar bunları göz önunde bulundursun..

tamamaen senin şansızlıgın arkadaşım ne facebook nede net üzerinden video izlemekte zorluk çekiyorum ayrıca aslanlar gibi de download yapıyorum kurtuldum TTnetin 8 mb deyipde hatınız kaldırmıyor diyerek verdikleri 2 mb hızından çok şükür hemde tlf da sayarsam hemde 21 tl daha ucuz

• 2 yıl önceki fiyatların konusu neden düzeltilmiyor?
  • hepiniz superonline ile ilgili cok olumlusunuz masallah.
  • 49tl 20Mbit Sınırsıza Geçtim 10mbitten. Çok İyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

quote:

1 sene önce kullanıyordum superonline 10mb. 6-7 ay kullandım ve bu süre içinde süreklü WoW oynadım. Ping olarak TTNET'den hiçbir farkı yok. Tek farkı wow oynarken aynı zamanda torrentten 1mb ile download yapabılıyor ve notebook'dan hd video izleyebiliyor olmamdı. Yani interneti ne kadar sömürsemde ping artmıyordu ama kapatınca azalmıyor da. Su anda biraz daha kötü durumdaymıs diye duydum. Eskisi gibi download yapılmıyormus.

genel yalanlar işte yıllar once ADSl içinde aynı şeyi söylediler kablo netten herkes adsl geçti.
    bu sefer orda yoğunluk oldu yavaşladı internet
    bir şey fark etmiyo nerde çokluk orda .....
    fiberci yöneticeler bile roportajlarda bile adil kullanım için bahanelerinde komşunuz devamlı indirirse sizi yavaşlatır dediler .
    sonrada aynı roportajda bizde yavaşlama olmaz online oyunlarda ping ler süper adsl deki gibi değil.
    DH süperonline roportajı bi bayanla yapılmıstı.

yani genel olarak gelsinler alternatifler çoğalsınki kaliteli hizmetler artsın ..
    ama genelde reklam kokan hareketler sonuçlar çok zayıf .
    tv de bas bas reklam yapıyorlar ama Türkiyenin % 1 ne ancak int veriyorlar.

• arkadaşlar merhaba bende superonline a geçmeyi düşünüyorum sizlere iki sorum olacaktı

- adil kullanım muhabbeti var mı sınırsız da (yada geçilecek mi bu uygulamaya ?)

-şu anda 5mbit kullanıyorum komşudan 25 tl veriorum aylık , bana uygun hangi tarifeyi tavsiye edersiniz ?

şimdiden tşk ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

arkadaşlar merhaba bende superonline a geçmeyi düşünüyorum sizlere iki sorum olacaktı

- adil kullanım muhabbeti var mı sınırsız da (yada geçilecek mi bu uygulamaya ?)

-şu anda 5mbit kullanıyorum komşudan 25 tl veriorum aylık , bana uygun hangi tarifeyi tavsiye edersiniz ?

şimdiden tşk ler...

Uygulanmıyor akn. İleride uygulanır mı bilinmez ama bence uzunca bir süre uygulanmaz.

Superonline'da 20mbit hız 49 lira 24 ay taahhüt verirsen. 24 ay sabit fiyat. Biriniz geçin yine 25 ödersiniz kişi başı.

Bu arada altyapı olması gerekiyor binada, biliyorsun değil mi?

• binada derken? buluduğunu nasıl anlarız burada uydunet de var (yer vatan caddesi paralel sokağı)
    quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

arkadaşlar merhaba bende superonline a geçmeyi düşünüyorum sizlere iki sorum olacaktı

şimdiden tşk ler...

Uygulanmıyor akn. İleride uygulanır mı bilinmez ama bence uzunca bir süre uygulanmaz.

Superonline'da 20mbit hız 49 lira 24 ay taahhüt verirsen. 24 ay sabit fiyat. Biriniz geçin yine 25 ödersiniz kişi başı.

• quote:

binada derken? buluduğunu nasıl anlarız burada uydunet de var (yer vatan caddesi paralel sokağı)
    quote:

quote:

şimdiden tşk ler...

Altyapı kurulsa haberin olurdu. Muhtemelen yoktur. Sitesinde hizmet verilen bölgeler yazıyor. Tabi o bölgelerin de belli yerlerine veriyorlar.

• Benide aradılar fakat ist sultanbeyliğinde hizmet yok ADSL hizmeti verelim dediler. Bende taahhüt bedelimi ödeyin geçeyim dedin. O anca fiber de oluyormuş. Biraz daha beklicez.
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bişey sorcam. Az önce internet üzerinden 10 mbit sınırsız fiber optik internete başvurdum, telefon numaramı falan bıraktım müşteri temsilcisi arıcakmış beni. Şöyle ki, sanırım bu fiber optik zımbırtısının modemi farklı yani ben evimde olan modemi kullanamıycam ? Onlar kendileri getircekler modemi ben para ödeyecekmiyim ? Ödeyeceksem ne kadar ? Yani bu internet ayda 49 liraya gelcek. Ben 49 liradan başka modemdi kurulumdu falan ekstra ücret ödeyecekmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod
    Arkadaşlar bu konu hakkında bişey sorcam. Az önce internet üzerinden 10 mbit sınırsız fiber optik internete başvurdum, telefon numaramı falan bıraktım müşteri temsilcisi arıcakmış beni. Şöyle ki, sanırım bu fiber optik zımbırtısının modemi farklı yani ben evimde olan modemi kullanamıycam ? Onlar kendileri getircekler modemi ben para ödeyecekmiyim ? Ödeyeceksem ne kadar ? Yani bu internet ayda 49 liraya gelcek. Ben 49 liradan başka modemdi kurulumdu falan ekstra ücret ödeyecekmiyim ?

24 ay taahhüt verirsen modem ve kurulum parası ödemiyorsun.
  • 24 ay taahhüt derken 2 sene kullanacağımın garantisini vermem gerek yani öyle mi ? Babam 3 aylık açtırmak istiyo aslında. Ben tatil dolayısıyla geldim Ankara'da okuyorum. 3 aylık bi tarife yok sanırım ? Peki 24 ay taahhüt vermezsem ne kadar ücret öderim ?
  • quote:

24 ay taahhüt derken 2 sene kullanacağımın garantisini vermem gerek yani öyle mi ? Babam 3 aylık açtırmak istiyo aslında. Ben tatil dolayısıyla geldim Ankara'da okuyorum. 3 aylık bi tarife yok sanırım ? Peki 24 ay taahhüt vermezsem ne kadar ücret öderim ?

Arkadaşlar superonline internetten özellikle kiracı yada iki yıl önce taahhüt bozacaklar uzak dursun. 1.5 yıl sonra ev taşıdığımdan dolayı ve fiber optik hat olmadığından iptal ettirdim. Fiber optik TILGIN marka WİFİ modemlerini teslim etmeme rağmen benden 187 TL. iptal bedeli aldılar. Eğer TTNET' ten telefon alıp ADSL moduna geçse idim ücret almayacaklarmış. Bu da benim işime gelmedi. Yeniden TTNET' e kazıklanmayayım derken Superonline şoke etti. Bir de sınırlı alacaklara uyarım; sakın kotayı aşmayın. Bir keresinde 85 TL limit aşım bedeli ödedim.

Özetle uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: newage2010

quote:

24 ay taahhüt derken 2 sene kullanacağımın garantisini vermem gerek yani öyle mi ? Babam 3 aylık açtırmak istiyo aslında. Ben tatil dolayısıyla geldim Ankara'da okuyorum. 3 aylık bi tarife yok sanırım ? Peki 24 ay taahhüt vermezsem ne kadar ücret öderim ?

Arkadaşlar superonline internetten özellikle kiracı yada iki yıl önce taahhüt bozacaklar uzak dursun. 1.5 yıl sonra ev taşıdığımdan dolayı ve fiber optik hat olmadığından iptal ettirdim. Fiber optik TILGIN marka WİFİ modemlerini teslim etmeme rağmen benden 187 TL. iptal bedeli aldılar. Eğer TTNET' ten telefon alıp ADSL moduna geçse idim ücret almayacaklarmış. Bu da benim işime gelmedi. Yeniden TTNET' e kazıklanmayayım derken Superonline şoke etti. Bir de sınırlı alacaklara uyarım; sakın kotayı aşmayın. Bir keresinde 85 TL limit aşım bedeli ödedim.

Özetle uzak durun.

Kime yaklaşalım? Hocam sen bir sorun yaşadın diye şu an Türkiye'de memnuniyet oranı en yüksek olan isp yi kullanmasın mı insanlar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newage2010

quote:

Özetle uzak durun.

Kime yaklaşalım? Hocam sen bir sorun yaşadın diye şu an Türkiye'de memnuniyet oranı en yüksek olan isp yi kullanmasın mı insanlar?

Hocam,

Başıma gelen olayı hemen sıcağı sıcağına aktardım. Karar sizin. Eğer iki sene taahhüt süresinde kalsam herhalde bu yaşanmazdı. Ama daha kısa süreli kalacaklar için yapacakları anlaşmaya hemen imza atmasınlar diye bir uyarı yapmak istedim.

• Arkadaslar AKK olayi her iss de zorunlu olarak uygulanacak.Çünkü BTK nin bu yonde karari cikti.bu superonline ile alakali degil.ttnette de uygulanacak artik.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.