Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara eryaman

9.5 mbps sorunsuz...
  • yardırın beyler
  • arkadaşlar ben de BURSA ATAEVLER de oturuyorum.bizim siteye de fiber optik geldi adsl i kapatmak istiyorum fakat her iyi şeyin bir kötü yanı vardır düşüncesiyle kuşkum var.

Süper Paket lig tv 10mbit sınırsız kampanyasından yararlanmak istiyorum...sanki ilerde ek bir ücret isteyeceklermiş gibi geliyor da :D bu kampanyadan yararlanan var mı ?

ayrıca fiber optik bağlayınca kablo tv den de yararlanıyor muyuz veya yararlanmak için ek ücret gerekiyor mu ?

15 gb tan sonra hızda düşme yoksa bugünden itibaren fiber optik bağlatıyorum.
  • 50 gb dan sonra 512 ye düşecek hızınız.10 gb uploaddan sonrada 128 e düşecek upload hızınız.Tercih sizin.
  • Lig Tv muhabbetini bilmiyorum ama genelde sözlesme yapıyorlar ve sözlesme süresince fiyatta artırım yapamıyorlar.

Fiber optik ile kablo tv ayrı seyler.Kablo tv için ayrı bir basvuru yapmanız gerekiyor ve fiyatıda ayrı oluyor.

Ben günde 15gb indiriyorum ve herhangi bir düşme söz konusu olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Lig Tv muhabbetini bilmiyorum ama genelde sözlesme yapıyorlar ve sözlesme süresince fiyatta artırım yapamıyorlar.

Fiber optik ile kablo tv ayrı seyler.Kablo tv için ayrı bir basvuru yapmanız gerekiyor ve fiyatıda ayrı oluyor.

t3 15 Nisan'dan itibaren (hızınıza bağlı olarak; downloadlar için 10 Mbitse 50 Gb, 20 ise 100 GB, 50 ise 250 GB ve 100 ise 500 GB) sınırını aştığınızda hızınız 512k'ya düşürülecek. SOL'un hediyesi bize.

Forumda Superonline başlığındaki konuyu okuyun lütfen. Günde 15 GB'ı sanırım bir dahaki ay göremeyeceksiniz. (Biz de göremeyeceğiz tabii )

Bu arada diğer soran arkadaş için; Lig TV şimdi taahhütlü abone olursanız sezon sonuna kadar bedava. Ondan sonra fiyat ne olur bilinmez. İptal için Müşteri Hizmetleri'ni aramanız gerekir.

Kablo TV ise superonlinela hiç alakası olmayan bir konu. Türksat'ın bir hizmeti. Tamamen ayrı bir olay ve eğer bölgenizde destekleniyorsa ayda 7 tl gibi bir ücreti var. Daha geniş bilgi için google'da "teledünya" şeklinde aratın veyahut forumdaki konusuna bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

Lig Tv muhabbetini bilmiyorum ama genelde sözlesme yapıyorlar ve sözlesme süresince fiyatta artırım yapamıyorlar.

t3 15 Nisan'dan itibaren (hızınıza bağlı olarak; downloadlar için 10 Mbitse 50 Gb, 20 ise 100 GB, 50 ise 250 GB ve 100 ise 500 GB) sınırını aştığınızda hızınız 512k'ya düşürülecek. SOL'un hediyesi bize.

Forumda Superonline başlığındaki konuyu okuyun lütfen. Günde 15 GB'ı sanırım bir dahaki ay göremeyeceksiniz. (Biz de göremeyeceğiz tabii )

Bu arada diğer soran arkadaş için; Lig TV şimdi taahhütlü abone olursanız sezon sonuna kadar bedava. Ondan sonra fiyat ne olur bilinmez. İptal için Müşteri Hizmetleri'ni aramanız gerekir.

Kablo TV ise superonlinela hiç alakası olmayan bir konu. Türksat'ın bir hizmeti. Tamamen ayrı bir olay ve eğer bölgenizde destekleniyorsa ayda 7 tl gibi bir ücreti var. Daha geniş bilgi için google'da "teledünya" şeklinde aratın veyahut forumdaki konusuna bir bakın.

teşekkürler ;)

10mbit için 50gb sonra düşmesi hayal kırıklığı yarattı bende :( gerçi ttnet in 8mbit inde 15gb tan sonra düşüyor buna da şükür :)

1mbit adsl sözleşmemin bitmesine bir ay kaldı. bitmeden bağlatıp wireless sayesinde adsl i de bir ay komşuya mı satsam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarya16

quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

teşekkürler ;)

10mbit için 50gb sonra düşmesi hayal kırıklığı yarattı bende :( gerçi ttnet in 8mbit inde 15gb tan sonra düşüyor buna da şükür :)

1mbit adsl sözleşmemin bitmesine bir ay kaldı. bitmeden bağlatıp wireless sayesinde adsl i de bir ay komşuya mı satsam :D

Neye şükrediyorsunuz farkında değilsiniz, 10mbit fiber alacağınıza 1 mbit sınırsızda kalın 2 kat daha iyi yoğun kullanımda.

• şimdi superonline la konustum

oncelikle 50 gb den sonra 1 mbit e duscekmiş.. ayrıca bu olay her internet sağlayıcısına gelicekmiş arkadaslar superonline a ozel değil..en azından bana oyle soylediler..bende 15 nisanda diğerlerine gelmeyip sadece superonline a gelirse iptal ettirceğimi soyledim..yani anladığım kadarıyla bu adil kullanım hakkı sadece super online a değil butun baglantı turlerine gelicek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscanh

şimdi superonline la konustum

oncelikle 50 gb den sonra 1 mbit e duscekmiş.. ayrıca bu olay her internet sağlayıcısına gelicekmiş arkadaslar superonline a ozel değil..en azından bana oyle soylediler..bende 15 nisanda diğerlerine gelmeyip sadece superonline a gelirse iptal ettirceğimi soyledim..yani anladığım kadarıyla bu adil kullanım hakkı sadece super online a değil butun baglantı turlerine gelicek..

1 mbit değil 512kbit download, 128kbit upload.

TTNet'de böyle bir açıklama yok, olsa da itirazlarla geri döner TTNet'i milyonlar kullanıyor. Fiber interneti kullananlar ise onbinler ile ifade edilebilir ancak, dolayısıyla malesef bizim sesimiz çok zor duyulur.

Seni avutmak için güzel uydurmuşlar TTNeti bence, bu taktikleri kablonet de yapardı hızları eşit olmadığı zamanlarda ADSL'ye.

Bir de TTNet sınırsız tarifelere gelemez ki bu.
    Örneğin 1 mbit sınırsız download limiti, superonline'ın "adil" çarpanlarıyla 5GB (5x1mbit), upload limiti de 256 * 10 = 2 GB olurdu. Bu gerçek olamayacağına göre tamamen Superonline'ın uydurması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 16 Mart 2010; 14:51:16 >

• quote:

Bu da zuperonline nın yeni yalanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

1 mbit değil 512kbit download, 128kbit upload.

TTNet'de böyle bir açıklama yok, olsa da itirazlarla geri döner TTNet'i milyonlar kullanıyor. Fiber interneti kullananlar ise onbinler ile ifade edilebilir ancak, dolayısıyla malesef bizim sesimiz çok zor duyulur.

Seni avutmak için güzel uydurmuşlar TTNeti bence, bu taktikleri kablonet de yapardı hızları eşit olmadığı zamanlarda ADSL'ye.

Bir de TTNet sınırsız tarifelere gelemez ki bu.
    Örneğin 1 mbit sınırsız download limiti, superonline'ın "adil" çarpanlarıyla 5GB (5x1mbit), upload limiti de 256 * 10 = 2 GB olurdu. Bu gerçek olamayacağına göre tamamen Superonline'ın uydurması.

bilemiyorumki..telefonda bana "bizde boyle birşey yapamak istemeyiz" vs gibi şeyler soylediler.. ama tekrar tekrar 1 mbit olduğunu soyledi konustuğum kişi.. boyle bir yasa geliyor ttnet e de gelicek dedi.. ben zaten 15 nisan olmadan çıkmak mantıkısz olur.. görüştüğüm kişi tekrar tekrar bizim elimizde olan birşey değil dedi bu duruma.. bende dedim not alın napıyosanız yapın 15 nisan geldiğinde diğer sağlayıcılarda boyle bi uygulama genel olmassa direk iptal ediceğimi soyledim.. buarada bu olayın tam olarak kesin olan birşey olmadığınıda soylediler..

bana denilen doğruda olsa yalanda olsa,herkes arayıp bu olayı protesto etmeli asıl nokta bence bu.. buarada telefon ettiğinizde sanki yeni üye olmak isteyen biri şeklinde girince direk bağlanıyosunuz operatör e buda aklınızda olsun

• ARKADAŞLAR ATIN ŞİKAYET E MAİLLERİNİ ARAYIN ŞİKAYET EDİN.. dünyanın kampanyasını yapıyorlar üye oluyorsun sonra sana kota koyuyorlar. adilinde korsanında değilim ben. bu adamlar hız hiç düşmeyecek diye tanıtıyorlar reklam yapıyorlar ondan sonra biz size kota oyuyoruz diyorlar.. zaten bir sonraki adım tüketici hakları nahkemesi..
  • Arkadaşlar bu konuda pekte hevesli olmayın, Ocak 2010 da bir hevesle abone oldum sevmediğim TT'yi arar oldum.
    2001 yılndan beri tt kullanıyordum sadece bir kere müşteri hizmetlerini aramıştım, ikibuçuk ayda iki kere aradım, zannetmeyinki iki kere problem oldu, sinirlenmemek için aramıyorum çoğu zaman.

Şu anda yurtdışı bağlantısı kesik (Murphy'nin altın kuralı "lazım olduğu zaman mutlaka çalışmaz") MH yetkilisi pollyana ya soruyorum: evet ikibuçuk saattir bir yavaşlık var arkadaşlarımız uğraşıyor ne zaman düzeleceği belli değil cevabını veriyor. Bunu söylerken yavaşlık değil yurtdışı bağlantısı hiç yok.

Anlıyacağınız şu an çok sinirliyim, SOL'e değilde beni gaza getiren arkadaşlarıma.
  • Superonline fiber internet aldığıma pişmanım.

1-Avrupa yakasından anadolu yakasında bağlantı fiber kablolarla değil farklı bi sistem olan havadan bağlantı yoluyla geliyor.Bunun sonucunda sisli havalarda karlı havalarda net direk kesiliyor.(Yağmurlu havaya çözüm bulmuşlar :) Fiber internet die kandırıldık.

2-Sadece download ve upload da verilen hızı görebiliyoruz.Kullandıgım paket 10mb sınırsız.Youtube , facebook vb. net uzerınden video izleme tam bir işkence.Sanki 56 k donemı her video acısımda beklemek zorundayım...(ttnet te böle bir sıkıntı yok)

Alıcak arkadaşlar bunları göz önunde bulundursun..
  • Havadan bağlantı olayını duymuştum, pek sağlıklı olmadığı doğruymuş.

Diğer sıkıntıları zamanla aşarlar herhalde.
  • Arkadaşalr Süperonline baglattırmayı düşünüyorum. Bi arada Koç nete baktım koç netten kimsenin memnun olmadıgını gördüm.

Forumlarda araştırdım Koç net yaramaz diye duydum. Ben TTnet kullanıcısıyım. Ama internetten hiç memnun degilim. Online oyunlarda çok baglantı kesiliyor.

Süperonline ı da alırsam 10 mbit baglattırmayı düşünüyorum bana ne tavsiye edersiniz. Kesilme olurmu onlineda Artık aldıgım oyunlardan zevk alamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Arkadaşalr Süperonline baglattırmayı düşünüyorum. Bi arada Koç nete baktım koç netten kimsenin memnun olmadıgını gördüm.

Forumlarda araştırdım Koç net yaramaz diye duydum. Ben TTnet kullanıcısıyım. Ama internetten hiç memnun degilim. Online oyunlarda çok baglantı kesiliyor.

Süperonline ı da alırsam 10 mbit baglattırmayı düşünüyorum bana ne tavsiye edersiniz. Kesilme olurmu onlineda Artık aldıgım oyunlardan zevk alamıyorum.

ben hiç sıkıntı çekmiyorum online oyunlarde ve tam 10mbps hızımı sonuna kadar alıyorum + ping ttnet e göre çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Arkadaşalr Süperonline baglattırmayı düşünüyorum. Bi arada Koç nete baktım koç netten kimsenin memnun olmadıgını gördüm.

ben hiç sıkıntı çekmiyorum online oyunlarde ve tam 10mbps hızımı sonuna kadar alıyorum + ping ttnet e göre çok düşük

Tşkr Ederim arkadaşım. Bu cuma olmazsa başvuru yapıcam süperonline a

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.