Evimde internet olarak Superonline'ın Fiber İnternetini kullanıyorum.
Televizyonum Samsung 46D7000.
İnternetten çektiğim hd rip filmleri izlemek için nasıl bir yöntem izlememi tavsiye edersiniz.
Popcorn ya da WD Live Hub tarzı bir cihaz mı almalıyım?
Her film izlemek istediğimde TV'ye laptop bağlamakla uğraşmak istemiyorum. Kafama estiğinde partik bir şekilde filmimi izlemek istiyorum.
Kafamdaki soru işaretleri;
1. Laptopa çektiğim filmleri tv'ye nasıl aktaracağım. 2. WD Live Hub alsam nasıl bir bağlantı yolu izlemeliyim. 3. Laptoptaki filmi WD Live Hub'a usb ile mi, wireless ile mi, ethernet kablosu ile mi atmalıyım.
Bu tarz soru işaretlerim var. Bana tavsiyede bulunursanız sevinirim.
dizüstünü tv nin olduğu yer e götürüp dizüstünde varsa hdmi veya dvi girişten bağlarsanız filmleri çok rahat şekilde izleyebilirsiniz. eğer bu girişlerden birisi dizüstünde yoksa o zaman vga çıkışında tv nin vga girişine bağlantı yapıp görüntüyü, kulaklık girişinden de tv nin ses girişine bağlayarak ses alabilirsiniz. ama ses için pek sağlıklı olmayabilir. ikinci bir yol tv nizde ethernet girişi var mı bilmiyorum eğer varsa dizüstü bilgisayarınızla tv niz arasında ethernetle bağlantı kurup izleme imkanınız olabilir. eğer wd live hub alırsanız daha kolay eğer bir harici diskiniz varsa onu bağlayıp onun üzerinden filmlerinizi izleyebilirsiniz. eğer yoksa da yine bilgisayarınızla wd arasında ethernet girişlerinden bağlantı kurarak izleme imkanı olabilir. kablosuz bağlantı da kurup atabilirsiniz ancak yüksek çözünürlüklü filmlerde kablosuz bağlantı da çok takılmalar olduğunu duymuştum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme