Şimdi Ara

Superonline fiber internetimi devrediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir eve taşındığım için 11 aylık kullanım süresi kalan superonline fiber internetimi Ankara'da superonline alt yapısı olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. 25 Mbps hız, limitsiz, 50 GB AKK mevcut olup, ses ücreti (Dectsiz konuşturan 100) ile birlikte aylık 56 TL ödemekteyim. Bana konu ile ilgili gurelhalit@yahoo.com adresinden mail atabilirsiniz.
    İyi günler.

• Dectsiz konuşturan bedelsiz iptal edilir zaten. Kampanya hangi kampanya? Donanımlı ise devir edemezsiniz, eğer numara da tt den taşıdığınız bir numara ise devirde otomatik iptal olur. Bu bilgileri de iletirseniz devir alacak kişi daha rahat bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitican -- 29 Aralık 2014; 22:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitican

Dectsiz konuşturan bedelsiz iptal edilir zaten. Kampanya hangi kampanya? Donanımlı ise devir edemezsiniz, eğer numara da tt den taşıdığınız bir numara ise devirde otomatik iptal olur. Bu bilgileri de iletirseniz devir alacak kişi daha rahat bulunur.

İlave, devir sadece aynı adreste mümkündür. Bunun da fraud'u var ama. Önce nakil yapılır sonra devir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Orijinalden alıntı: mitican

Dectsiz konuşturan bedelsiz iptal edilir zaten. Kampanya hangi kampanya? Donanımlı ise devir edemezsiniz, eğer numara da tt den taşıdığınız bir numara ise devirde otomatik iptal olur. Bu bilgileri de iletirseniz devir alacak kişi daha rahat bulunur.

İlave, devir sadece aynı adreste mümkündür. Bunun da fraud'u var ama. Önce nakil yapılır sonra devir :)

Devir ile nakil farklı kavramlar zaten, devir alacak olan daha sonra illa ki nakil yapacak. Nakil yaptığı yerde de fiber altyapı varsa 100 tl nakil ücreti ödemesi, yoksa en iyi ihtimalle tekrar 24 ay taahhüt vermesi gerekecek. Devir alacak olan bunu düşünerek almalı.

Yalnız konuyu açan arkadaşı da açacağına pişman ettik, o ayrı konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.