Şimdi Ara

Süperonline gerçek IP alamama sorunu ve çözümü (CGN ip) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
31
Favori
99.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum, bende 2013 den beri üyeyim adamlara 140 lira ödüyorum utanmadan hala statik ip alın o zaman diye pişkin pişkin cevap veriyorlar, iptal ettireyim dedim 1460 lira cayma bedeli çıkarttılar neyin kafasıdır bu anlamadım. binada uydunet var, turkcell fiber var, vdsl2 var, biz ona rağmen turkcell alıyoruz üstüne 140 lira veriyoruz obil hatta turkcell, adamlar hala utanmadan gcn'den ip veriyorlar ya.
  • beni de şuan tekrar cgnye aldılar. vay şerefsizler ya.
  • tekrar arayıp tekrar port yönlendirmesi yaptım düzeldi arkadaşlar. siz de yapın.
    çakalcelle pabuç bırakmayın.
  • symbiat kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetleri personeline değil teknik destekten elemanla konuşmak istediğini söyle durumu ona anlat... port yönlendirmeyi denedin mi? o işe yarıyor diyenler var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

para ödemeyle cgn ip ye alınmamanın bir mantığını bana söyleyebilecek var mı ? o kadar para ödüyorum diye belirtiyorsan git statik al daha fazla öde daha iyi hava atarsınız sonuçta fazla para vermiş olursunuz statik ip ile

Buna ayıplı hizmet, mal denir.

İnternet tek yönlü değildir.

Eksik hizmettir. Btk işten anlasa bu firmaya yüklü cezalar verirdi.

Diğer firmalarda ücretsiz olan bir hizmete neden fazla verelim. Şikayetçi oldum ve cgn den çıkardılar. Demek ki statik ip almak gerekmiyormuş.

Firmalar kullanıcı dostu olacak, aldığı fahiş fiyatların hakkını verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 25 Mart 2017; 19:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    yani benim mesajımı nasıl hava atmak şeklinde anladınız birde mesajı muhattap alıp cevap verdiniz inanın aklmım almıyor, mesajın özeti şu: "eşşek yüküyle para verip paramızla rezil oluyoruz" demek istedim, "ben çok para veriyorum benden az verenler gcn den ip alsın ama bana gerçek ip versinler" gibi bir şey demek istemedim, statik ipyide mecburen aldım zira reverse dns kaydının değiştirilmesine ihtiyaç duydum, bilgi paylaşalım derken konuyu kişiselleştirip kalp kırmaya ne gerek var ? mesajınıza cidden üzüldüm, hiç aklımda olmayan şekilde suçlanmak gerçekten nahoş bir durum.
  • O da alıntılamadi. Ben alintiladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 26 Mart 2017; 9:34:46 >
  • akk dolunca cgn ye atıyorlar sanırım bendede 212 webde, 100 lü modem olarak görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

2 gündür bende cgn havuzuna alındım.

Aboneliğim 10 ayı bitirdi, daha öncede 3-5 kez cgn havuzundan ip alıyordum fakat modem restartlayınca düzeliyordu, fakat bu son 2 gündür 20 defa modem restartlamama rağmen sorun düzelmedi, en sonunda online işlemlerden şikayet kaydı oluşturdum ve 10-15 dakika sonra cgn den çıktım.

Yöntemi ve tam oalrak ne yazdığınızı anlatırmısınız?Aynı sorundan müzdarip bir çok insana yardımı dokunacaktır.
  • Süperonline işlem merkezinde şikayet kısmı var oradan durumu yazıyorsunuz. İlk kez denediğimde öok hızlı işlem oldu fakat birkaç ay sonra tekrar havuza girdim. Tekrar şikayet oluşturdum bu sefer 4-5 gün sonra yanıt verdiler ve statik ip alın dediler. Yani her zaman yemiyorlar bu yöntemi.

• Arkadaşlar 55 portu olayını müşteri hizmetlerinden yapmanız gerekiyor. Anında gerçek ip veriyorlar az önce denedim başarılı oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loiloyse

Arkadaşlar 55 portu olayını müşteri hizmetlerinden yapmanız gerekiyor. Anında gerçek ip veriyorlar az önce denedim başarılı oldum.

kardeşim tamamda ne anlatıyoruz müşteri hizmelerine adamlara bilal e anlatır gibi anlatmaklada sorunumuzu anlatamıyoz

sihirli kelimeler neler bunu soruyorum
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Bilale anlatır gibi anlatacaksın. Port acmak istiyorum diyeceksin. 55 tcp/udp ikisi de. 192.168.1.21 de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de farklı galiba ne yapmam gerek arkadaşlar? Bir zararı olur mu ping gibi?
    Süperonline gerçek IP alamama sorunu ve çözümü (CGN ip)Süperonline gerçek IP alamama sorunu ve çözümü (CGN ip)

müşteri hizmetleri ile görüştüm arıza kaydı oluşturdular, umarım düzelir ya. port açın dedim, arıza kaydı oluşturdu. müşteri hizmetlerinin port açma yetkisi yok mu? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 8 Nisan 2017; 0:35:11 >

• ana ekrandaki İnternet IP Adresi kısmında bu 195 ile başlayan sayı yerine başka yazıyorsa değişiktir. aynıysa sorun yok.
    genelde modem ana ekranında İnternet IP adresi kısmında 100 ile başlayan bir ip görünür. whatismyipde ise 212 ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Benim de farklı galiba ne yapmam gerek arkadaşlar? Bir zararı olur mu ping gibi?
    Süperonline gerçek IP alamama sorunu ve çözümü (CGN ip)Süperonline gerçek IP alamama sorunu ve çözümü (CGN ip)

müşteri hizmetleri ile görüştüm arıza kaydı oluşturdular, umarım düzelir ya. port açın dedim, arıza kaydı oluşturdu. müşteri hizmetlerinin port açma yetkisi yok mu? :D

durum seçeneğini tıklayın yada aygıt seçeneğini. çıkan ekrandakiyazılarda ip adresi yeri var. oraya bakın ip adresleri aynıysa cgn de değilsiniz. ama farklıysa cgn desiniz demektir. benim bildiğim bu.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Router İnternet IP Adresi 10.12.99.2xx
    WhatismyIP 195.142.175.1xx

10 lu ip vermiş bana superonline sanırım CGN havuzuna dahil edilmişim.
    Dün gece görüştüm arıza kaydı açtırdım da, müşteri hizmetlerine direk sorunu halletmem için ne demem lazım bilemedim. Konudaki yorumlara dayanarak port açın dedim, ping değerleriniz normal diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 8 Nisan 2017; 10:46:54 >
  • port yönlendirmeyi dene %90 çözüyor...
  • Tekrar SOL müşteri temsilcisini aradım, port yönlendirin dedim. 55 tcp udp 192.168.1.21 söyledim yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şimdi düzeldi, hem routerda hem de whatismyip'de aynı gözüküyor. Umarım 2-3 gün sonra tekrar değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 8 Nisan 2017; 17:11:16 >
  • yine girdim cgnye. taktı sol bana iyice.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.