Şimdi Ara

Superonline Huawei router (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam cahilliğimi bağışlayın ama usbden ağ sürücüsü olarak bağlamanız ne işinize yarayacak ? Bende harici hdd olmadığı için deneyemiyorum. Yani ftp olarak bağlandığınızda dizinlere ulaşamıyormusunuz?

Ayrıca belirteyim n desteği iyi oldu gerçekten. 20mbitlik tarife hızım var laptop ile 22 küsürlerden aşağıya kolay kolay düşmüyor bağlantım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 5 Nisan 2012; 1:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Hocam cahilliğimi bağışlayın ama usbden ağ sürücüsü olarak bağlamanız ne işinize yarayacak ? Bende harici hdd olmadığı için deneyemiyorum. Yani ftp olarak bağlandığınızda dizinlere ulaşamıyormusunuz?

Ayrıca belirteyim n desteği iyi oldu gerçekten. 20mbitlik tarife hızım var laptop ile 22 küsürlerden aşağıya kolay kolay düşmüyor bağlantım.

Ağ sürücüsü bir çok işe yarar düşünce gücünüze bağlı. Benim yapmak istediğim sistem şöyle, evde 2 adet ayrı odalarda kullanılan bilgisayarlar var. Bu ağ diskinde filmler, müzikler ve ortak kullanılacak dosyalar arşivler vs.. yer alacak ve burdan istenildiğinde direk açılarak kullanılacak. Ftp ile dosyalara ulaşılabiliniyor ama diyelim video izleyeceksin ftp mantığı ile çalıştığı için önce dosyayı bilgisayara indiriyor ondan sonra açıyor. Benim yapmaya çalıştığım ağ diski olarak ayarlayabilmek.

•  Superonline Huawei router

Yeni huawei hg253 modemim baglandı bugun cok hızlı bır sekılde teknık servıs ulastı ve hemen degısım yapıldı.bu arada 2 kere mh den arayıp modemımı neden degıstırdıgım sorunun ne oldugu soruldu aşırı bır ılgı vardı yanı anlayacagınız :) Ilk ızlenımlerım cıhaz ıcın cok olumlu cok modern bır dızayn var ve cok hafıf.Gozle gorulur bır hızlanma oldu acıkcası zaten speedtest tede gozukuyor 20 mbps cıkan test sonucum 24 mbps lere cıktı :)
  • Gün itibari ile yeni bir şey öğrendim. Evde sadece bir adet superonline telefon kullanıyorsunuz, diyelim evde de iki adet telefon var, biri kablolu biri telsiz olabilir veya ikiside telsiz telefon olabilir. Aynı anda 2 telefondan da 2 ayrı telefonları aramak istermiydiniz ? İsteyen varsa kısaca nasıl yapılacağını açıklayacağım, bunu bizzat kendim evde denedim ve başarılı sonuçlar aldım.

Öncelikle evde 2 adet telefon olması gerekiyor en az 1'i telsiz telefon olmak zorunda veya ikiside telsiz telefon olabilir. Ve sadece huawei router ile oluyor. Bunun nedenide huawei routerda dahili olarak dect özeliği olması.

Öncelikle telsiz telefonu huawei ye tanıtıyoruz. Bunun için Router arayüzünden gelişmiş, ses menüsünden pin kodu yerine 0000 yazıp altındaki butona basın router üstünde kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayacak telsiz telefonunuzdan da el cihazı kayıt menüsüne girip belirttiğiniz pin kodu yazıp aratın, başarılı bir şekilde bulp kayıt edecek. Ardından diğer telefonunuzda routerın arkasındaki tel 1 girişine kablo ile takın ve bu kadar şimdi bir deneyip oldumu görün.

Not: Bu şekilde kullanmanın tek bir eksi yönü var, oda huaweiyi dect olarak kullandığımız ve telsiz telefonun baz istasyonu devreden çıktığı için telefonun bazı özelliklerini kullanamayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.