Şimdi Ara

Superonline iptal işlemi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum superonline interneti arayarak kapatma işlemini başlattım.Gerekli evrakları faxla gönderdim.Ayrıca modemi de geri vermek gerekiyormuş galiba bana hiç bi bilgi vermediler bununla ilgili.Yardımcı olursanız sevinirim

• İmzaladığınız taahhütnamede modem mülkiyetinin onlara ait olduğu, teslim etmezseniz son faturanıza yansıtılacağı yazıyor. Para koparmak için bunu söylemek işlerine gelmez, müşteri her zaman bilinçli ve uyanık olmak zorunda. Turkcell tim'lere gidip sorun bakalım, teslim alıyorlarsa belge karşılığı teslim edin. Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp kargo adresi isteyin.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Timler biz almiyoruz demisdi bana superonline bayiye verin dediler bolgede vardi halletmis ben bence bayi uyrasmak istemedi gibi dsl olan yerlerde Superonline subesi yok galiba

Modemi verince size bir kagit vericeklrr onu almayi unutmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Bende aradim taahhutum bu ay sonu bitiyordu sol ile. Turk telekoma gectim dayanamadim.

Musteri hizm. aradim. Mesaj attilar o islemleri yapin vs diye. Kimlik fotokopisi dilekce vs diye. Bende arastirdim baktim herkes sorun yasiyor. Dedim en yakin sol bayisine giderim. Tim degil sol bayisi dikkatini cekerim.

Ben dedim adsl iptal etmek istiyorum tamam dedi. Kagit cikardi tc mi sordu soyledim imzaladim. 1 hafta icinde modemi getir dedi 1 hafta olmadan goturdum. Modemi iade ettigime dair kagit imzaladi verdi.

Ozetle 64 tl odedigim internete ceza olarak 54 tl borc cikti dusunun. Kullansam ay sonu iptal etsem 64 tl odeyecektim

Ama kendimi keriz gibi hissediyordum 16 yerine 12 mbps 50 gb akn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 19 Ocak 2018; 12:27:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.