Şimdi Ara

Superonline Kota getiriyor yaygarası: Şakaydı gerçek oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O tarihte o belge gayette feykti. Oradaki tarifelerle şimdiliker arasında dağlar kadar fark var.
    Superonline büyük ihtimalle feyk belge ile nabız yokladı, baktılar tepkiler büyük, lansmanı bi 15 gün ertelediler. Olay bundan ibaret.

Bende sizin gibi şoktayım.
  • Paketlerde kota sonrası aşım ücreti şoku ve fatura sürprizi yaşamazsınız. gb başı ücret almak yerine interneti kesecekler. İyiki belgeler sahteymiş.
  • bilmeden anlamadan belge "feyk" dedi, madde madde açıkladık, superonlinein kendi belgeleri ile örnekleyerek, sahte olması için sebep yok diye.

yanlışım diyemedi superonline yapmaz dedi, sayılara takıldı, açıkladık, kabul edemedi yanlış olacağını, superonline açıklama yaptı dedi.

madde madde superonline açıklamasını "açıkladık", kota gelmeyecek demiyor dedik, gene kabul edemedi yanlış olduğunu.

kota geldi artık, dedikleri yanlış çıktı, hala çark peşinde, şaka yapmış birileri aaa gerçek olmuş.

tamam sen haklısın. şaka şaka.

not: bu konunun orjinal başlığı "Superonline Kota getiriyor yaygarası başından beri YALANDI" idi, burada dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 16 Mayıs 2017; 14:0:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

bilmeden anlamadan belge "feyk" dedi, madde madde açıkladık, superonlinein kendi belgeleri ile örnekleyerek, sahte olması için sebep yok diye.

yanlışım diyemedi superonline yapmaz dedi, sayılara takıldı, açıkladık, kabul edemedi yanlış olacağını, superonline açıklama yaptı dedi.

madde madde superonline açıklamasını "açıkladık", kota gelmeyecek demiyor dedik, gene kabul edemedi yanlış olduğunu.

kota geldi artık, dedikleri yanlış çıktı, hala çark peşinde, şaka yapmış birileri aaa gerçek olmuş.

tamam sen haklısın. şaka şaka.

not: bu konunun orjinal başlığı "Superonline Kota getiriyor yaygarası başından beri YALANDI" idi, burada dursun.

Belgeyi inceledim gayette feykti.
    Gelen tarifelerin o sızan belge ile yakından uzaktan alakası yok.

Superonline kotalı paket çıkarmasa, aa gördün mü bizim yüzümüzden caydı diyecektiniz zaten. Hiç bir şekildede kanıtlayamazdınız.
    Vodafone da kota getirdi, hiç böyle yaygara yapmadınız, sonra paşa paşa akn li limitsiz tarifeleri çıkardı vodafone.

Superonline da çark edip aynı şekilde yanlıştan dönecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gderebasi

Paketlerde kota sonrası aşım ücreti şoku ve fatura sürprizi yaşamazsınız. gb başı ücret almak yerine interneti kesecekler. İyiki belgeler sahteymiş.

Feyk belgede yazan AKILLI SINIRSIZ paket kablonete ait, Superonline da öyle bi tarife yok.
    akk siz paket fiyatları hatalı (35 ile 50 mbiti karıştırmış feyk belgeyi yapan düzenbaz)
    mühür var deniyor, bana gelen e-fatura pdf sindede mühür var imza var ne yani onu yapan bunumu yapamayacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Paketlerde kota sonrası aşım ücreti şoku ve fatura sürprizi yaşamazsınız. gb başı ücret almak yerine interneti kesecekler. İyiki belgeler sahteymiş.

Feyk belgede yazan AKILLI SINIRSIZ paket kablonete ait, Superonline da öyle bi tarife yok.
    akk siz paket fiyatları hatalı (35 ile 50 mbiti karıştırmış feyk belgeyi yapan düzenbaz)
    mühür var deniyor, bana gelen e-fatura pdf sindede mühür var imza var ne yani onu yapan bunumu yapamayacak?

Tarifenin son hali değişmiş olabilir bunda garipsenecek birşey yok, ilk çıkan belgedeki tarifeler çeşitlendirilmiş tekrar düzenlenmiş bugün önümüze çıktı işte.

Hala niye fake fake diyorsunuz anlamadım. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Turkcell'in o belgeyi yalanlayıp kota mota yok diyip 15 gün sonra kotalı paketler çıkarması ne kadar normal? Fake olan belge değil turkcell'in kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Mayıs 2017; 14:6:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

quote:

Tarifenin son hali değişmiş olabilir bunda garipsenecek birşey yok, ilk çıkan belgedeki tarifeler çeşitlendirilmiş tekrar düzenlenmiş bugün önümüze çıktı işte.

Hala niye fake fake diyorsunuz anlamadım. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Turkcell'in o belgeyi yalanlayıp kota mota yok diyip 15 gün sonra kotalı paketler çıkarması ne kadar normal? Fake olan belge değil turkcell'in kendisi.

Arkadaşım konudaki ilk mesajımı oku, bir değil birden çok sebep var o belgenin FEYK olması için.
    Superonline kotayı getirdiyse, vodafone ve türksat kablodan sonra getirdi, demek ki Devlet tarafından bir baskı var, herkes kotalı sisteme geçecek Türksat MH nin dediği gibi.

Ha Türk.net kotalıya geçmeyebilir veya kotalı bir paket sunabilir mevcut hızı/paketi değiştirmeden, sonuçta Türk.net in çok müşterisi yok Superonline kadar.

Asıl bomba 1 hazirandan sonra patlayacak bence görücez.

DPI daha düzgün çalışsın diye kota sistemi getiriyor DEVLET. CB ye küfredeni 2 saat değil 2 sn de tespit etmek istiyorlar (ironi). Sınırsız veri akışında DPI sistemini oturtamadılar sistemleri yetmedi muhtemelen

89 tl ye 25/5 AKK sız paketi olan firmanın 20mbit (akşam 10mbit) / uploadda 2 mbit saçma akıllı sınırsız paketini 79 tl ye sunması kadar saçma birşey olamaz. O belgeyi yapan kişi resmen kablonetten ordan burdan harmanlamış birşeyler.

Superonline o kadar salak değil, bakınız akk li paketleri sırf akk sonrası 16mbit vermesin diye, belki 5 yıldır 25mbit ve katları şeklinde sattıkları interneti 24 mbit e çekmişler, akk sonrası 16 değilde 8 mbit olsun diye!

• quote:

O tarihte o belge gayette feykti. Oradaki tarifelerle şimdiliker arasında dağlar kadar fark var.
    Superonline büyük ihtimalle feyk belge ile nabız yokladı, baktılar tepkiler büyük, lansmanı bi 15 gün ertelediler. Olay bundan ibaret.

Hiç öyle olmadı. Adamlar belge sızınca ve gigabyte başı ücretlendirmeye tepki olunca Türksat'ın yaptığının aynısından vazgeçip internetinizi kotanız bitince kapatacağız dediler. Yoksa o belge gerçekti. O kadar gerçek ki yeni açıklanan tarifelerdeki ifadeler bile o belgeyle nerdeyse aynı. Yani nabız yoklandı ama isteyerek değil, sızdığı için bu belge aslında onların işine gelmiş oldu. Türksat MŞ ne demişti arayanlara? Diğer operatörler de kota sistemine geçecek sadece BTK'dan süre istediler demişti. Kısacası belge de doğruydu, Türksat MŞ'nin verdiği cevaplar da. Turkcell CEO'su o günden beri bir kere olsun kota yoktur, inanmayınız dedi mi? Dediği şuydu GB başı ücretlendirme olmayacak.

• muratai kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım konuyu açmışsın ilk mesajlarını okudum bugünkü gelişmelere bakıyorum.Şuan da sıvıyorsun Superonline diyor ki paket aşımı yok para bu bu da sınırsın para bu bu akkli para bu sadece sınır aşımını kaldırmış.Haksız çıktım de otur.
  • superonline bende hızı 0.9 mbps yapıyor yani gündüzleri kapatıyor ama ben onları komple kapatacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

O tarihte o belge gayette feykti. Oradaki tarifelerle şimdiliker arasında dağlar kadar fark var.

Hiç öyle olmadı. Adamlar belge sızınca ve gigabyte başı ücretlendirmeye tepki olunca Türksat'ın yaptığının aynısından vazgeçip internetinizi kotanız bitince kapatacağız dediler. Yoksa o belge gerçekti. O kadar gerçek ki yeni açıklanan tarifelerdeki ifadeler bile o belgeyle nerdeyse aynı. Yani nabız yoklandı ama isteyerek değil, sızdığı için bu belge aslında onların işine gelmiş oldu. Türksat MŞ ne demişti arayanlara? Diğer operatörler de kota sistemine geçecek sadece BTK'dan süre istediler demişti. Kısacası belge de doğruydu, Türksat MŞ'nin verdiği cevaplar da. Turkcell CEO'su o günden beri bir kere olsun kota yoktur, inanmayınız dedi mi? Dediği şuydu GB başı ücretlendirme olmayacak.

Diğer operatörlerinde kota sistemine geçeceği doğru olsa bile, o sahte belgeyi gerçek yapmaz.
    Orada en az 2 tane hata var, birincisi 50mbit akk siz platin paketin fiyatı yanlış, o 35mbitin fiyatı.
    ikincisi akıllı 10/5 ve 20/10 (gündüz-gece hızı download) tarifeler Türksata ait, Süperonline da öyle bir tarife yok, halende yok.

Ben o tarihteki görüşümün arkasındayım, sıvadığım filan yok.
    Millet Superonline fiber altyapısından Vodafone fibermax a geçmeye başlasın bi bakın SOL nasıl çark edip yeni tarifeler getirecek.
    Vodafone da ilk başta sadece kotalı tarifeleri koymadımı sitesine? Hemde fahiş fiyata. Sonra naptı? Hem kotalı tarife fiyatını azalttı hemde tarife sayısını, şimdi ilk başta hep akk li limitsiz tarifeleri listeliyorlar.

• Arkadaşlar bende şuanda gece kuşu tarifesindeyim (Aylık 100gb kota 50 mbps 00:00 - 06:00 kotaya işlenmiyor) 69TL ödüyorum , taahhüttüm 2017 Kasım ayında bitecek , ancak ben yine Sol'un fiber hizmeti olan başka bir binaya taşınacağım , ancak görüyorum ki SOL taşınma olduğu zaman 100 TL Nakil ücreti alıyormuş , ancak 24 ay taahhüt verildğinde almıyorlarmış , şimdi ben yeni bir taahhüt verip bu 100 TL nakil ücretini ödemek istemiyorum ancak mevcut tarifem gibi avantajlı (ayda 69TL olan) bir tarife önerirmisiniz mevcut tarifeler benim şuan kullandığımdan daha mı avantajlı yoksa daha mı avantajsız , yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: veracocha

Arkadaşlar bende şuanda gece kuşu tarifesindeyim (Aylık 100gb kota 50 mbps 00:00 - 06:00 kotaya işlenmiyor) 69TL ödüyorum , taahhüttüm 2017 Kasım ayında bitecek , ancak ben yine Sol'un fiber hizmeti olan başka bir binaya taşınacağım , ancak görüyorum ki SOL taşınma olduğu zaman 100 TL Nakil ücreti alıyormuş , ancak 24 ay taahhüt verildğinde almıyorlarmış , şimdi ben yeni bir taahhüt verip bu 100 TL nakil ücretini ödemek istemiyorum ancak mevcut tarifem gibi avantajlı (ayda 69TL olan) bir tarife önerirmisiniz mevcut tarifeler benim şuan kullandığımdan daha mı avantajlı yoksa daha mı avantajsız , yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

http://www.superonline.net/internet/fiber/kampanyalar
    Burda 2 kampanya var, biri 16 mayısta bitiyor, öbürü 1 haziranda.
    ikiside 25 mbit 50gb akk ama limitsiz. kotalı değil, akn sonrası 16 alacaksın.

http://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/muhtesem-3lu-kampanyasi
    Kampanyaya katılım 31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerlidir (süreyi uzatmışlar? sabah 16 mayıs diyordu)

http://www.superonline.net/kampanyalar/ev-telefonu-kampanyalari/konusturan-fiber-internet-kampanyasi
    buda 69,90 heryöne 200 dk koymuşlar ev telefonundan 10tl ona yazmışlar sözde zam yok demek için
    Kampanyaya katılım 1 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir

aslında taahhütün bitmesine az varsa madem, bir şekilde ceza ödemeden iptal et.
    vodafone fibermax al superonline altapısında, fiyatlar ve hızlar çok daha cazip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veracocha

Arkadaşlar bende şuanda gece kuşu tarifesindeyim (Aylık 100gb kota 50 mbps 00:00 - 06:00 kotaya işlenmiyor) 69TL ödüyorum , taahhüttüm 2017 Kasım ayında bitecek , ancak ben yine Sol'un fiber hizmeti olan başka bir binaya taşınacağım , ancak görüyorum ki SOL taşınma olduğu zaman 100 TL Nakil ücreti alıyormuş , ancak 24 ay taahhüt verildğinde almıyorlarmış , şimdi ben yeni bir taahhüt verip bu 100 TL nakil ücretini ödemek istemiyorum ancak mevcut tarifem gibi avantajlı (ayda 69TL olan) bir tarife önerirmisiniz mevcut tarifeler benim şuan kullandığımdan daha mı avantajlı yoksa daha mı avantajsız , yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

http://www.superonline.net/internet/fiber/kampanyalar
    Burda 2 kampanya var, biri 16 mayısta bitiyor, öbürü 1 haziranda.
    ikiside 25 mbit 50gb akk ama limitsiz. kotalı değil, akn sonrası 16 alacaksın.

http://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/muhtesem-3lu-kampanyasi
    Kampanyaya katılım 31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerlidir (süreyi uzatmışlar? sabah 16 mayıs diyordu)

http://www.superonline.net/kampanyalar/ev-telefonu-kampanyalari/konusturan-fiber-internet-kampanyasi
    buda 69,90 heryöne 200 dk koymuşlar ev telefonundan 10tl ona yazmışlar sözde zam yok demek için
    Kampanyaya katılım 1 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir

aslında taahhütün bitmesine az varsa madem, bir şekilde ceza ödemeden iptal et.
    vodafone fibermax al superonline altapısında, fiyatlar ve hızlar çok daha cazip.

Ceza ödemeden nasıl iptal edecez ki hocam ?

• veracocha kullanıcısına yanıt
    Forumdan duyduğuma göre tüketici haklarına göre 1 yıldan uzun sözleşmeler, 1 yıl dolduktan sonra tüketici lehine, ceza ödemeden cayılıyormuş?
    Forumda incelemen lazım.

Yada altyapısı olmayan (yeni inşaat, köy vb) gibi bir yere taşınıyorum der ve oradan ikamet belgesi gösterirsen, hizmet veremedikleri için sözleşmeni iptal ediyorlar. Ancak firmalar uyanmış, artık o adreste üzerine kayıtlı bir fatura filan istiyorlarmış çakallar (sanırım)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.