Şimdi Ara

SUPERONLINE KULLANILMIŞ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, superonline fiber internet 50 mbit 250 gb kotalı pakete basvurdum. dün ben evde yokken annem babam evdeyken gelip kurulumu yapmışlar ancak akşam eve geldiğimde farkettim ki siyah büyük bir modem takmışlar ancak ne kutusu var modemin, ne kullanma kılavuzu... kullanılmış bir modem getirmişler. üstündeki yıpranmadan rahatça anlaşılıyor. bugün pazar olduğu için herhangi bir yeri arayıp nedenini soramadım. yarın arayacağım ancak size danışmak istedim. kullanılmış modem getirilip takılan başka arkadaş var mı.

• evet ben teknik servisten üzgünüm pirelli ve tılgınlar
    kullanılmış olarak çıkabilmektedir müşteri hizmetlerine
    durumu bildir yardımcı olurlar inşaallah eğer 50 mbit
    kullanıyorsan hic vakit kaybetme tilgin hg 2301 sipariş ettir
    eğer servis istediğini getirmez ise kabul etme geri cevir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noel_dede -- 29 Temmuz 2012; 17:50:38 >
  • modem superonline mülkiyetinde olduğu için bir arıza sıkıntı olmadıktan sonra değiştirmek zorunda değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: noel_dede

evet ben teknik servisten üzgünüm pirelli ve tılgınlar
    kullanılmış olarak çıkabilmektedir müşteri hizmetlerine
    durumu bildir yardımcı olurlar inşaallah eğer 50 mbit
    kullanıyorsan hic vakit kaybetme tilgin hg 2301 sipariş ettir
    eğer servis istediğini getirmez ise kabul etme geri cevir

noel_dede tavsiyen için teşekkür ederim. bugün arayıp müşteri hizmetlerine bildireceğim.

mc_fosil modemler superonline'ın mülkiyetindeymiş evet. muhtemelen benim daha önce apartmana fiber gelmeden superonline adsl ile kullandığım modemi de başka birine verecekler. ama benim modemi alan kişi kullanılmış olduğunu anlamazdı bile. cidden çok temiz kullandım. ama bana gelen modem gerçekten çok yıpranmış ve kötü görünüyor. tabi ki önemli olan performansı ve çalışıyor olması ama en azından çok yıpranmış olanları vermeseler.

• noel_dede az önce kurulum için eve gelen bayinin telefonunu bulup görüştüm. modem değişikliği için müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söyledi. huawei marka modem talep edin onlar daha iyi dedi. onu sormak istedim 2301 ile huawei nin farkları nedir diye. sen 2301 kullanıyor musun, memnun musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.