Şimdi Ara

Superonline mı Kablonet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline 35 mbps için aylık ortalama 80 TL, kablonet için ise 50 MBPS (19 - 24 saatleri arası 20 mbps) aylık ortalama 71 TL.

sol 15 ay taahhüt, kablonet 27 ay taahhüt.

siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kablonet kurulumu yapıldı. infinity modem geldi. ev bizim çok büyük olmadığından sorun yok gibi. pişman olmayız umarım.

• Sol u tercih ederdim ben olsam kablonet modem berbat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansulek

Sol u tercih ederdim ben olsam kablonet modem berbat
    Çok kararsız kaldım. Modem olayı çok düşündürdü ama ev çok büyük değil. Şu an sorun yok. Olursa en kötü router alırım. Sol da 25 mbps kullanıyordum. Tv de daha iyiydi yalnız. Belki de 19 - 24 arası hızın düşürülmüş olmasından dolayı da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Çok kararsız kaldım. Modem olayı çok düşündürdü ama ev çok büyük değil. Şu an sorun yok. Olursa en kötü router alırım. Sol da 25 mbps kullanıyordum. Tv de daha iyiydi yalnız. Belki de 19 - 24 arası hızın düşürülmüş olmasından dolayı da olabilir.

Alıntıları Göster
    Solun kendi altyapisi varsa mh olarakta hizmet olarakta kaliteli

• furkansulek kullanıcısına yanıt
    solun kendi altyapısı da var. 4 sene kullandım. memnundum. 25 mbps için 75 tl teklif etmişlerdi. aslında güzel teklifti ama. neyse hayırlısı olsun. kabloneti kabul etmemdeki etkenlerden biri 27 ay taahhüt. 27 ay zamlı fiyatlardan muaf olmak.

• quote:

solun kendi altyapısı da var. 4 sene kullandım. memnundum. 25 mbps için 75 tl teklif etmişlerdi. aslında güzel teklifti ama. neyse hayırlısı olsun. kabloneti kabul etmemdeki etkenlerden biri 27 ay taahhüt. 27 ay zamlı fiyatlardan muaf olmak.
    Superonline'de fazla taahhut de verebilirdin hocam. Bende de kablonet altyapisi varda dua modemden biktim 😂 keske sol altyapisi olsa baska firmaya gecmem.

teklifte yoktu. olsa idi kabul ederdim. sağlık olsun.

• quote:

teklifte yoktu. olsa idi kabul ederdim. sağlık olsun.
    Olsun bakalim insallah memnun kullanirsin hocam hayirli olsun.

teşekkürler.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Kablo net mantıklı bir seçim.Modem wlan sinyali sorunu yaşarsanır RT çözülür.

• kablolu olarak test ettim ama kesinlikle sol da ki stabil durum yok. hız çok dalgalı. idm ile indirmede 5.6 mb/sn de iken birden 3 mb/sn lere düşüyor. online oyunlarla işim olmadığı için rakam önemliydi benim için ama bunlara dikkat edenler kesinlikle sol tercih etmeli.

• Kablonet vs.' de versusun diğer tarafının önemi yoktur hocam..Fiyat/Performans olarak tabii ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kablolu olarak test ettim ama kesinlikle sol da ki stabil durum yok. hız çok dalgalı. idm ile indirmede 5.6 mb/sn de iken birden 3 mb/sn lere düşüyor. online oyunlarla işim olmadığı için rakam önemliydi benim için ama bunlara dikkat edenler kesinlikle sol tercih etmeli.
    Hocam bi sorun olabilir ariza kaydi oluştur bölgede altyapi iyilestirme talebi iste.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.