Şimdi Ara

Superonline modem ip ile normal ip farklı cgn denilen bela (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam mutlaka düşmüşsünüzdür. Sonra çıkmışsınızdır. Superonline'da modem kapatıp açınca bile çıkıyor cgn'den. Ama dedikleriniz doğru her iss'de sorun yaşayan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Hocam mutlaka düşmüşsünüzdür. Sonra çıkmışsınızdır. Superonline'da modem kapatıp açınca bile çıkıyor cgn'den. Ama dedikleriniz doğru her iss'de sorun yaşayan var
    Bu Cgn olayı çıkınca o ara sık sık bakmıştım, aklıma gelirse forumda konusunu görürsem ara ara yine bakıyorum ama hiç CGN ye düşmedi.
    Şimdi modemi kapatıp açtım ip değişti ama what is My ip de ki ip ile modem aynı.
    8 yıldır Superonline Fiberdeyim kesintisiz, belki eski aboneler CGN ye girmiyordur.

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    modemi kapatıp açmakla artık çıkılmıyor CGN'den. ben baya bir denedim.

10 senelik aboneydim ve bu süre zarfında bir kere bile CGN de değildim. geçenlerde iptal edip yeni abonelik açtırdım.

aynı kablo, aynı modem, sadece yeni abonelik ve farklı pakete geçtim (seçilen paket CGN'de önem arz ediyor mu emin değilim) fakat CGN IP havuzundayım şuan.

bu durumu şikayet açıp belirttiğimde SOL tarafından şöyle bir cevap aldım.

Superonline modem ip ile normal ip farklı cgn denilen bela

Sanırım eski abonelikte yapılan ilk sözleşmede yukarıda bana da bahsedildiği gibi;

"sözleşmenizde TURKCELL SUPERONLINE teknik servis ve hizmetlerinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir."

böyle bir madde yoktu ve istedikleri gibi at koşturamıyorlardı.

yeni yapılan tüm sözleşmelerde CGN işi şansa kalıyor. geçen farklı bir konuda da bahsettim. ben bir dezavantajını görmedim şimdilik.

modemi bir kaç kez kapatıp açınca hem modem arayüzünde gördüğüm IP değişiyor, hemde IP sorgulama sitelerinde gördüğüm IP değişiyor.

kısaca standart ev kullanıcısının çokta dert etmesi gereken bir durum mu emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Mayıs 2020; 3:58:57 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    bu tür yanıt verdiklerinde direk mahkemeye verip derslerini vermek var ya neyse.

şimdi ip bloğunu sistem oto atadığı için değişim yapamıyorlar tel açıp port yönlendirmesi isteyin birkaç oyun portu bulun forumlardan olmazsa, ikinci yöntem olarak hattınızı dondurun geçici süresi size kalmış sistem hat kapanıp yeniden açtığınızda yeni tanımlama yapacağı için memnun olmadığınız ip bloklarından kurtulabilirsin ha yeni blok cng de olabilir olmaya da bilir daha iyide olabilir daha kötüde şansınıza kalmış memnun değilseniz son çare deneyin derim dondurma sebebi de cng ip yüzünden interneti kullanamıyorum dersiniz ipv6 aktif etseniz böyle dertlerimiz olmayacak dersiniz.

solden alıntı faydalanın
    quote:

Hizmet Dondurma İşleminin Ücretsiz Yapılması
    BASIN 03/04/2020

​26 Mart 2020 - 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında müşterilerimizden hizmet dondurma ücreti alınmayacaktır.

şuan ücretsiz, bu hizmetide ücretli yapmışlar ya helal olsun her şeyi para olarak görüyorlar. ipv6 açılmadıkça bu tür sorunlar hep olacak

satmaya gelince ip var (statik) sözleşmede yazdığı üzere dinamik ip yok olmadığından sözde teknolojik iyileştiğime olan cng ip veriliyor yiyene ip bitmişse ipv6 aktif edersin hertürlü iş mahkemeye giderse teknolojik iyileştirme olmadığı cng ip dezavantajları oluşturduğu güvenlik açıkları dökülürse emsal karar çıkarılabilir tabi buna internet lobisi ve yandaşları karşı çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

14 gün koşulsuz iptal ettirme hakkın var kullan iptal ettir sana en fazla kullandıgın gün kadar internet faturası çıkartabilirler
    Bende cgn ye dusmusum nasil kurtuldunuz daha bugun baglandi

14 gun kesin mi bende bgn baglattim bir baktim cgn havuzundayim

• 2.5 yıldır sorunsuz 9ms pingle kullandığım superonline fiber internet ki şuan 35>50mbps bu cgn ip belası yüzünden neredeyse hiç bir site ilk seferinde açılmıyor. google ı bile bir kaç denemede açamadığı oluyor. Müşteri hizmetleri modem resetlemeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 20 Mayıs 2020; 9:47:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.