Şimdi Ara

Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
30
Favori
95.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Smart tvdeki appi 50 kare yayın yapıyor ama bitratelerini bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Router (keenetich yazılımı yüklü) ile internete çıktım, fakat tv+ kanallar izlenirken donmaya başlıyor, kanal değiştirince çalışmaya devam ediyor. Bi stabil çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rideordie kullanıcısına yanıt

hangi router bende alayım keenetic stabil mi

• mcanozen kullanıcısına yanıt

Keenetic OS yüklü Xiaomi mi router 3G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. openwrt kullanıyorum dediklerinizi yaptım ve 2 de kalıyorum. Zaman senkronizasyon hatası diyor. Bunun için gereken her şeyi de yaptım. Yine de çözemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Ekleme: 31/08/2024

Zaman senkronizasyon hatası için Openwrt NTP sunucuları yerine SOL 'ün kullandığı sunucuyu buldum "cpentp.superonline.net" ilk sıraya ekledim ama hala 2 de takılı kalıyor.

Kafayı yicem yok mu bu işi çözen birisi ya 😤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr8989 -- 31 Ağustos 2024; 8:16:6 >
  • Bende ne yaptıysam olmadı wifi olarak bağlı cihaz Buddy 6 aldım bağladım gene olmadı paranla rezillik

• OpenWrt ile internete çıkabiliyorum, ama TV+ bir türlü çalıştıramadım.

• Openwrt kullanan arkadaşlar bunu denesin sizde kesinlikle tv+ çalışıcaktır ancak keenetic için ne yaptıysam performanslı çalıştıramadım 4k sagem cihazı malesef

Turkcell TV+ Routed mode with OpenWRT

1) NETWORK - INTERFACES

Devices - br-lan - Configure - Advanced - Enable IGMP snooping: SELECTED (Save&Apply)

Devices - Add device config - type:vlan802.1q, base device: wan, vlanid:103, enable ip6:OFF, MAC: wan interfaces mac adress but 1 more in base 16. (Save&Apply)

Example: if wan mac is xx:xx:xx:xx:xx:09 then use xx:xx:xx:xx:xx:0A for iptv

Interfaces - Add new interface

Name:iptv, dhcp-client, device: (software vlan) wan.103 - Create interface

Advanced: Use default gateway: OFF, Use DNS servers advertised by peer: OFF

Firewall settings: Create/assign - custom:iptv

(Save&Apply)

2) NETWORK - FIREWALL - General

Zone:lan EDIT - Allow forward to destination zones: SELECT wan+iptv (Save&Apply)

Zone:iptv EDIT - input:accept, output:accept, forward:reject, Masquerading:SELECTED, MSS clamping:SELECTED (Save&Apply)

3) STATUS - ROUTING - In IPv4 Neighbours Table copy Interface (iptv.103) Router ip adress.

NETWORK - ROUTING - Add:

interface:iptv, target: 172.31.128.0/19, gateway:ROUTERIP

interface:iptv, target: 176.43.0.0/24, gateway:ROUTERIP

interface:iptv, target: 176.235.0.0/20, gateway:ROUTERIP

interface:iptv, target: 10.31.0.0/16, gateway:ROUTERIP

(Save&Apply)

4) System - Software - Update Lists

Install igmpproxy

vi /etc/config/igmpproxy

config igmpproxy

option quickleave 1

config phyint

option network iptv

option zone iptv

option direction upstream

list altnet 0.0.0.0/0

config phyint

option network lan

option zone lan

option direction downstream

5) SYSTEM - Time Sync - NTP server candidates remove all time servers and add this:

cpentp.superonline.net

• tv+ pro cihazım ve keenetic ultra modemim var. vlan ayarı ve igmp ayarlarını yaptım. sorunsuz açılıyor. fakat cihaz internete çıkamıyor. YouTube Netflix ya da herhangi bir uygulama açılmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? wifi'ı açarsam tv+ ev uygulaması kullanılamıyor.

• K.a.a.N kullanıcısına yanıt

tv + pro cihazım var. titan var. superonline kullanmaktayım. titana ont aldım ve bağladım. tv+ ı da sorunsuz hızlı çalıştırdım. wifi bağlanınca netflix vs açılıyor fakat tv+ uygulamadan açıyor. yani wifi kapatıp açtığım zamanki gibi 103 vlan id den gitmiyor. bunun çözümü var mı bulamadım.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Wifi olmadan yapılandırmak gerekiyor ama ne yazıkki keeneticte yapabilceğimiz ek bir ayar yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Openwrt deneme şansım oldu ve tv pro çok iyi çalışıyor yalnız şöyle bir detay var.

doh yani https dns proxyi tv pronun iptvyi görmesini engelliyor onun için özel ayar gerekicek ama düz dns kullanırım sorun yok diyorsan mükemmel çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.