< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (18. sayfa)
-
-
Xiaomi Router (keenetich yazılımı yüklü) ile internete çıktım, fakat tv+ kanallar izlenirken donmaya başlıyor, kanal değiştirince çalışmaya devam ediyor. Bi stabil çalışmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi router bende alayım keenetic stabil mi
-
Keenetic OS yüklü Xiaomi mi router 3G
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. openwrt kullanıyorum dediklerinizi yaptım ve 2 de kalıyorum. Zaman senkronizasyon hatası diyor. Bunun için gereken her şeyi de yaptım. Yine de çözemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Ekleme: 31/08/2024
Zaman senkronizasyon hatası için Openwrt NTP sunucuları yerine SOL 'ün kullandığı sunucuyu buldum "cpentp.superonline.net" ilk sıraya ekledim ama hala 2 de takılı kalıyor.
Kafayı yicem yok mu bu işi çözen birisi ya 😤
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr8989 -- 31 Ağustos 2024; 8:16:6 > -
Bende ne yaptıysam olmadı wifi olarak bağlı cihaz Buddy 6 aldım bağladım gene olmadı paranla rezillik
-
OpenWrt ile internete çıkabiliyorum, ama TV+ bir türlü çalıştıramadım.
-
Openwrt kullanan arkadaşlar bunu denesin sizde kesinlikle tv+ çalışıcaktır ancak keenetic için ne yaptıysam performanslı çalıştıramadım 4k sagem cihazı malesef
Turkcell TV+ Routed mode with OpenWRT
1) NETWORK - INTERFACES
Devices - br-lan - Configure - Advanced - Enable IGMP snooping: SELECTED (Save&Apply)
Devices - Add device config - type:vlan802.1q, base device: wan, vlanid:103, enable ip6:OFF, MAC: wan interfaces mac adress but 1 more in base 16. (Save&Apply)
Example: if wan mac is xx:xx:xx:xx:xx:09 then use xx:xx:xx:xx:xx:0A for iptv
Interfaces - Add new interface
Name:iptv, dhcp-client, device: (software vlan) wan.103 - Create interface
Advanced: Use default gateway: OFF, Use DNS servers advertised by peer: OFF
Firewall settings: Create/assign - custom:iptv
(Save&Apply)
2) NETWORK - FIREWALL - General
Zone:lan EDIT - Allow forward to destination zones: SELECT wan+iptv (Save&Apply)
Zone:iptv EDIT - input:accept, output:accept, forward:reject, Masquerading:SELECTED, MSS clamping:SELECTED (Save&Apply)
3) STATUS - ROUTING - In IPv4 Neighbours Table copy Interface (iptv.103) Router ip adress.
NETWORK - ROUTING - Add:
interface:iptv, target: 172.31.128.0/19, gateway:ROUTERIP
interface:iptv, target: 176.43.0.0/24, gateway:ROUTERIP
interface:iptv, target: 176.235.0.0/20, gateway:ROUTERIP
interface:iptv, target: 10.31.0.0/16, gateway:ROUTERIP
(Save&Apply)
4) System - Software - Update Lists
Install igmpproxy
vi /etc/config/igmpproxy
config igmpproxy
option quickleave 1
config phyint
option network iptv
option zone iptv
option direction upstream
list altnet 0.0.0.0/0
config phyint
option network lan
option zone lan
option direction downstream
5) SYSTEM - Time Sync - NTP server candidates remove all time servers and add this:
cpentp.superonline.net
-
tv+ pro cihazım ve keenetic ultra modemim var. vlan ayarı ve igmp ayarlarını yaptım. sorunsuz açılıyor. fakat cihaz internete çıkamıyor. YouTube Netflix ya da herhangi bir uygulama açılmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? wifi'ı açarsam tv+ ev uygulaması kullanılamıyor.
-
tv + pro cihazım var. titan var. superonline kullanmaktayım. titana ont aldım ve bağladım. tv+ ı da sorunsuz hızlı çalıştırdım. wifi bağlanınca netflix vs açılıyor fakat tv+ uygulamadan açıyor. yani wifi kapatıp açtığım zamanki gibi 103 vlan id den gitmiyor. bunun çözümü var mı bulamadım.
-
Wifi olmadan yapılandırmak gerekiyor ama ne yazıkki keeneticte yapabilceğimiz ek bir ayar yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Openwrt deneme şansım oldu ve tv pro çok iyi çalışıyor yalnız şöyle bir detay var.
doh yani https dns proxyi tv pronun iptvyi görmesini engelliyor onun için özel ayar gerekicek ama düz dns kullanırım sorun yok diyorsan mükemmel çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X