Şimdi Ara

SUPERONLİNE OKEY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar superonline okeye giremiyorum.yardım lütfen..daha önce giriyodum şimdi sürekli hata veriyo.

• Java problemi olabilir diye düşünüyorum daha önce benzerlerini yaşamıştım ama çok oluyor girmiyorum superonline'a.
    Bir dene istersen...
  • teşekkür edrim.tüm java appletleri sildim.yeniden yükledi ama yine yok.sanırım superonline kendi adsl kullanıcılarına öncelik tanıyo.eğer öyleyse superonline
  • kardes senı super onlıne sutladıysa gamegarden.com u bı dene ıstersen guzel oldunu duymustum
  • EYW.SAOL DENEDİM AMA SUPERONLİNE GİBİ DEĞİL.
  • cık kahvede oyna süpere değil hipere 5 çeker
  • saol be.ama kahve kültürümüz yok.allah kahretsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı odaları bozuk olduğu için haya veriyo sen bozuk odalara girmeye çalışıyosundur orda gördüğün odaların 2-3 tanesine girilebiliyo zaten.
  • ortada bir pencere çıkıp hata diyorsa bilki oda bozuktur. zate superonline oyun çöktü çökecek az kaldı

buyur benden sana superonline oyun programı herkeste yoktur. dolu odalara bile girebiliyorsun bu programla

http://www.hemenpaylas.com/download/233799/SolOyun.zip.html

programı çalıştırdığında demo kullana bas . yeni kullanıcı adı profili oluştur. sonra nickini ve şifreni gir

solda üstte nick bölümü var nicklerin orda çıkıcak seçiyorsun nickini. daha sonra sol tarafta odalar karşında

tıkla gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 23 Şubat 2006 17:59:59 >

• saol.ama sitede bakım çalışmasından dolayı indiremedim.sonra tekrar deniycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.