Şimdi Ara

SUPERONLİNE QUİKNET ARTIK İZMİR SOYAK SİTESİNDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamlar goldpunch siz site için görüştüm.ve müdürüm daha protokol alamadığımız için bozoğlu sitesine giriş yapmıyacağımızı söyledi.zaten protokol aldıkmı merak etmeyin ilk görüşeceğim site sizin site olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest1907

selamlar goldpunch siz site için görüştüm.ve müdürüm daha protokol alamadığımız için bozoğlu sitesine giriş yapmıyacağımızı söyledi.zaten protokol aldıkmı merak etmeyin ilk görüşeceğim site sizin site olacak.

Teşekkürler bu arada sizin aracı yolda gördüm tesadüfen superonline ın aracı arkasında altan dijital yazıyordu.

Gelmesini dört gözle bekliyorum vallahi çok yakınlarımızda bile quiknet var mesela laptop la kablosuz modemleri aratınca quiknet i olan modemi bile görüyor.O kadar yani...
  • Sayın Süperonline Quicknet kullanıcılarının dikkatine.İzmir mavişehir selçuk bloklarında oturmaktayım. 2 yıl önce tellcom adlı bir firma fiberoptik kablo döşeyerek Quicknet adı altında internet hizmeti vermeye başladı. bende alt yapı biterbitmez üye oldum. Ancak üye olduğumdan şu güne kadar bir sürü aksaklıklar ve giderilemeyen sorunlar,tutulmayan sözler ile karşılaştım.Son olarak bunda 2 ay önce hızımın 100 mgb olarak değiştirilmesini söyledim. Aktivasyonumu 100 mgb çevirerek hemen faturalarım 100 mgb tarifesi ile ödendi.hala ödenmekte.Ancak yapılan hız testlerinde en fazla 25-35 mgb hız görülüyor. Müşteri hizmetlerine yüzlerce telefon açtım. sanki duvarlar.hiç ilgilenmiyorlar.en yakın zamanda ilgileneceğiz diyorlar,ancak ilgi alaka yok.25 eylul 2009 da Quicknetten bir ekip eve gelip modem değiştirdi,yeni kodlar şifreler girdi. ancak değişen bir şey olmadı.bunun üzerine bana bir rapor vererek 100 mgb hız olmadığını ve bu işin alt yapıdan kaynaklandığını bildirerek evden ayrıldı. aradan yine 20 gün geçti yoğun aramalarım neticesinde yine mavişehirde bir ölçüm yapıldı. ve bana yetkili servisin bildirdiği mavişehirin hiç bir yerine 100 mgb hız yok,en fazla 40 mgb hız görüyoruz dediler.ben hergün müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir sonuç elde edemiyorum. sayın kullanıcılar...çok dikkat ediniz ..Şu an görüyorum ki Soyak Sitesi ve bozoğluna yani mavişehirin arkasına bu müşterilere Quicknet bağlanmakta.Çok çok iyi inceleyiniz.verdikalri sözleri tutmuyorlar,ilgisizler,tahutlerini yerine getirmiyorlar.heryerde 100 mgb ışık hızı diye reklamları var,ancak maalesef o reklam "ayıplı bir reklam"yani insanları kandırıyorlar.çok çok iyi karar verin,sonra benim maruz kaldığım mağduriyetlere maruz kalır pişman olursunuz.müşteri hizmetleri son derece insanları oyalayan hiç bir çözüm sağlamayan bir kurum süperonline.Sokağa atacak paranız ve sonsuz töleransınız varsa süperonline tam size göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: mufitkoc

Sayın Süperonline Quicknet kullanıcılarının dikkatine.İzmir mavişehir selçuk bloklarında oturmaktayım. 2 yıl önce tellcom adlı bir firma fiberoptik kablo döşeyerek Quicknet adı altında internet hizmeti vermeye başladı. bende alt yapı biterbitmez üye oldum. Ancak üye olduğumdan şu güne kadar bir sürü aksaklıklar ve giderilemeyen sorunlar,tutulmayan sözler ile karşılaştım.Son olarak bunda 2 ay önce hızımın 100 mgb olarak değiştirilmesini söyledim. Aktivasyonumu 100 mgb çevirerek hemen faturalarım 100 mgb tarifesi ile ödendi.hala ödenmekte.Ancak yapılan hız testlerinde en fazla 25-35 mgb hız görülüyor. Müşteri hizmetlerine yüzlerce telefon açtım. sanki duvarlar.hiç ilgilenmiyorlar.en yakın zamanda ilgileneceğiz diyorlar,ancak ilgi alaka yok.25 eylul 2009 da Quicknetten bir ekip eve gelip modem değiştirdi,yeni kodlar şifreler girdi. ancak değişen bir şey olmadı.bunun üzerine bana bir rapor vererek 100 mgb hız olmadığını ve bu işin alt yapıdan kaynaklandığını bildirerek evden ayrıldı. aradan yine 20 gün geçti yoğun aramalarım neticesinde yine mavişehirde bir ölçüm yapıldı. ve bana yetkili servisin bildirdiği mavişehirin hiç bir yerine 100 mgb hız yok,en fazla 40 mgb hız görüyoruz dediler.ben hergün müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir sonuç elde edemiyorum. sayın kullanıcılar...çok dikkat ediniz ..Şu an görüyorum ki Soyak Sitesi ve bozoğluna yani mavişehirin arkasına bu müşterilere Quicknet bağlanmakta.Çok çok iyi inceleyiniz.verdikalri sözleri tutmuyorlar,ilgisizler,tahutlerini yerine getirmiyorlar.heryerde 100 mgb ışık hızı diye reklamları var,ancak maalesef o reklam "ayıplı bir reklam"yani insanları kandırıyorlar.çok çok iyi karar verin,sonra benim maruz kaldığım mağduriyetlere maruz kalır pişman olursunuz.müşteri hizmetleri son derece insanları oyalayan hiç bir çözüm sağlamayan bir kurum süperonline.Sokağa atacak paranız ve sonsuz töleransınız varsa süperonline tam size göre..

o zaman sende 20mb lik pakete geç ?? hem daha az ödersin hemde hızını tam alırsın ... ayrıca bunun verdikleri sözlerle flan alakası yok bu sistem daha çok yeni elbette bu tür hatalar olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 24 Ekim 2009; 17:36:06 >

• TÜM SOYAK VE MAVİŞEHİRDE SÜPERONLİNE QUİCKNET BAĞLATACAKLARIN DİKKATİNE..
    ANLAŞMA YAPMADAN ANLAŞMA METİNİNİ ÇOK İYİ OKUYUN. 100 MGB HIZ İSTİYORSANIZ,BU HİZMETİ SİZE VEREMİYECEKLERDİR BİLİNİZ. BİR ARIZA OLURSA İLGİLENMEZLER,EN KISA SÜRE DERLER AYLAR GEÇER O EN KISA SÜRE BİR TÜRLÜ GELMEZ.MÜŞTERİ HİZMETLERİ SON DERECE DUYARSIZ VE İLGİSİZDİR MUHATTAP BULAMAZSINIZ.EĞER DETAY İSTİYORSANIZ sikayetvar.com DAN ŞİKAYETLERİ OKUYA GİRİP SÜPERONLİNE NA TIKLAYIN. NE MAĞDURLAR VAR GÖRECEKSİNİZ..SÖZÜNDE DURMAYAN SON DERECE SAKINCALI BİR KURUM .UZAK DURUN.
  • Soyak A bölgesinde de Superonline başladı mı?Yoksa sadece B bölgesinde mi var?
  • sadece soyak 2. etapta varız bunun sebebide site yönetiminin türk telekomla yapmış olduğu anlaşmadan dolayı.yapılan anlaşma gereği önümüzdeki 10 yıl boyunca soyak 1.etaba sadece türk telekom bakabilirmiş yani soyak 1de fiber 10 yıl sonra
  • sayın altan dijital
    mavişehir girişinde süperonline Quicknet adı altında 100 mgb hız dünyanın en hızlı interneti diye reklamlar ,egeparkta standınız var. 3-4 kez standınıza gidip reklamlarınızda olduğu gibi mavişehir selcuk bloklarında 100 mgb hız olmadığını belirttim. dün standınızda bir arkadaşla tekrar bu konuyu görüştüm . isim adre s telefon bıraktım.ben parasını ödeyeceğim ancak ister kendi bilgisayarınızı getirin ister benim bilgisayarımdan gösterin 4 çekirdek ne ise bana lütfen reklamlarınızda söylendiği gibi 100 mgb hızı gösterebilirmisiniz. bırakın 100 mgb hızı 90 mgb e de rağziyim. ama göreceksiniz ki 45 bile yok.
  • görüyorum .ki Quickneti almaya çok heveslisiniz. ancak sikayetvar.com u açıp süperonline dan bu süperonline ve fiberoptik mağrurlsrınız okumanızı tavsiye ederim. 100 mgb hız diyorlar .kesinlikle yalan yok öyle bir hız. mavişehir 1 etapta 2 yılı aşkın üyeyim. 100 mgb hız var diye ilanlar var hepsi ayıplı. elimde rapor var 40 mgb hızı bile veremiyorlar. sonra faturalarda kullanmadığınız kota aşımları ile yüklü paralar ödeme mahkum oluyorsunuz. bağlatmadan önce mutlaka sözleşmeyi çok iyi okuyun. bir aksilik oldumu aylar geçiyor ilgilen arayıp soran yok. bağlatıncaya kadar bağlandıktan sonar sözleşmeyi imzaladınızmı yandığınızın resmidir. sizi uyarıyorum .iyi araştırın.
  • 100 mgb harbiden yok oyle bi hiz yok öyle bi birim

işin şakası gerçekten çok yeni bi altyapı çalışması yapılıyor.Bizim binamızada superonline fiber kablolar döşediler.Fakat biraz uzak duruyorum.Forumlarda okuduğum kadarıyla çok çile çekende var memnun olanda...Şu aşamada biraz bekleyip görmek gerekiyor.Sistem rayına oturduktan sonra gerçekten çok cazip.Asırlık bakır telefon hatlarından bıktık artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 20 Kasım 2009; 7:26:53 >
  • müfit bey daha önce telefonda konuşmuştuk ve ben bu konuyu bölge müdürüme ilettim.oda sizin konunuzla bire bir ilgilendiğini iletti bana.
  • altan dijital merhabalar

konuyla alakasız ama ben antalya'dan bağlanıyorum ve site yöneticim ile görüştüm süperonline'nın protokolleri uygunsa bize başvuru yapalım dedi.

şimdi sitemizin adı Astur. 55 blok'tan ibarek 40 kadarı 5 katlı diğer 15'i 7 katlı ve har katta 2 daire var.

yani sizin belirttiğiniz 100 daire'yi geçiyor.

başvuru yaparsak bağlanırmı? başvuru kabul olurmu? ne kadar sürer bu çalışmalar? site baya büyük çünki tatil köyü gibi kocaman :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest1907

sadece soyak 2. etapta varız bunun sebebide site yönetiminin türk telekomla yapmış olduğu anlaşmadan dolayı.yapılan anlaşma gereği önümüzdeki 10 yıl boyunca soyak 1.etaba sadece türk telekom bakabilirmiş yani soyak 1de fiber 10 yıl sonra

Bugün bilgi aldım egs standında duran kişiler 10 gün sonra soyak ın öbür bölümünede geleceğini söylediler.
  • İzmir mavişehir ve soyak ta oturanlar,hızlarını mutlaka kontrol etmesini tavsiye ederim.
    paramızı resmen çalıyorlar.
    100 dedikleri maksimum 14 ,
    20 dedikleri maksimum 1 mb.
    kesinlikle bir sorun var.
    şikayet edin lütfen .
    soyaktakilere bir çözüm bulunmalı mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1sibel

İzmir mavişehir ve soyak ta oturanlar,hızlarını mutlaka kontrol etmesini tavsiye ederim.
    paramızı resmen çalıyorlar.
    100 dedikleri maksimum 14 ,
    20 dedikleri maksimum 1 mb.
    kesinlikle bir sorun var.
    şikayet edin lütfen .
    soyaktakilere bir çözüm bulunmalı mutlaka.

Mavişehir'deyim 100mbit paketi kullanıyorum, çoğunlukla 50-60mbit aldığımı söyleyebilirim.
  • Eryaman'da var ama sitemizde bağlantı yokmuş nasıl bağlantı kurdurabilirim ?
  • quicknet e gectim 1 hafta once izmir karşıyakadanım.10 mbit limitsiz aldım.günde 100 gb a yakın download yapabiliyorum.rapid falan 1 aylık hesap aldım ancak günlük 5 gb rapid limiti sadece acil olarak kullanıyorum çünkü 1 saatte indiriyor 5 gb ı))üstelik 1 haftadır sadece 1 defa kesildi hat o da 10 saniye sonra yeniden geldi.sadece downloadlarda değil tüm internet kulllanımında 10 mbitlik performansı gösterebiliyor.sizlere eğer quicknetiniz varsa bir akıl vermeğe çalısacağım.vuze programını kurun.ve günde 100 gb a yakın hiç durmaksızın oyun program müzik film dvd indirebilirsiniz.çünkü böyle programlarda ancak anlarsınız ve 100 gb veya ona yakın download edebilirsiniz.çünkü download kotası yoktur bu paylaşım programlarında.zaten rapidden ortalama günde 100 değil 20 gb download etmek için 100 ytlyi gözden cıkarmanız falan gerekiyor.o da internet faturasından başka.yani cok memnunum quicknetten.birde 10 mbit aldım tam 1.2 mb ile download yapıyor hemde hiçbir azalma falan olmadan bu rakamdan.tam anlamıyla süperr,gerçekten))

• Karşıyakanın neresindesn
  • Soyak Sitesinde 20mbit sorunsuz kullanan var mı? Ben upload hızını düşürdükleri için 20mbite geçmeyi düşünüyorum.
  • Merhabalar İzmir Mavişehir, Bayraklı 75.yıl, İstasyonaltı, Ege Koop körfez evleri, Yeni Girne, Evka 5, Egekent, Yakakent, Evka 6, Örnekköy, Turkcell Superonline Hakkında bilgi almak ve satın almak için: 0 530 953 67 88
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.