Şimdi Ara

SUPERONLİNE QUİKNET ARTIK İZMİR SOYAK SİTESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar superonlinenın herşeyiyle kendisine ait olan internetdeki son olay fiberoptik internet artık izmir karşıyakadaki soyak sitelerinde tüm soru ve görüşleriniz için 0 543 486 82 13 yada erhanpehlivanli@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.saygılarımla ALTAN DİJİTAL

• soyak sitesi, fiber internetin zaten mevcut olduğu mavişehirin hemen karşısında...

karşıyakanın diğer yerlerinede gelse artık.......
  • iyi geceler.inanın bu isteğinizi bizde çok istiyoruz ve çalışmalarımız bu yönde sürmekte.ama şunu söyliyebilirim sırf karşıyaka değil izmirin her yerine bu hizmeti götürmek için çalışmalarımız sürüyor ve tahmini olarak en fazla 6 ay sonra gerçekleşebilir.teşekkür ederim ilginize saolun.ALTAN DİJİTAL
  • zaten bir gelsin, nasip olursa anında alacağız.şuan smile'ın sözleşmeli tariflerine girip ttnetten daha az ücret ödeyebilirim ama sırf bu fiber internet yüzünden sözleşmeye bağlanmak istemiyorum sabrediyorum...
  • size şunu söyleyeyim az kaldı biraz daha dayanın çünkü bir kaç prüzlerimiz kaldı.onlarıda ahllettikmi fiber optik internet yayılmaya başlıyacak.ALTAN DİJİTAL
  • Bozoğlu mavişehir sitesine ne zaman gelecek acaba.ben E2 blokta oturuyorum.Bozoğlu sitesi 3 parselden oluşuyor deniz tarafında iki adet blok var oraya gelecek mi acaba ?
  • toplamda kaç daire var peki biliyormusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bozoğlu sitesinde 100 den fazla daire var.Ama site 3 parselden oluştuğu için bir bölümü hala inşaat halinde yapımı tamamlanmadı evlerin.Şuan sitenin deniz kenarında olan kısmı ( oturduğum blok )'nda 2 blok var.Toplam 2 blokta 34 daire var bizim parselde.Bizim blokların inşaatı biteli çok oldu oturmaya başladık...
  • şimdi şöyle söyleyim bu işte alt yapı ilk başta pahalı olduğu için ilk yapılan yerlerin en az 100 dairelik yerler olması lazımki bizde buna göre potansiyel yaratalım ve yapmış olduğumuz alt yapıya geysin.çünkü biz sizin oraya alt yapıyı kurup üye sayısı 15 yada 20 kalırsak bu inanılmaz bir zarar demek ve bu projenin ilerlemesini yavaşlatmak anlamına gelir.ALTAN DİJİTAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest1907

şimdi şöyle söyleyim bu işte alt yapı ilk başta pahalı olduğu için ilk yapılan yerlerin en az 100 dairelik yerler olması lazımki bizde buna göre potansiyel yaratalım ve yapmış olduğumuz alt yapıya geysin.çünkü biz sizin oraya alt yapıyı kurup üye sayısı 15 yada 20 kalırsak bu inanılmaz bir zarar demek ve bu projenin ilerlemesini yavaşlatmak anlamına gelir.ALTAN DİJİTAL

Anladım bu öbür bloklar 2009 un sonunda teslim edilecek.

http://bozoglumavisehirevleri.com/vaziyetplani.htm

Şimdi şurada en solda olan bizim evler.Şimdi bu büyük olan kısımın ( sağdaki ) inşaatı tamamlanınca ( 200 den fazla daire vardır 7 blok hepsi 12 kat , her katta 4 daire ) bizim parselede kablo çekebilir misiniz?Çünkü sitenin sadece bir bölümüne hizmet vermek ilginç olur açıkcası.Ayrıca hemen soyak sitesinin yanında bu site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Ekim 2009; 2:18:40 >

• bugün öğleden sonra ekibimizle birlikte soyak sitelerinde olucaz.oraya geldiğimizde sizin siteyide gezip inceledikten sonra akşam size tam bilgi ulaştırırım ben merak etmeyin inceledim ve siteniz çok büyük umarım bi aksilik çıkmazsa sizin orayada fiber interneti kurarrız inşallah.ALTAN DİJİTAL
  • Teşekkürler sonucu bekliyorum.Ayrıca bunu daha önce blok yöneticisine söylemiştim olumlu bakmıştı.
  • Mavişehir 2.etap için kurulumlar bugün itibariyle başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Mavişehir 2.etap için kurulumlar bugün itibariyle başladı.

izmir'i çokça ziyaret ettim dayımlar mavişehir kuğu bloklarında oturuyor sanırım kuğu blok 2. etap içerisinde kalıyor değilmi hatta çok yakınında EGS park var 50mt filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Mavişehir 2.etap için kurulumlar bugün itibariyle başladı.

izmir'i çokça ziyaret ettim dayımlar mavişehir kuğu bloklarında oturuyor sanırım kuğu blok 2. etap içerisinde kalıyor değilmi hatta çok yakınında EGS park var 50mt filan...

Evet, Kuğu da ikinci etapta.
  • evka3'e daha doğrusu bornovaya gelmemesi çok enteresan fiber internetin, ençok potansiyel bu civarda.
  • Acaba apartmanlara hizmet ne zaman verilmeye başlanacak?
  • duyduğuma göre uzun vadeli çalışmalar tüm evler için olacakmış.ama çok maliyetli bir iş sonuçta.:( dimi ?
  • Harika haber İzmir Soyak sitesinde oturuyorum. Fakat bazı bilgilere ihtiyacım var. MSN adresinizi ekliyorum.
  • Bizim site hakkında bilgi alabildiniz mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.