Şimdi Ara

Superonline rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kaçamaz hocam, eve girdi bir kere...

Sıfır tesisatı patlattı adam, yormak, canını sıkmak istesem daha çok uğraşırdım.

Şimdi sorun şu, bu delme, kırma işlerini bence de onlar yapmamalıydı. Ancak hata ilk olarak apartmanın havalandırma boşluğundan hat çekme düşüncesiyle başlıyor. Ben uyarılarımı yaptım, sonuçları oldu, karşılıklı olarak katlandık diyelim. Amacım da üzüm yemek olduğundan, bağcıyı çok dövmedim diyelim.

• Kerros kullanıcısına yanıt

Hatalarını gidermeleri iyi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Acaba kendi evimiz diye mi bilmem ben mesela elektrik tesisatı nereden gidiyor, su tesisatı nereden geçiyor ezbere bilirim. Haliyle bugüne kadar duvarlar delinse de çoğu kez farklı sebeplerle bir şeyi patlatma durumu oluşmadı hiç.

Belki sizin de kendi evinizdir ama unutmuşsunuzdur su borusu nereden geçiyor vesaire.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Kendi evim ancak daha önce o bölgeyle ilgili kazı, onarım, yenileme yapmadığım için genel olarak temiz su hattını bilmiyordum. Zaten milimetrik bir olay, arkadaş biraz sola-sağa kaysa sorun kalmıyor. 4-5 cm'lik alanı bulmuş.

Vardır bunda da bir hayır hocam. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Ocak 2024; 13:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.