Arkadaslar Bugüne kadar Smile adsl 1 mb limitsiz paketinden 45-Tl karşılığında faydalanıyordum. 3 gün once superonline den birisi geldi. Sitenize fiber çektik dedi. Bende hemen 10 mb sinirsiza basvurdum. Ertesi gün smile i aradım iptal icin. 1-2 güne arayacaklarını söyleyip iptal basvurumu aldılar. Neyse superonline ikinci gün bağlandı. 2 gündür kullanıyorum ancak Iphone la Youtube baglandigimda inanılmaz yavaş akıyor videolar. Sürekli kesiliyor izlerken. Smile hala kapanmadı. Yine Iphone la smile üzerinden Youtube a bağlanıyorum. 1mpbs ile hiç kesintisiz izliyorum. Çok garip değil mı? Bir yerde hata mı yapıyorum sizce.
PC de bir fark yaşıyor musunuz<*
Yaşamıyorsanız verdikleri routerın wirelessı ile i-phone arasında bir sorun yaşanıyor olabilir. Ayrıca routerınızda wireless multi media özelliğini işaretleyip deneyin derim bir de. Wireless ayarları içinde olmalı.
İlginiz için çok teşekkürler. Modemim Tılgın. Acaba diğer modemdemi var bu ayar. Çünkü ben öyle bir özelliği bulamadım..
pirellide "Wireless QoS (WMM)" olarak geçiyor. Hemen hemen tüm wireless cihazda olur bu ayar.
Wireless ile ilgili tüm ayarların içine bakın. Pirelli'de SSID, şifreleme vs.. gibi tüm wireless ayarlarının olduğu bölümde bu özellik.
Not. Bende bu özellik işaretli değil ama nokia5800 den yada laptobumdan wirelss olarak her türlü şeyi siteyi sorunsuz seyredebiliyorum.