Şimdi Ara

Superonline Statik ip Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superonline fibernet 25 mb sınırsız abonesiyim. Modemim Pirelli Drg 226A.

Dün sabah itibari ile statik ip kullanmaya başladım. Amacım uzak masa üstü bağlantısı yapabilmekti. O andan itibaren web siteleri inanılmaz yavaş açılmaya başladı. Google yazdığımda bile 10-15 saniye bekliyorum, ancak speedtestte hız normal çıkıyor. :S
    Başka bilgisayardan ip'me ping atmaya çalıştığımda zaman aşımına uğruyor. Yani ip numaram pinglenmiyor.
    2 gündür modemin ayarlarından bin bir türlü değişiklik yaptım Dmz makinesinden port açmaya kadar her şeyi denedim ancak düzelmiyor. Eski firmware bile kurdum ancak, modemi açar açmaz yeni firmwareyi otomatik yüklüyor superonline. Root şifrem de yok ancak bir çok ayara erişimin var.

Superonline çağrı merkezindeki ablalar da ping nedir dns nedir dmz nedir bilmiyorlar. Robot gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar.
    Büyük sıkıntı içindeyim. Bu durumun sebebi ne olabilir.
    Teşekkürler...

• Eger statik ipden once boyle bir sıkıntı yoksa bariz hatdan oldugu kesin gibi teknik muhendisleri var olmazsa takim liderini iste telefona onların donus yapmasını iste sikayet kaydı olustur Cihazda dynamic dns yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Statik ip rezaleti!
    13 yıl önce açıldı
    Vodafone statik ip hk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.