Şimdi Ara

Superonline VDSL de AKK sonrası upload hızı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkaninn59

hocam konu eskide kalmış fakat bi tavsiye veriyim başınız derde vs girerse twitterdan kaan terzioğluna tweet atın dmden mesaj atiyor kendi ilgileniyor sıkıntı olursa daha hızlı halledilir beklediğinize değmez

Ben denedim onu, sonucunda bana dmden mesaj falan atmadı, Twitter'da engelledi

O muhabbet yalan ben söyleyeyim size.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Üst mesajda adımları tek tek istemiştim sizden yazacak mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Hocam valla adım olarak hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çağrı merkezi tarafında şikayetimi yazdırırken kelime kelime okuttum, şikayetimi benim istediğim şekilde kayıt ettiklerinden emin olduktan sonra kayda geçirdim. Sosyal medyada da tabiri caizse tüm ekibi ayağa kaldırana kadar herhangi bir hakaret kullanmadan yazmaya devam ettim. Eğer çağrı merkezinde laftan anlamayan birine denk gelirsem suratına kapatıp yeni bir arama gerçekleştirdim. Saf laz inadı ile oldu yani ne olduysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

quote:

Hocam valla adım olarak hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çağrı merkezi tarafında şikayetimi yazdırırken kelime kelime okuttum, şikayetimi benim istediğim şekilde kayıt ettiklerinden emin olduktan sonra kayda geçirdim. Sosyal medyada da tabiri caizse tüm ekibi ayağa kaldırana kadar herhangi bir hakaret kullanmadan yazmaya devam ettim. Eğer çağrı merkezinde laftan anlamayan birine denk gelirsem suratına kapatıp yeni bir arama gerçekleştirdim. Saf laz inadı ile oldu yani ne olduysa

Hocam sonuçlanınca bizide bilgilerirseniz ona göre başlayalım şikayet bombardımanına

bi arkadaşa cevap vermişti geçenlerde o yüzden bi söyliyim dedim demekki oda çözüm değilmiş engellemesi hoş olmamış
  • bizde engellendik, size mesaj atarak indirim alanlar varmış doğru mu dedim engelledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsaglam -- 3 Nisan 2017; 12:50:36 >
  • Bende sınırsız yazıyor 21 Martta aldım sınırsız yazmasına rağmen makk yı geçince düşüyor. Benim ki alds ama fark etmez heralde Superonline VDSL de AKK sonrası upload hızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

Bende sınırsız yazıyor 21 Martta aldım sınırsız yazmasına rağmen makk yı geçince düşüyor. Benim ki alds ama fark etmez heralde Superonline VDSL de AKK sonrası upload hızı

Hocam ADSL'de zaten ne upload var da düşürecekler

Aradılar mı bugün son durum nedir ?

• quote:

Aradılar mı bugün son durum nedir ?

Yok hocam SMS attılar süreç ekibinden yanıt beklediklerine dair, haber bekliyorum. Geldiğinde yazarım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.