Şimdi Ara

Superonline vdsl hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan ttnet (55tl) + ev telefonu (30tl) kullanıyorum faturam bi hayli kabarık toplam 85tl ödüyorum.

Bugün superonline ile görüştüm 24 mbps 50 gb akk + ev telefonu(ücretsiz) 24 ay taahhütle 61tl olarak fiyat verdiler. Benim şuan ttnet'e cayma bedeli olarak 200tl borcum var tamamını turkcell karşılıyor, sizce superonline geçmek mantıklı olurmu ve de başka önerebileceğiniz tarife varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turk.net var

60 tl

hattının alabileceği maksimum hız

150 gb kota

1000 dk her yöne birinci kademe yurtdışı görüşmeleri dahil

taahhüt yok

kredi kartı ile otomatik ödeme talimati verirsen ilk ay bedava

hattını taşıyacağın için herhangi bir sıkıntı yaşamazsın 4-5 günde internetin hiç kesilmeden taşırsın

superonline adsl/vdsl e hiç geçme

turkcell superonline fiber varsa ya da turksat kablonet varsa hiç beklemeden geçebilirsin
  • Superonline adsl/vdsl kötü mü neden geçmeyeyim?

• Turkneti kesinlikle unut.

Digerlerini tercih senin

• Superonline vdsl kötü veya turknet kötü filan diye bakma olaya. sonucta hepsi telekom alt yapısı kullanıyor. benim ablam 1 yılı aşkındır turknet kullanıyor ve herhangi bir sorun olmadı simdiye kadar hızda normal 16 için 11-12 lerde. bence sen hesabına uyanı tercih et ama suan en cazip turknet tabii onlarda cezai bedeli karşılama yok diye biliyorum 200 tl cezayı ödedikten sonra iss değiştirmenin bir avantajı kalmıyor ayda 20 tl kar yapacam derken zaten 200 tl kafadan zarardasın. turkneti sececekseniz tahhut bitene kadar bekleyin ama superonline için sorun yok.
    Burada karşılasacagınız tek sorun aslında tasıma sırasında telekomun onayı gerekmekte ve bunu ya geciktiriyorlar yada port yok şebeke yok vs gibi şeyler direterek geçişe engel olmaya calısıyorlar. bu olayı superonlineda yasadık ve geçişimiz iptal oldu maalesef.
  • Türknete nedense pek güvenemiyorum ben ttnette 16 mbps hızı 11 olarak alıyorum superonline geçersem 24 mbps 16 mbps olarak alırım diye düşünüyorum geçiş aşamasında çok sorun yaşamaktanda korkuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.