Şimdi Ara

SUPERONLINE VE CAZİP KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yıldır babam turk telekom musterisi 8 yil kadarda ttnet musterisi.
    Gecenlerde superonlinedan arayip kampanya sundular telefon numarami nerden buldunuz dedigimde imzaladigimiz sozlesmede diger sirketler musteri bilgilerini alabilir diye madde varmis. Benim aylik faturama kadar soylediler telefondan hic konusmasam 20 tl zaten geliyor 70 tl de sinirsiz internet ortalama konusma ucretiyle 90 tl civari tutuyor.
    Bu arkadaslarla yaptigim 27 dk gorusmede bu fiyati internet + telefon 60 tl yapacaklarini soylediler internet sinirsiz 8mbt hiz ve turk telekomda 19 kr mus bunlarda 9 kurusmus dakikası heryöne ayrica hediye modem ve 1 yil d smart abobeligi hediyeymis. Taahutum varsada 123 tl kadarini oduyorlarmis.

Hanımkızımızı çekip kenara bak bacım sonradan sıkıntı çıkarıyorsunuz ayıp oluyor bu isin kerizligi nerede soyleyin de sonradan gorunce kavga gurultu olmasin dedim ama yok kendide kullaniyormus. Bacim bu gorusme kayit altinda bende aliyorum kendime daha az kazıksız bir hizmet alabilmek icin bunlar disinda bir para vs cikmayacak demi dedim. Kesinlikle hayır beyefendi dedi. Ya bu superonlinedan cok sikayet oluyor hep kotu yorum yapiyorlar diyerekten olta attim kız erkek arkadasini savunur gibi bir edayla herkes memnun kalacak diye birsey yok ttnettende herkes sikayetci dedi ama hangi devirdeyiz bunlara guvenilmez dedim ve hakliyimda sanirim cok madur olan olmus siz ne diyorsunuz arkadaslar bu isin asli astari nedir?
    Var mi bu kampanyadan yararlanan lutfen bur yardim. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayim...

• Arkadasim supwronlime sorun cok oluyor ama ben fiber musterisiyim , ttnete 10 basar fiberde dsl de ttnetin altyapisini kullandigi icin fazla fark yok sen hangi tarifeye gececeksin eger fiberse gozun kapali gec derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaztuy B kullanıcısına yanıt
    Bahsettikleri kampanyanın linki:
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=68&d=d-smart-hd-paketli-yalin-adsl&t=4

quote:

Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin (yeni abonelikle Yalın ADSL’den yararlanan müşteriler için tüm vergiler dahil 38 TL aktivasyon ücreti, mevcut ADSL aboneliğini Yalın ADSL’e geçiren müşterilerde tüm vergiler dahil 8 TL aktivasyon ücreti, D-Smart HD paket ücreti olarak tüm vergiler dahil 600 TL, kampanya kapsamında yararlanılan internet paketi için alınan indirim miktarının yararlandığım ay sayısı kadar bedeli) toplam bedeli ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.

Modem hediye değil, abonelik sonunda teslim ediyorsunuz. Eğer 24 aydan önce iptal ettirme ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 27 Haziran 2014; 12:59:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Bahsettikleri kampanyanın linki:
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=68&d=d-smart-hd-paketli-yalin-adsl&t=4

quote:

Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin (yeni abonelikle Yalın ADSL’den yararlanan müşteriler için tüm vergiler dahil 38 TL aktivasyon ücreti, mevcut ADSL aboneliğini Yalın ADSL’e geçiren müşterilerde tüm vergiler dahil 8 TL aktivasyon ücreti, D-Smart HD paket ücreti olarak tüm vergiler dahil 600 TL, kampanya kapsamında yararlanılan internet paketi için alınan indirim miktarının yararlandığım ay sayısı kadar bedeli) toplam bedeli ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.

Modem hediye değil, abonelik sonunda teslim ediyorsunuz. Eğer 24 aydan önce iptal ettirme ihtimaliniz varsa hiç bulaşmayın derim.

valla bir tarife bilgim yok. beni arayıp sadece size böyle bir avantaj sunacağız dediler. internet hızımı sorduğumda 8 mbps kadar ve zaten sizin oturduğunuz semtte fiber internet var dediler ben kablolu bağlanıyorum masaüstü bilgisayarımdan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.