Şimdi Ara

Superonline Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; superonline 20mb fiber internet abonesiyim. daha önce izmitte bulunan aboneliğimi istanbula taşıdım. hg253 huawei modem var. sorunum şu; modemden uzaklaştıkça hızım düşüyor ve kopmalar yaşanıyor. modem mutfakta dolabın üstünde. daha önce izmitteyken dubleks evde herhangi bi hız problemi yaşatmayan modem şuanda yan odada hızı 4mb'e kadar düşürüyor. hatta salonda bağlantıda kopmalar yaşanıyor. izmitteki kurulumdan tek fark, izmitte direk ethernet olarak geliyordu daireye. şuanda ise ince bi kablo(fiber kablosu olduğunu söylediler) geliyor ve modeme dönüştürücü gibi bi kutu taktılar, ondan modeme ethernet girişi var. superonline müşteri hizmetlerini aradım fakat soruna bi çözüm bulamadılar. ve üstelik modemden uzaklaştıkça hızın düşmesi normal gibi saçma bi bahane sundular bana. öncelikle böyle bi problem yaşayan benden başkası varmı merak ediyorum? ve konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarında yardımını rica ediyorum. şimdiden teşekkürler.

• güncel. yokmu arkadaşlar bilgi sahibi olan biri?
  • Dostum wireless mi kullanıyosun ?
  • Evet hocam wireless mı kullanıyorsun ?
  • aynen wireless kullanıyorum
  • Arkadaşlar merhaba; sorunu bir access point vasıtasıyla aşmayı planlıyorum. ama aklımda bi soru var. araştırmalarım sonucunda Tp-Link TL-WA801ND 300Mbps Kablosuz N Access Point adlı ürüne ulaştım. sorum şudurki;

Bu modemle aynı anda hep wifi alanı genişletip, hem de kablo bağlantısıyla digiturk uydu alıcımı internete bağlamam mümkün müdür? yani evimdeki hem huawei hg253 marka modemin alanını genişleticem hemde ondan aldığım interneti kablo vasıtasıyla digiturk uydu alıcıma aktarıcam. bu mümkünmüdür? bir de bu modem dışında 100tl nin altında aynı verimi alabileceğim tavsiye ürün var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.