Şimdi Ara

Supersport başlangıç motoru tavsiyeleriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekipmanlarımı tamamlayıp yavaştan motorlara bakmaya başladım aklımda cbr125 almak var 7-8 bin lira limitim var ancak kime sorsan temiz bulmak zor olur diyor cbr 125 için benimde sıfırını alacak bütçem yok cbr 125 kullanan varsa 2. El alırken neye dikkat etmemiz gerekir bilgi verebilir mi veya başka supersport önerileriniz var mı 7-8 bin liralık şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunmaz diye birşey yok.Tek yapman gereken honda servise götürmek.(Honda servisi harici yerlere ben güvenmiyorum.)Eğer namı kötü biyer değilse ustaları açık açık söylüyor arkadaş masrafı bu bu ben karışmam alırmısın almazmısın diye.Ayrıca 2.el motorlarda var honda servislerinde.Araştırıp bakmak lazım.
  • 7-8 Bin e alabilecegin en iyi 125'lik SS CBR'dır, dusunmeden alabilirsin. Alirkende saticiyla birlikte Honda servisine gidebilirsiniz. Zaten motorda sorun cikip cikmayacagi saticinin tipinden anlasiliyor genelde

• Eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim

• daelim roadwin 250 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmalihome -- 20 Ağustos 2016; 9:55:58 >
  • yuki spitzer alabilirsin 2.el 2 3 liraya satanlar oluyor fazla para verme.
  • Sakın yuki muki alayım deme elinde kalır ikide bir sıkıntı yaşarsın.Kurstaki motor yuki idi sıfır motor geldi ilk biz kullandık.Bakkal kantarından bozma gösterge panelimi dersin kendi kendine vites atmalar mı dersin....Kafaya koymuşsun cbr 125 iyi seçim.Ha bulamazsan ilk motorun olarak ybr 125 de alabilirsin taş gibi motordur.İleride tecrübe kazandığında ss e geçersin yüksek cc lere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.