Şimdi Ara

motorum bozuldu alt tarafdan benzin akıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mondial gomax 150 scooterin altından benzin akıyor
    hava filtresinin altından benzin akıyor motor çalışmıyor
    acaba benzin nerden akıyor bi türlü akan yeri bulamadım...
    hava filtresini açınca içinde çok benzin vardı
    bide hava filtresi açtıkdan sonra marşa 1 saniye bastım şimdide marş da çalışmıyor
     motorum bozuldu alt tarafdan benzin akıyor
     motorum bozuldu alt tarafdan benzin akıyor motorum bozuldu alt tarafdan benzin akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 11 Şubat 2016; 20:44:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Motor Neden Benzin Akıtır?

Motorunuzdan benzin akıyorsa, bunun birkaç olası nedeni olabilir. En yaygın nedenlerden bazıları şunlardır:

• Hasarlı Karbüratör Tahliye Hortumu: Karbüratör tahliye hortumu, fazla yakıtın motordan dışarı atılmasını sağlar. Hasar görmüş veya tıkanmış bir tahliye hortumu, motordan benzin sızmasına neden olabilir.
    • Arızalı Şamandıra: Şamandıra, karbüratörün içindeki yakıt seviyesini düzenleyen bir mekanizmadır. Arızalı bir şamandıra, yakıt seviyesinin çok yükselmesine ve motordan benzinin taşmasına neden olabilir.
    • Aşınmış Hava Filtresi: Hava filtresi, motora giren havayı temizler. Aşınmış bir hava filtresi, yakıtın hava ile uygun şekilde karışmasını engelleyebilir ve bu da motordan benzin sızmasına neden olabilir.
    • Hasarlı Yakıt Pompası: Yakıt pompası, yakıtı motora pompalar. Hasarlı bir yakıt pompası, yakıt basıncının çok yüksek olmasına ve motordan benzin sızmasına neden olabilir.
    • Sarımsaç contaları: Sarımsaç contaları, motorun parçaları arasında sızdırmazlık sağlar. Aşınmış veya hasarlı sarımsaç contaları, motordan benzin veya diğer sıvıların sızmasına neden olabilir.

Motordan benzin akması ciddi bir sorundur ve en kısa sürede ele alınması önemlidir. Benzin sızıntıları yangın tehlikesi oluşturabilir ve motorunuzun performansını olumsuz etkileyebilir.

Sorunun kaynağını belirlemek için motoru incelemeniz ve hasarlı parçaları kontrol etmeniz gerekir. Sorunu kendiniz çözemezseniz, kalifiye bir tamirciye danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benzin olsa uçar gider dostum görmessin, yağa benzettim ben.
  • Motorla düşme yatma oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu motordan hiç düşmedim
    yolda motorla giderken birden motor durdu
    motordan indim motor benzin kokmaya başlamıştı
    arka tarafa baktığımda 1.resimde görüldüğü gibi yerden benzin akıyordu
    hava filtresini açtığımda içi benzin doluydu birden dışarı aktı
    nerden basan gözümün önünde 2 bardak kadar benzin aktı
    benim anlamadığım o benzinler hava filtresinin olduğu yere nasıl geldi
    benzin hortumu çıksa dışarı akması gerekmiyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tamirciye götürmek aklına geldimi sonuçta mondial akraba olursun tamricilerle artık
  • Karbüratör arızası olsa gerek. Tamirciye götürmelisiniz. Belki farkında olmadan altını falan vurdunuz.
  • bugün baktım depodaki benzinin tamamı boşalmış
    yarın müsaitse tamirciye götüreceğim
    motor ikizdereden rizeye kadar gidecek öyle kolayda değil tamirciye götürmek 50km

• bugün motoru tamirciye götürdüm
    karbüratör arızalanmış ..

tamirci karbüratörü yeniledi
    100 lira aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 13 Şubat 2016; 19:20:45 >
  • daha ne yüzler elliler vereceksin bu başlangıç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.