Bildirim
SüperTeklif
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç bi bilgim yok ama bence verme -
merak etm bk -
bendece verme -
Bilmiyorum güvenli mi değil mi.Ama bence verme herhangi bir numara falan. -
Kafam karıştı ama ben güveniyorum , ayrıca banka hesabıma 3 ayda bir para yatıyor ve cüzzi bir miktar , yüklü paralar taşımıyorum zaten o hesapta. -
DH'den Ceyun. nikli arkadaşımız da diyor ki : Abim ve kuzenim kullanıyor ve güvenli olduğuna eminim ,
Ben de Ceyhun'a katılıyorum -
orada 100 ytl kazanmak oldukca zor senin baya davetli arkadaşın var galiba.. -
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
orada 100 ytl kazanmak oldukca zor senin baya davetli arkadaşın var galiba..
Puanınız
Toplam 4.350,00 Puan'ınız var.
4,35 Ytl oldu 5 Ytl'ye tamamlayacağım -
%100 güvenlidir orası bende üyeyim bayadır 5.25 ytl param var ama ilgilenmem hiç :) hesap no ister verin ister parayı alacağınız zaman verin farketmez -
gayet güvenli orası tanıdıgım ordan kazanıp para alan birsürü insan var -
Tamamen güvenli ben üye oldum ve kazanmaya başlıyorum 1 ayda 75 milyon para topladım topladığın paralar 100 milyona ulaşınca çekebiliyorsun ödemedede bir problem olmuyor 25 milyon para yaparsanda onu bilyoner hesabınıza transfer edebiliyorsunuz..
http://www.s(ü)perteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=205fc24a-4355-4519-80fa-154802ed91a8
Not:Hadi sizde üstteki linke tıklayarak üye olun sizde kazanmaya başlayn parantez içindekini (u) yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENKKK -- 4 Kasım 2008; 12:15:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X