Şimdi Ara

Support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim main support isterseniz de bakabilirsiniz nickim OMG Typhon GG nickim çocuksu olabilr çünkü ben yapmadım :S herneyse mainim sup en sevdiğim hero thresh ama sanırım sup oynayamıyorum bana hem adc lik yapıcak hemde supluk hakında püf noktalar öğretebilicek varmı oyun nicklerinizi yazarsanız sevinirim GOLD 4 ÜM

• Ekle khanjui

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jynxmonroe kullanıcısına yanıt
    smruf sanırım
  • Sana güzel bi tavsiye vereyim. Önce rün al sonra hero al. iyi oyunlar
  • PPoCuKK kullanıcısına yanıt
    bir kaç örnek verirmisiniz rünlerle alakalı ?
  • KıymalıMakarna K kullanıcısına yanıt
    Oyun nickim PoCuK. rünlerde son 3 sayfa sup sayfalarımdır. En sonraki pocuk yazılı sayfa sadece threshte kullandığım sayfam ordan bakabilirsin. Başka istediğin sup vs varsa heroya özel ründe önerebilirim.
  • PPoCuKK kullanıcısına yanıt
    sanırım main sup öğretirmisin supun amacı nedir falan filan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıymalıMakarna

sanırım main sup öğretirmisin supun amacı nedir falan filan ?

kendisi thresh spamlar diğer lane ve herolarda çöptür boşuna vaktini harcama dostum
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Peki barış
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıymalıMakarna -- 20 Mayıs 2015; 20:47:14 >
  • Kore sunucusundan ekle beni SKT T1 Faker
  • quote:

Orijinalden alıntı: KıymalıMakarna

:D

neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 20 Mayıs 2015; 20:48:29 >
  • Ara bul Emekçi Support Rehberi isimli çok güzel bir rehber var forumda.En iyi sayılı rehberlerden,onu okumanı tavsiye ederim

• westteyim ekle NNNaru
  • Supun amacı bebek bakıcılığı yapmaktır. Arada adc ölünce zırlar onu susturursun, adcne ejder alması için junga yalvarırsın, sonra ona totemler atarsın o da 2 metre öteden gelen rakibi görmesine rağmen lane ittirip geberince junga sataşmasına engel olursun morali bozulmasın diye gider kalkan veren item alırsın. Sonra bu bebek kule altı girip yine ölür yine zırlar. Bütün oyun bunun kahrını çekersin sonunda jung baskın gelir ve skor çıkar ama skor jungda kalır (derin bir sessizlik) ağlama sesleri veeee - Rakip seriye bağladı! - Rakip durdurulamıyor! - Rakip destan yazdı! - BOZGUN -

• quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

Supun amacı bebek bakıcılığı yapmaktır. Arada adc ölünce zırlar onu susturursun, adcne ejder alması için junga yalvarırsın, sonra ona totemler atarsın o da 2 metre öteden gelen rakibi görmesine rağmen lane ittirip geberince junga sataşmasına engel olursun morali bozulmasın diye gider kalkan veren item alırsın. Sonra bu bebek kule altı girip yine ölür yine zırlar. Bütün oyun bunun kahrını çekersin sonunda jung baskın gelir ve skor çıkar ama skor jungda kalır (derin bir sessizlik) ağlama sesleri veeee - Rakip seriye bağladı! - Rakip durdurulamıyor! - Rakip destan yazdı! - BOZGUN -

hepsini yaptım bugün.
    adc.

• Supp görevleri

Oyunun başlarında adc yi korur kill almasını sağlar ve bunun için rakip support u yetenekleri veya eşyaları ile iyi counterlamalı ki rakip adc ye fazla destek olamasın.
    Millet haritaya yayılmaya başlayacağı zamanlarda millet lvl 6-7 olduğu zamanlarda kritik noktaları totemlemek bunun için gerekenler wardlar ve hareket hızı
    Takım savaşlarındaysa adc yi korursun ki rakibi kolayca indirsin. Bunun için kitle kontrol etkilerini kullanırsın ve iyileştirmeler, güçlendirmeler yaparsın.

Her oyunda alacağın eşyalarda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsin ezbere oynarsan kaybedersin

bu smileyi sevdim garen nasıl yapıyor bunu
  • neacky nickim ekledim dostum oyun içinden sorarsan yardımcı olabilirim
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88253000

Daha iyi rehber bulamazsin.

• Dumbıldoc'u izle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.