Şimdi Ara

Support ile soloq'da neler yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kümem altın 5 ve support oynuyorum kalırsa jungle oynuyorum.
    Duo girecek arkadaşlarım var ama bazen tek giresim geliyor ve daha kötü oluyor neler yapmam lazım ?
    Çoğunlukla Janna , Morgana , Braum ve Thresh oynuyorum

• Annie al ve full ap kas
  • Hi im Jagged ekle beni adc main duo gireriz.Tek sebep iyi bir duo'n olmaması :) He bir de tr de "low herosu" diye tabir ettikleri şampiyonları alarak teq atabilirsin taşıma ihtimalin yüksek olur. Road to çilingir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLackbeats -- 8 Şubat 2015; 23:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Annie al ve full ap kas

Aynen hocam taşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh oynama soloq da bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r

Bu mesaj silindi.
    Tr serverinda hiçbir şey yapamazsın tamamen takımının eline bakıyorsun istediğin kadar totem at bakmıyorlar.
  • annie-velkoz gibi damage çıkarabilen heroları veya braum oyna.braum stun hala op bence :D

bir de takımı yönetmeye çalış.görevlere yönlendirmeye çalış.

en mantıklı yöntem ise lane değiştir :D jungle da taşıma ihtimalin daha yüksek.zorda kalmadıkça veya adc duo girmedikçe supp alma.kanser olma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

annie-velkoz gibi damage çıkarabilen heroları veya braum oyna.braum stun hala op bence :D

bir de takımı yönetmeye çalış.görevlere yönlendirmeye çalış.

en mantıklı yöntem ise lane değiştir :D jungle da taşıma ihtimalin daha yüksek.zorda kalmadıkça veya adc duo girmedikçe supp alma.kanser olma.
    Cevaplarınız için teşekkürler
    Ne kadar lane değiştirsemde daha kötü oynamaya junglede çok zorunda oldugumda oynuyorum
  • Abim sadece sona oynayabiliyor.

• Braum al tfde hoplat gerisini takıma bırak. Free elo free win

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalandan Korkan Adam

Braum al tfde hoplat gerisini takıma bırak. Free elo free win
    Annie oynamayı çok seviyorum ama annie aldıgımda nedense yerimde duramıyorum sürekli trade yapasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batinumutpinar

Annie oynamayı çok seviyorum ama annie aldıgımda nedense yerimde duramıyorum sürekli trade yapasım geliyor.

Alıntıları Göster
    Ayrıca morgana da işe yarar dimi ?
    Annie kadar vurmasada o da bayağı bir vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: batinumutpinar

Ayrıca morgana da işe yarar dimi ?
    Annie kadar vurmasada o da bayağı bir vuruyor

Alıntıları Göster
    support oynama dia ya kadar her lane 2 hero belirle onları oyna bide low eloda master yi kata felan kolay taşıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbeslag

support oynama dia ya kadar her lane 2 hero belirle onları oyna bide low eloda master yi kata felan kolay taşıyo

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarım bana jungle için jarvanı önerdi taşıyabiliyor diye ?
  • Leona braum annie nami free elo,noob

• eher elo plat altiysa solo q da velkoz,lux,zyra,annie inanilmaz iş görüyor. Iyi bir oyuncu icin bu herolarla sup olarak oynayarak tasimak adc solo ve mid oynayarak tasimaktan daha kolay. ama liginde ortalama bir oyuncuysan zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

eher elo plat altiysa solo q da velkoz,lux,zyra,annie inanilmaz iş görüyor. Iyi bir oyuncu icin bu herolarla sup olarak oynayarak tasimak adc solo ve mid oynayarak tasimaktan daha kolay. ama liginde ortalama bir oyuncuysan zor olur.
    Ağzı olan konuşuyor, dinleme kimseyi. Ben mesela sadece support oynuyorum oyuna başladığımdan beri, şu an elmas ligindeyim. Normal bir oyunla çıkamazsın ancak her maç lane i parçalayabilirsen 2 kişi eksik başlar karşı takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Ağzı olan konuşuyor, dinleme kimseyi. Ben mesela sadece support oynuyorum oyuna başladığımdan beri, şu an elmas ligindeyim. Normal bir oyunla çıkamazsın ancak her maç lane i parçalayabilirsen 2 kişi eksik başlar karşı takım.

Aynen bende öyle, şu ana kadar sadece support oynayarak lig atladım. Şu an Euw: Plat 2 TR: Diamond 3

Support egosu: Oyunu adc taşır, adc'yide tabiki support
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Aynen bende öyle, şu ana kadar sadece support oynayarak lig atladım. Şu an Euw: Plat 2 TR: Diamond 3

Support egosu: Oyunu adc taşır, adc'yide tabiki support

Çoğunlukla hangi champ oynıyım ?
  • Blitz oyna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.