Şimdi Ara

Support ile soloq'da neler yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kümem altın 5 ve support oynuyorum kalırsa jungle oynuyorum.
    Duo girecek arkadaşlarım var ama bazen tek giresim geliyor ve daha kötü oluyor neler yapmam lazım ?
    Çoğunlukla Janna , Morgana , Braum ve Thresh oynuyorum

• Annie al ve full ap kas
  • Hi im Jagged ekle beni adc main duo gireriz.Tek sebep iyi bir duo'n olmaması :) He bir de tr de "low herosu" diye tabir ettikleri şampiyonları alarak teq atabilirsin taşıma ihtimalin yüksek olur. Road to çilingir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLackbeats -- 8 Şubat 2015; 23:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Annie al ve full ap kas

Aynen hocam taşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh oynama soloq da bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr serverinda hiçbir şey yapamazsın tamamen takımının eline bakıyorsun istediğin kadar totem at bakmıyorlar.
  • annie-velkoz gibi damage çıkarabilen heroları veya braum oyna.braum stun hala op bence :D

bir de takımı yönetmeye çalış.görevlere yönlendirmeye çalış.

en mantıklı yöntem ise lane değiştir :D jungle da taşıma ihtimalin daha yüksek.zorda kalmadıkça veya adc duo girmedikçe supp alma.kanser olma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler
    Ne kadar lane değiştirsemde daha kötü oynamaya junglede çok zorunda oldugumda oynuyorum
  • Abim sadece sona oynayabiliyor.

• Braum al tfde hoplat gerisini takıma bırak. Free elo free win

• Annie oynamayı çok seviyorum ama annie aldıgımda nedense yerimde duramıyorum sürekli trade yapasım geliyor.
  • Ayrıca morgana da işe yarar dimi ?
    Annie kadar vurmasada o da bayağı bir vuruyor
  • support oynama dia ya kadar her lane 2 hero belirle onları oyna bide low eloda master yi kata felan kolay taşıyo
  • Arkadaşlarım bana jungle için jarvanı önerdi taşıyabiliyor diye ?
  • Leona braum annie nami free elo,noob

• eher elo plat altiysa solo q da velkoz,lux,zyra,annie inanilmaz iş görüyor. Iyi bir oyuncu icin bu herolarla sup olarak oynayarak tasimak adc solo ve mid oynayarak tasimaktan daha kolay. ama liginde ortalama bir oyuncuysan zor olur.

• Ağzı olan konuşuyor, dinleme kimseyi. Ben mesela sadece support oynuyorum oyuna başladığımdan beri, şu an elmas ligindeyim. Normal bir oyunla çıkamazsın ancak her maç lane i parçalayabilirsen 2 kişi eksik başlar karşı takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Ağzı olan konuşuyor, dinleme kimseyi. Ben mesela sadece support oynuyorum oyuna başladığımdan beri, şu an elmas ligindeyim. Normal bir oyunla çıkamazsın ancak her maç lane i parçalayabilirsen 2 kişi eksik başlar karşı takım.

Aynen bende öyle, şu ana kadar sadece support oynayarak lig atladım. Şu an Euw: Plat 2 TR: Diamond 3

Support egosu: Oyunu adc taşır, adc'yide tabiki support
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3r!ç

quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Ağzı olan konuşuyor, dinleme kimseyi. Ben mesela sadece support oynuyorum oyuna başladığımdan beri, şu an elmas ligindeyim. Normal bir oyunla çıkamazsın ancak her maç lane i parçalayabilirsen 2 kişi eksik başlar karşı takım.

Aynen bende öyle, şu ana kadar sadece support oynayarak lig atladım. Şu an Euw: Plat 2 TR: Diamond 3

Support egosu: Oyunu adc taşır, adc'yide tabiki support

Çoğunlukla hangi champ oynıyım ?
  • Blitz oyna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.