Şimdi Ara

Support ile soloq'da neler yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: make me happy

annie-velkoz gibi damage çıkarabilen heroları veya braum oyna.braum stun hala op bence :D

bir de takımı yönetmeye çalış.görevlere yönlendirmeye çalış.

en mantıklı yöntem ise lane değiştir :D jungle da taşıma ihtimalin daha yüksek.zorda kalmadıkça veya adc duo girmedikçe supp alma.kanser olma.

abi işte yapmayın böyle. herkes jungler oldu oyunda önceden toplane mid kalmazdı şimdi her takımda 3 tane jungler var. oynayabilseler sorun olmayacak ama işte o da olmyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

annie-velkoz gibi damage çıkarabilen heroları veya braum oyna.braum stun hala op bence :D

bir de takımı yönetmeye çalış.görevlere yönlendirmeye çalış.

en mantıklı yöntem ise lane değiştir :D jungle da taşıma ihtimalin daha yüksek.zorda kalmadıkça veya adc duo girmedikçe supp alma.kanser olma.

abi işte yapmayın böyle. herkes jungler oldu oyunda önceden toplane mid kalmazdı şimdi her takımda 3 tane jungler var. oynayabilseler sorun olmayacak ama işte o da olmyo.

adam kalırsa oynuyorum dedi zaten.bir de jungleın taşıma potansiyeli cidden daha yüksek.çünkü bütün lanelere ve görevlere erişimin var.oynayamayan lowlar beni bağlamıyor.her yerde var onlar zaten.jungleda feedlemezse topta-midde feedler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

Blitz oyna

Janna , Morgana , Thresh , Braum vs. gibi çoğu support gibi adcyi koruyamıyor.
  • Duo bul annie&ashe Spamlıyın

• Şampiyon havuzun o kadar geniş değilse, ilk olarak Janna,Nami kendini geliştir. Main herom Thresh fakat bazen işler yolunda gitmeye biliyor o tarz durumlarda nami ve janna olsaydım diye kafamı taşlara vurduğum doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLazeK

quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

Blitz oyna

Janna , Morgana , Thresh , Braum vs. gibi çoğu support gibi adcyi koruyamıyor.

soloq da kimeye güvenme adcmi koruyacağım diye uğraşma adamların interneti kopsa support report diyorlar oyunu taşımak için roam at sürekli jungle ile , mobililty boots al sonra lane gez sürekli
  • Support ile Tr de çok rahat taşırsın ama yetenekten çok çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım.
    Örnek olarak vereyim
    1. Yeteneksiz, flamer, feeder, farm yapamayan adc gelmesi
    2. Çöp adc pickleri
    3. Mal bir adc feedlettiğin halde adcnin bütün övgüyü alması laneden 6-0 çıkan adc övgü alırken 0-2-6 gibi bir skorla çıkan supportun ana bacı küfür yemesi
    4. Full wardladığın haritanın sadece senin olduğun yerlerin gözükmesi. Maks 4 ward atabiliyorsun haritada 4 ward oluyor
    uzadıkça gider bunlar ama inan ki ortalama yeteneğin varsa support ile diamon da çıkmak çocuk oyuncağı, her şey sabır kapasitene bağlı

• oynamayı bilmeyen salak bi kız arkadaşım janna oynaya oynaya plat 4 oldu.
  • Lux al mejai kas. Fightlarda takimina w at free asist alirsin. Adcnin yaninda dur gelene snare at falan filan. Lanede gücsüz olsa da fightlarda güzel hasari var.

• ADC nin flamer olmaması en büyük etken ve ayrıca çabuk düşmeyecek birisi olması lazım psikolojik olarak.

Ben mesela ADC rolünde çok hassasımdır, yaptığım bi hatadan ötürü farm ya da kill farkı olusmaya başlar ise oyunun genelini etkisiz geçiriyorum, buna rağmen supportum beni oyun başı taşıyorsa şahane hareketler yapabiliyorum ve gerçekten en zor rollerden birisi adc. Ayrıca denk geldiğin elemanın flamer olmaması cok cok önemli, iyi hareketi tebrik edip arayı kaynatmak da önemli ama bizim TR ergenleri 16 18 yaş arası dingillerin pek de sabrı olmadığı için klavye delikanlılığına girişiyorlar, açıkçası midemi bulandırıyorlar.

Solo Q da sadece adam aranır, denk geldiğini ekler anlaşır ve oynarsın, daimi olarak solo girilmez, risktir. Ayrıca ne kadar iyi olursan ol ADC en senin hareketlerinden ne yapacağını bilmesi yani seni tanıması lazım. Ben 2 levelda Lulu ile tradelere girmeye başladığımda ADC em sadece farm almaya devam ederse bu sefer laneden ben düşmeye başlıyorum, benim poke ve harasslarına yanıtı gecikmemeli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.