Şimdi Ara

Support olmaktan çektiğim çile acil yardım edin.!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Ritonunbelasi

Sadece sup oynayarak pre girmeden challenger olanlar var knka.ve sana gelen o sacma sapan takımlari tasiyorlar rahatca.
    Senin demek istedigini anladim.soylediklerine gore elona gore iyisin.
    Yapman gereken janna-nami-braum gibi degil de tasiyici supportlar almak.mesela thresh-blitz-morgana.
    Tf de karsi adc veya apcyi cclemeye calis.yapabilirsen kolaylikla alirsib zaten oyunlari xd

Bu herifi dinleme. Taşıyıcı support diye birşey yoktur. Sıradan bir Morgana-Blitz-Thresh oyuncusu bronzda sürünür. Çünkü bu karekterler yanlış kullanıldığında diğerlerine göre çok daha kolay maç kaybettirebilir sana.
    Ama ortalama bir Braum-Janna-Nami oyuncusu çok rahat lig yükselebilir.

Şimdi bunu denemek için placement maçı mı oynasam

• quote:

Orijinalden alıntı: pcqurdu

quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

Biz support isteriz 20 maçta 1 denk gelir. adam da supportum çile ççekiyorum yazmış

Kardesim valla işte benim yazdığım sebeplerden support ariyolar deli gibi kimse seçmekte istemiyor herseyde suçlanıyor ve ellerinden bişeyde gelmiyor ama eğer hala arıyosan akalım senle birlikte pre ahahah

lwl 24 şu an benim de ygs bitsin sonra giricem 1-2 hafta. sonra bi daha silip lys sonrası oynucam. şimdiye kadar sup'ları baş tacı ettim ne de olsa nadirsiniz yani. benim kuzen de sup'muş yeni öğrendim. bi deneyim onunla sonra low felan gelirim sana daha fazla dellenme

• Luluş oyna diyeceğimde okumadım.
    Neyse Luluş oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim boşver supportu . Top lane oyna mid oyna oyuna etkisi bu 2 rolün çok fazla. Bronzda sup oynanmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcqurdu

quote:

Biz support isteriz 20 maçta 1 denk gelir. adam da supportum çile ççekiyorum yazmış

Kardesim valla işte benim yazdığım sebeplerden support ariyolar deli gibi kimse seçmekte istemiyor herseyde suçlanıyor ve ellerinden bişeyde gelmiyor ama eğer hala arıyosan akalım senle birlikte pre ahahah

lwl 24 şu an benim de ygs bitsin sonra giricem 1-2 hafta. sonra bi daha silip lys sonrası oynucam. şimdiye kadar sup'ları baş tacı ettim ne de olsa nadirsiniz yani. benim kuzen de sup'muş yeni öğrendim. bi deneyim onunla sonra low felan gelirim sana daha fazla dellenme

Ahahah tamamdır dostum,benimde gecen sene sınav donemiydi ygs LYS yi bi atlattım suan yarı dönemde uni de hazırlık okudum bomboş tamamen freeyim çok iyi yani başarılar sınavda sana adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bygnn

Kardeşim boşver supportu . Top lane oyna mid oyna oyuna etkisi bu 2 rolün çok fazla. Bronzda sup oynanmaz.

Işte onlarLada ozaman baya bir alıştırma yapmam gerekçek en kötü öyle yapıcam tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Luluş oyna diyeceğimde okumadım.
    Neyse Luluş oyna

Luluş kafamda çok onu kesinlikle oynıcam baya efsane oluyor eyvallah

• Konuya girmeden önce %100 bronz veya gümüş dedim.
  • Thresh %40 cd kasip 5kisiye q e kombosu yaparak tasiyabilirsin

• Slayer Cat kullanıcısına yanıt
    Hocam evet ama o eloda adc si pre değilse onu koruyarak çıkması zor. Koruduğunda taşıyabilecek bir adcsi olması lazım. Kardeşim sen kendine pre bul.

• quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Konuya girmeden önce %100 bronz veya gümüş dedim.

Bikere düştünmü çıkışı yok dediler,çok sıcak ortam herkes birbirini taniyo çünkü çıkan çok az kişi var dediler,adam gel feedleyelim daha nekadar düşücem?boslugami düşücem? Bile dedi ve bunu diyen adamın nicki bacı bombalayan..Bende günlerdir herseyi arastiriyorum gelişebildikce geliseyim en iyi şeyi yapıp çıkayım şu yerden diye..Yapcak bişey yok yinede saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Hocam evet ama o eloda adc si pre değilse onu koruyarak çıkması zor. Koruduğunda taşıyabilecek bir adcsi olması lazım. Kardeşim sen kendine pre bul.

Kesinlikle dostum ya kardeşim var ve efsane adc yani cidden benden küçük ve imrenerek izliyorum ve cok iyi ikili oynuyoruz..evdeki 2.pc suan bozuk onu kesinlikle yaptırıp onunla pre girmeliyim tek care suanlik o

• pcqurdu kullanıcısına yanıt
    eyvallah ben de geçen sene girdiydim de istediğim yere giremedim tekrar kasıyom. yoksa oynarım yani TR'den eklemek istersen özelden atayım nick. ama mart 13e kadar yokum bil
  • geç olcak ama.

Last Hit nedir bilmez adama supluk yapılmaz. Mid Lane alıcaksın Annie, Lux, Ahri, Veigar tarzı heroları pickleyip karşı takımı darma duman ediceksin. benim favorilerim annie ve lux. bu herolarla çok rahat diaya kadar yolun var hadi iyi oyunlar ve forumlar.
  • quote:

eyvallah ben de geçen sene girdiydim de istediğim yere giremedim tekrar kasıyom. yoksa oynarım yani TR'den eklemek istersen özelden atayım nick. ama mart 13e kadar yokum bil

Tamamdır dostum at özelden nickini Mart 13 ten sonra akarız başarılar şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: faheka

geç olcak ama.

Last Hit nedir bilmez adama supluk yapılmaz. Mid Lane alıcaksın Annie, Lux, Ahri, Veigar tarzı heroları pickleyip karşı takımı darma duman ediceksin. benim favorilerim annie ve lux. bu herolarla çok rahat diaya kadar yolun var hadi iyi oyunlar ve forumlar.

Yorumun için çok saol dostum ve kesinlikle haklısın.Lux belki evet mid oynanabilir ama bu heroda zed ve Yasuo ya karşı nasıl direnen zayıf olduğum bir lane de bilemiyorum onun dışında Annie bana çok karışık geldi biraz püf nokta verirsen belki onda baya iyi olurum ve sayenizde dediginiz herolar a bakıyorum artık çünkü gerçekten karşıya gelince titreten herolar dan biri Annie..Support bile baya sağlam.

• Bronz da bana kalırsa sup oynama,biri aşırı snowball olup senin adcne 0.15 sn de tek atıyor ve lanede o kadar uğraştığın oyun puf.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

Bronz da bana kalırsa sup oynama,biri aşırı snowball olup senin adcne 0.15 sn de tek atıyor ve lanede o kadar uğraştığın oyun puf.

Aynen öyle kardeşim ya çok sıkıntı işte. ..

• Tek supp oynayarak biryere cikamazsin baska lanelerdede iyi oynaman gerek özellikle bronzda zaten apc adc iyi olsa bronz olmaz iyi pozisyon alamiyor sen ne kadar cok korusanda iş yapamazlar

• Harita kontrolünü iyi yap ve insanları yönlendirmeye çalış şunu yapalım bunu yapalım diye neler oynadığını da yazmamışsın ama Janna-Thresh-Alistar gibi karakterle çok rahat çıkarsın biraz geniş çerçeveden görebiliyorsan oyunu. Oyunu oynarken geniş çerçeveden düşünmeye çalış neticede çıkması en kolay lig bronz ligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47thief -- 7 Şubat 2016; 1:47:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.