Sarılar : Zırh x5 Can x4 Büyükler : Zırh x1 Can x2
olarak değiştirirseniz aldığınız statlarda az da olsa yükselme olacaktır.
Eski runepage :
Yeni runepage :
Konu muhtemelen pek ilgi görmeyecektir ama umarım okuyanlara yararı dokunur ^_^
Up yararli.
yellow ile quintler benim de öyle ama redlere ne koyacagımı bilmiyorum öneri var mı (annie leona thresh oynuyorum)
Evet ince bir detay teşekkürler.
Yukarııı Yararlı konu
Support oynamiyorum ama bulunsun yardimi olur
Teşekkürler.
Mantikli. Tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
Mantikli. Tesekkurler.
Yararlı konu
quote:
Orijinalden alıntı: daykoo
Yararlı konu
Alıntıları Göster
Kesinlikle yararlı teşekkürler . Bu sadece sup oynayanlar içinmi geçerli adc oynayan birisinde runeler aynımı kaldı?
quints gold regen seals armor marks armor glyps mr per level
kullaniyorum mutluyum
quote:
Orijinalden alıntı: Westr_10
Kesinlikle yararlı teşekkürler . Bu sadece sup oynayanlar içinmi geçerli adc oynayan birisinde runeler aynımı kaldı?
Alıntıları Göster
Doğru ve yararlı bilgi, teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: S
Doğru ve yararlı bilgi, teşekkürler.
Alıntıları Göster
Dursun olurda supporta ısınırsam kullanırım
Buyu direncli ve zirhli onerirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
Buyu direncli ve zirhli onerirmisiniz
Ben crit koyuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CusseD-
Ben crit koyuyorum
Alıntıları Göster
Ben Karmaya
Kırmızılar zırh sarıları zırh maviler ap cevherler 1 ap 2 mana reg. kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75
Ben Karmaya
Kırmızılar zırh sarıları zırh maviler ap cevherler 1 ap 2 mana reg. kullanıyorum
Alıntıları Göster
supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...
quote:
Orijinalden alıntı: vito_scaletta
supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...
Dibine kadar +1
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Kat
quote:
Dibine kadar +1
Alıntıları Göster
yararlı support oynayanlar için
quote: