Şimdi Ara

Support oyuncuları için ufak bi' ipucu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
7
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere runelerde değişiklik oldu. Patchten önce full defansif rune page kullanan support arkadaşlar genelde

Sarılar : Zırh x9
    Büyükler : Can x3

olarak kullanıyordu. Değişiklikten sonra ise bunu

Sarılar : Zırh x5 Can x4
    Büyükler : Zırh x1 Can x2

olarak değiştirirseniz aldığınız statlarda az da olsa yükselme olacaktır.

Eski runepage :

Yeni runepage :

Konu muhtemelen pek ilgi görmeyecektir ama umarım okuyanlara yararı dokunur ^_^

• Up yararli.
  • yellow ile quintler benim de öyle ama redlere ne koyacagımı bilmiyorum öneri var mı (annie leona thresh oynuyorum)
  • Evet ince bir detay teşekkürler.
  • Yukarııı
    Yararlı konu
  • Support oynamiyorum ama bulunsun yardimi olur
  • Teşekkürler.
  • Mantikli.
    Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Mantikli.
    Tesekkurler.
    Yararlı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Yararlı konu

Alıntıları Göster
    Kesinlikle yararlı teşekkürler . Bu sadece sup oynayanlar içinmi geçerli adc oynayan birisinde runeler aynımı kaldı?
  • quints gold regen
    seals armor
    marks armor
    glyps mr per level

kullaniyorum mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westr_10

Kesinlikle yararlı teşekkürler . Bu sadece sup oynayanlar içinmi geçerli adc oynayan birisinde runeler aynımı kaldı?

Alıntıları Göster
    Doğru ve yararlı bilgi, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Doğru ve yararlı bilgi, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Dursun olurda supporta ısınırsam kullanırım
  • Buyu direncli ve zirhli onerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Buyu direncli ve zirhli onerirmisiniz
    Ben crit koyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Ben crit koyuyorum

Alıntıları Göster
    Ben Karmaya

Kırmızılar zırh sarıları zırh maviler ap cevherler 1 ap 2 mana reg. kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75

Ben Karmaya

Kırmızılar zırh sarıları zırh maviler ap cevherler 1 ap 2 mana reg. kullanıyorum

Alıntıları Göster
    supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...

Dibine kadar +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Dibine kadar +1

Alıntıları Göster
    yararlı support oynayanlar için

• quote:

+1637184
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.