Şimdi Ara

Supportla maç taşıdım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçende bi sup diana doran+pot la başlayıp.Premade middeki arkadaşına yardıma gitti sürekli.Sonra ne diyon lan ben bestsuport um dedi.O geldi bunu görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Zaten oyunu iyi bir support kazandirir

İyi bir support sadece kazanmayı hakeden takımın yolunu garantiler. Takım kötüyse harikalar yaratamıyorsunuz malesef, yaratsanız bile onlar bunu değerlendiremiyor.

Öyle bir dedin ki ağzından bal aktı yeminle....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

İyi de sen sözde support oynamışsın.Thresh alıp full AD kasıp oyun alınca "supportla maç taşıdım" diyebilir misin?Senin yaptığın APC'lik olmuş.Bi ward itemı aldın diye support mu oldun?

+1 konu kilit forum delete

+2 . 3'e denemeyin yanabilir.

Bişey olmaz qnqs bende elixir var

• iron solari,shurelia,zeked,twin shadows gibi sup itemleri varken rabadon alıyosun baya iyimiş

• quote:

İyi de sen sözde support oynamışsın.Thresh alıp full AD kasıp oyun alınca "supportla maç taşıdım" diyebilir misin?Senin yaptığın APC'lik olmuş.Bi ward itemı aldın diye support mu oldun?

Eminim oracle hiç almadın.
    Yaptığın supportluk değilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: davesinki5234

iron solari,shurelia,zeked,twin shadows gibi sup itemleri varken rabadon alıyosun baya iyimiş

o itemler taric, janna gibi herolarda çok iyi oluyor ama sonada karşı takımı dürterken fazladan damage vermen ve korkutman gerekiyor 4-5 lvlde q+pasifin double damagesi karşı adcye çok ağır hasar veriyorsun adcne free killer çıkarmış oluyorsun. Ayrıca kastığın ap ile iyileştirme gücünü arttırmış olursun. Zaten en alttaki itemleri çok nadiren alırsın rabadonu daha hiç çıkamadım mesela, rabadon alabilmek için maçın 1:30 saat falan sürmesi gerekir onun boşluğuna görünmezlik totemleri vs doldurabiliyorsun. Sonaya ap + zaman kısaltma itemleri kasmassan cidden diyorum takımın seni report etmesi lazım.

Ayrıca mobafireye bakın en çok hit alan adam benimkine çok yakın bi build yapmışhttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sona-solo-queue-stomping-19367
    Solo Queue de o normal support itemleriyle zaten oyuna hiç bi etkiniz olmuyo siz sadece Wardsınız.

• tek bir sup ile 1 kere oyunun taşıdım demeyim ama dengesini değiştirdim fid ile oda. q e si sayesinde apc ve adc hareket imkanı dahil vermiyordum ve kazandık. bu arada yaptığın ne kadar doğrudur tartışılır ama sonuç olarak kazanmışsın tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edikey

quote:

Orijinalden alıntı: davesinki5234

iron solari,shurelia,zeked,twin shadows gibi sup itemleri varken rabadon alıyosun baya iyimiş

o itemler taric, janna gibi herolarda çok iyi oluyor ama sonada karşı takımı dürterken fazladan damage vermen ve korkutman gerekiyor 4-5 lvlde q+pasifin double damagesi karşı adcye çok ağır hasar veriyorsun adcne free killer çıkarmış oluyorsun. Ayrıca kastığın ap ile iyileştirme gücünü arttırmış olursun. Zaten en alttaki itemleri çok nadiren alırsın rabadonu daha hiç çıkamadım mesela, rabadon alabilmek için maçın 1:30 saat falan sürmesi gerekir onun boşluğuna görünmezlik totemleri vs doldurabiliyorsun. Sonaya ap + zaman kısaltma itemleri kasmassan cidden diyorum takımın seni report etmesi lazım.

Ayrıca mobafireye bakın en çok hit alan adam benimkine çok yakın bi build yapmışhttp://www.mobafire.com/league-of-legends/build/sona-solo-queue-stomping-19367
    Solo Queue de o normal support itemleriyle zaten oyuna hiç bi etkiniz olmuyo siz sadece Wardsınız.

dostum şunu söyleyeyim önceden küçümsemek için yorum yapmadım mizacım böyle yanlış anlama yani,aslında dediklerini anlıyorum ama ben şöyle düşünüyorum yaptığım itemlerle mesela ordu kalkanıyla takımım az hasar alsın,zeke alıp daha çok vursun gibi düşünüyorum yani q ile adama ben vurcağıma auramla onu destekleyip kendisi daha çok vursun istiyorum zaten earlyde rahat dürtebiliyor latede tf için item diziyorum yoksa sonra kill bana kalınca söverler falan o riske girmem :) bu arada free kill diyince aklıma fiddle supum geldi q ve e tam ölüm ya bence oynamıyosan kesin dene tavsiye ederim :)

• Ancak bronz ve gümüş 5-4 seviyelerinde böyle maç taşırsın. Gümüş 3'ten sonra ağır küfür yersin ve oyun mekaniğinin sonucu olarak takım olarak taşıyamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 14 Eylül 2013; 22:20:09 >
  • Support değilmişsin bu bir. İkincisi tristana da güzel oynamış kendini öne çıkarmak istemişsin kimle konuşuyorsan artık. Özet: Konu saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudaciousS

http://www.lolking.net/summoner/euw/43518085#history

Sup dediğin böyle olur ( Zevkine blitz oynuyorum 10-1 gidiyor şuan )

son maç op
  • ben support ile 9 kill alsam vicdan azabı çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edikey

Sonaya ap kasmadan support olamazsınız ki tank bi support değil veya ultisi dışında herhangi bi sersemletmesi yok, maçın başından itibaren adcnizi koruyup karşı takıma farmı elletmemeniz gerekiyor. Maçın sonlarına doğru rabadon, lichbane görüyorsunuz bunlar q skilinizi güçlendirip karşı takımı rahatca dürtebilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda ap kadar iyleştirme elde ettiğiniz için maçlarda çok fazla kişi kurtarıyorsunuz.

Ayrıca lütfen bana supportluğu anlatmayın

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

Supportla maç taşıdım

pro konuştu ap kasmadan supp olunmaz o turnuvadaki adamlar mal dimi ondan ap kasmıyolarda takıma yaralı itemler alıyorlar supp olmak sadece ward atmak demek değildir

• quote:

ramiz dayının lafı hatırladım iki yanımda gezdin diye raconmu oldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Zaten oyunu iyi bir support kazandirir

bence 2 ie kazandırır
  • quote:

kafan mı güzel senin ? adam cs kasmamıs yanındakine supportluk yapmıs az bakarsan anlarsın gelişi güzel konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

son maç op

Takımdaki diğer kişilerede baksaydın özellikle ady olan kişiye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

son maç op

Takımdaki diğer kişilerede baksaydın özellikle ady olan kişiye

Hiç bakmamıştım Zaten öylesine yazmışştım, çok da dikkat etmemiştim.

• Support oynamak buysa ben bırakıyorum
  • selma selam bana sona öğretsene
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.