Şimdi Ara

supra ayakkabı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar supranın 1 modelini beğendim yaklaşık 2 yıldır o ayakkabıyı arıyorum bir site keşfettim askmoda.com sipariş vermeden önce siteyi araştırdım iyi ve kötü anlamda hiçbir şey bulamadım beğendiğim ayakkabıyı orda buldum normal fiyatı 380 tl orda 290 tl idi sipariş verdim 13 günün sonunda beni aradılar siparişiniz tedarik edildi kargoya verildi dediler siparişim geldi fakat siteye güvenemediğim için kredi kartı ile sipariş vermedim kapıda ödemeli olarak verdim siparişi ödemesini yapmadan önce kargocu elemana kutuyu açıp kontrol edebilirmiyim diye sordum dediki ödemenizi yapmadan açamazsınız dedi bende açamadan almam dedim kargocu eleman da geri iade yapabilirsiniz dedi bende tamam yapın dedim siteye girdim siparişimi iptal ettim. ama halen o ayakkabı aklımdan çıkmıyor aramaya devam ediyorum siparişimi almış olsaydım belki şuan ayakkabımı giyiyordum ama başka birşeyle karşılaşmaktan korktum dolandırılmaktan korktum... ayakkabının resmini göstereyim.. supra ayakkabı hakkında
    nereden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.