Şimdi Ara

----->Supreme Commander Ve Supreme Commander: Forged Alliance DH Takımı <----- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Supreme Commander Ve Supreme Commander: Forged Alliance biri oyun öteki
    ek paketmi yoksa Supreme Commander: Forged Alliance yüklesek bu oyundaki
    herşeyi görmüşmü oluruz şimdiden teşekkürler...
  • hayır. Supreme Commander serinin ilk oyunu. Forged Alliance ise ayrı bir oyun ve senaryoyu devam ettiriyor sadece. Forged Alliance yükleyince Supreme Commander da oynayamıyoruz malesef...
  • bu eklentilerdeki yeni üniteleri nasıl üreteceğiz.
  • dün bir ekran kartı aldık yanında bu supreme commerder geldi.. yanlız hiç sarmadı oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

bu eklentilerdeki yeni üniteleri nasıl üreteceğiz.

Yeni üniteleri üretmek için yine bildiğimiz kara veya hava fabrikalarını kullanıyoruz..4. level experimentalleri de yine 3.level engineeer lar üretebiliyor Ancak Blackops mod unun bir özelliği bazı experimentalleri Commander ın Tech upgrade lerine aldığı için sadece Commander tarafından üretilebiliyor..O 3 yeşil kutunun en altında Commander için yan kollar ve sırt olarak 3 adet farklı upgrade bulunuyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: frontoza77

dün bir ekran kartı aldık yanında bu supreme commerder geldi.. yanlız hiç sarmadı oyun..

Neresi sarmadı acaba onu da söylerseniz yani ne bekliyordunuz, ne buldunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xanderian

quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

bu eklentilerdeki yeni üniteleri nasıl üreteceğiz.

Yeni üniteleri üretmek için yine bildiğimiz kara veya hava fabrikalarını kullanıyoruz..4. level experimentalleri de yine 3.level engineeer lar üretebiliyor Ancak Blackops mod unun bir özelliği bazı experimentalleri Commander ın Tech upgrade lerine aldığı için sadece Commander tarafından üretilebiliyor..O 3 yeşil kutunun en altında Commander için yan kollar ve sırt olarak 3 adet farklı upgrade bulunuyor :)

teşekkür ederim bilgi için :)
  • Öncelikle AI fix ve Solarian AI ile oynadım. Modları aktif etmeden. Kesinlikle çok değiştiriyor aiyi. Ardından diğer modları aktif kıldım.

4TH DIMENSION modunun bazı problemleri olmakla beraber, mevcut aiyi basitleştirdiğini gördüm. Aynı AI türünde her zaman yenildiğim (:D) solarian: AXL Ai türüyle bu sefer basit bir düşmanmış gibi oynuyordum. Daha sonra bunu kaldırdım, blackops açık kaldı. Savaş biraz uzayınca taktik vs olmayınca, sanırım buda yavaşlatıyor dedim. Düşman bu sırada en büyük gemisiyle geldi yoketti gitti...:D

4TH DIMENSION'ı kurmamanızı tavsiye ederim;ama güzel grafik effectleri var; bazen bug olsada. (patlamalar bittikten sonra bile ekranın sallanmaya devam etmesi gibi, birde tech 2 turretlar normalden daha hızlı ateş etmesini sağlamışlar; bu hiç hoş olmamış. Aynı etkiyi veriyor;ama o calibrede bir şeyin o kadar hızlı ateş etmesi;bana göre mantıksız geldi. Gemilere takılan bilindik 3 lü bataryayı karaya sabit monte ediyorsunuz; olay bundan ibaretti.)

Gruba katılmak isterim. Multi yapacak arkadaşlarla görüşelim en kısa zamanda.

• Gruba şimdi ekliyorum. Ayrıca, Xanderian ve diğerleri. Seprama commander forged alliance n CAMGAİGN modunda kullanabileceğim hile lzım. game.prefsle oynayın falan diyolarda bulamadım o dosyayı, sizde varsa bana yollar mısınız lütfen...
  • Ben bEN ben :D benide yazın
  • Beyler oyunun campaing savelerini yalnışlıkla sildim. İstemeyeceğim çünkü 1 gb falan tutuyorlardı sanırım. Campaingi, oyunun sonunu da göremediğim için üzülüyorum biriniz bana oyunun sonunda noluyo anlatabilir mi kısaca?(saveler kısaysa saveleri de alabilirim tabi :D )
  • arkadaşlar oyunu orjinal aldım online oynuyamıyorum gpnet denilen salak bişi var kayıt yaptım cd keyi girdim oyunun kayıtlı olduğu yeride gösterdim bu salak programa login tıklıyorum sayfa kapanıyor hata mesajı yok oyunada girmiyor 2 saattir uğraşıyorum 1 arpa boyu yol alamadım yardımcı olun arkadaşlar nerde hata yamıyorum
  • cngza biraz daha bilgi verebilirsen..hani FA mi aldın yoksa normal supcom mu aldın ? hangi windows u kullanıyorsun gibi sana yardımcı olmaya çalışabilirim
  • Hocam benide ekleyebilirmisin bende de hem SupCom hemde FA var peki nasıl multiplayer oynayabiliriz ?
  • http://www.faforever.com/

buradaki FA FOREVER I indir ve kur ondan sonra FA FOREVER lobby 'sinden oynayabilirsin ancak oradakiler baya üst düzeydirler.

Ben de işler yüzünden bayadır vakit ayıramıyorum :(
  • Başlık hortlasın beni de ekleyin takıma :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkuzeyli

Başlık hortlasın beni de ekleyin takıma :=)

fena hort :) steam de indirimde diye mi hortlattin
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Başlık hortlasın beni de ekleyin takıma :=)

fena hort :) steam de indirimde diye mi hortlattin

Çok fena hortladı yalnız :D

Abi ben bu konuyu açalı asır oldu. Bakmıyordum bile unutuldu sanıyordum. Alayım mi sizi gene de :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen BUNDLE buldum baya hesaplıydı
  • quote:

Aynen BUNDLE buldum baya hesaplıydı

Bakmıyorum gruba ama ekleyeyim istersen? :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.