Şimdi Ara

----->Supreme Commander Ve Supreme Commander: Forged Alliance DH Takımı <-----

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SupCom ve SupComFA; boyutu ve sistem gereksinimleri kadar, size verdiği eğlencenin de çok yüksek olduğu bir oyundur.Oyunda İnsanlar, Yarı İnsanlar ve Uzaylılar büyük bir savaşa girişiyorlar. Ayrıca bu klube katılmak için "Ya boyutu çok yüksek, sistemim kaldırmıyo ki!" falan demeniz yersiz. Sadece SS'lerini, videolarını vs. görüp beğenen oyuncular da rahatça katılabilirler bu klube...

Oyunların Hikayelerine Bakalım İsterseniz...
    Oyun1, yani Supreme Commander'ın hikayesi:

Sınırsız Savaş...

Bir millennium için, insanlığa üç karşı çıkan kuvvet, Cybran Nation, Aeon İlluminate ve United Earth Federation (UEF) acı bir savaş yaptı.Bu kanlı çatışmanın üzerinde, aynı zamanda inancın değişmez sistemleri de savaşmaktadır. Savaşta uzlaşmaya yer yok, merhamete yer yok, herhangi bir şeye yer yok, sadece inançlara bağlı olan sınıfsız bir katliam...Bu savaş, ilk defa huzurlu bir galaksiyi kırdı. Ve sadece üç yönetim arasında nefrete hizmet etti. Şimdi, mücadelenin yüzyıllarından sonra, üstünlük için olan bu muharebe en sonunda bir dönüm noktasına uzandı. Sen, yüksek bir kumandansın ve sadece senin,sınırsız savaşı bir sona getirmek için gücün var. Galaksinin kaderi, senin ellerinde...

Oyun2 nin, yani Supreme Commander:Forged Alliance'ın hikayesi:

İnsanlık, Seraphim'in, soyunun tükenmiş olduğunu düşünür. Fakat bu yanlıştır. Ne zaman siyah güneş ateşlerse, o bizim galaksimize bir kapı aralığı olarak Seraphim krallığının kullanabileceği geçidi yaratır. Sonuçta bu istila çabuktur ve merhamet olmadan dünya küle döner, UEF'in büyük kısmı yok edilir. Seraphim sonra, galaksinin kalanını yok etmeye başlar.
    Bir köşede ise, UEF'in artıkları ve Cybran, huzursuz bir birlik oluşturur. Onlar, Rhiza'ya karşı çıkar, ve prenses Burke'ye çok uzun zaman sadık kalan kumandanlarının ordusuyla savaşır.
    Serapphim'i tanrıları olarak gören Aeon, İnsanlığın hepsinin kaderini kararlaştıracak olan bir savaş başlatır.

Birlikler ve Yönetimler...

UEF, United Earth Federation (Birleşmiş Dünya Federasyonu):

Seraphim istilasından sonraki günlerde, birleşmiş dünya federasyonu (UEF), kaosa atılır. İlk muharebe esnasında düşerken Başkan Riley'le, general Clarke, bu zamana kadar yeni bir başkanın, seçilebileceği gibi, UEF'in liderliğini kabul eder.
    Seraphim'in, UEF'in kuvvetlerini vuracak olduğu açık olduğu zaman,General Clarke, anahtar dünyaları ve sömürgeleri öyle bırakması için karar verir ki UEF'in askeriyesinin hantal gövdesi ve sivil nüfusu, onun altyapısıyla el sürülmemiş bir şekilde çekilebilsin. Bu kararın sonucu olarak, UEF vatandaşlarının milyonlarcası, Seraphim tarafından yok edilir. Bu karar, onun günlerinin kalanı boyunca Clarke'yi kahreder.

Cybran Nation, Cybran Irkı(Yarı İnsanlar):

Seraphim'in Dünya'daki tüm yaşamı yok etmesinden kısa bir süre sonra, Dr. Brackman, kendi Cybran kumandanlarına ve diğer tüm personeline yardım emri verir. Gezegenin Seraphim savaş makinelerinden kurtulması için herkesi koruyun ve tedavi edin!
    Üzerinde Seraphim öfkelerine karşı savaşın olduğu gibi, Brackman onların, en iyi neyi yapabileceğini anlamak için birçok şey emreder. Bu arada Brackman, Seraphim ve emri yenmesi için Cybran'ı sağlayacak olan bir strateji bulması için umutsuz bir teklifle kumandanlarını toplar. Grup çabukça toplanır. Buna rağmen, Cybran'ın asla bu kadar savaşı kazanamayacak olduğu anlamaya başlar. Bu zalim değerlendirmeyle Brackmani, silahlı salon ve tekliflere bir koalisyonun, bütün insan yaşamını korumayı tasarladığını oluşturmak için eluzatır.

Aeon Illuminate, Aeon Aydınlatıcıları (Uzaylılar):

Seraphim'in Dünyaya ulaşmasından sonra, Prenses Burke, Kumandan Rhiza ile buluşur ve Seraphim'in, Aeon'un "tanrıları" olmadığı konusunda uyarır; sonuçta onlar, insanlığın hepsini yok etmek için buradadır. Prenses sonra, gizli bir yere gider, Rhiza, bir gayrette çok uzun zamandır olan emir yapısının kalıntılarını silmeye çalışırken.
    Prensesin yokluğunda, Evaluator Kael, onu çok uzun zamandır kontrol eden aydınlatıcıları ve yeni isim verdiği ordusunu ele geçirir. Evaluator sonra, tanrıların, temizlenecek olduğu gibi Seraphim'i kabul etmeyen herhangi birisinin olduğunu duyurur. Bu noktada, Rhiza, Brackman ve salonunun koalisyonuna katılmayı teklif eder.
    Rhiza'nın uvertürleri, önce azarlanandır, ama emir ve Seraphim'e karşı kavga etmek için onun kahramanlığı ve gönüllülüğünü göstermekten sonra, koalisyon, sadık kimseleri itiraf eder. Üzerinde o noktadan, Rhiza ve onun kuvvetleri, Seraphim'le sadece kavga eder.

Seraphim:

Geçide yakın bağlantılarından dolayı, ve o bağlantıdan ortaya çıkan uç noktadaki empathic duygularından dolayı Seraphim, başka bir yaşama zarar vermekten fiziksel olarak yoksundur. Savaşı sürdürmek için, Seraphim, yolda onların bağlantısını sürekli olarak ayırmayı kabul eden savaşçılardan faydalanır.
    Bu hareketin sonuçları, acil ve uç noktadakidir. Bir Seraphim, yolda bağlantısını kaybettiği andan itibaren, onlar, duygusuz öldürme makinelerine dönüştürülür. Ama bir savaşçı olmak, duygunun basit kaybından çok daha ağır bir bedeli zorla alır. Seraphim toplumunun, empatisinin olduğu "His"'in etrafında birbirleri inşa edildiğinden beri, Seraphim savaşçıları artık, Seraphim toplumunun kalanıyla benzetemez. O andan itibaren onlar, dışlanmış kimselerdir.
    Ayrıca, Seraphim din adamı inançları, tek olan türünün, yükselebildiği ve yoluyla mükemmellik hedefine ulaşabildiğini düşünür; Bu yüzden, yolda onun bağlantısını ayıran herhangi bir Seraphim, sonsuz büyük mutluluğun herhangi bir şansını sonsuza dek bırakmayı kabul eder. Yürürlükte, onlar, "Lanetleme" için kendileridir.
    Seraphim savaşçıları, bir muharebenin toplam stratejisini yaratan ve sonra Seraphim savaşçı durgunluğunu tutması için yolu kullanan özellikle eğitilen savaş liderleri tarafından idare edilir, ve muharebe esnasında odaklanır. Sonraki olan, özellikle önemlidir çünkü bir Seraphim savaşçısı kolayca, öldüren bir çılgınlığa kayabilir, ve dikkatsizce dikkatli şekilde inşa edilen bir muharebe planını değiştirebilir.
    Bir savaşçı olmak, bir Seraphim'in, başarabildiği ve sadece biraz gerçekten süreçten kurtulabildiği en yüksek şereftir.

Oyundaki Yapılar..Binalar,Gemiler, Uçaklar, Tanklar Vs...
    (Her şeyin bulabildiğim en tüksek tekmolojilerini ekleyeceğim.)
    Önce Binalar, Land Factorylerle başlıyorum...

Sonra Air Factorylerimiz...

Power Generator...Sadece UEF 3.Tech, Diğerleri Tech2...

Mass Extractorlerimiz...

Shield Generatorlerimiz, UEF yüklenemedi o yüzden atamadım...

İmzamız da Böyleee...

[b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_29216719/tm.htm] 
    [image]http://img165.imageshack.us/img165/7702/aeonje9.png[/image]
    |----->DH Supreme Commander Takımı<-----|[/link][/center]

[image]http://img217.imageshack.us/img217/8784/cybrankz6.png[/image]

[image]http://img340.imageshack.us/img340/7155/ueficonjb7.png[/image]

Ve Tabii ki Üyelerimiz...

1-shadow_melik
    2-|----->Onur üyesi Xanderian<-----|
    3-hsndnz
    4-w_wallace
    5-c4ns3v3n
    6-\*\ TaGoKo /*/
    7- Bunishes

8- Bekliyoruz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neschume888 -- 21 Haziran 2009; 17:46:17 >

• AŞAĞIDA ANLATILANLARIN %90 I SUPREME COMMANDER : FORGED ALLIANCE için GEÇERLİ OLUP, SUPREME COMMANDER için GEÇERLİ DEĞİLDİR

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ünite Paketlerini ve Yapay Zekayı tam anlamıyla kullanabilmek için oyunun son versiyona güncellenmesi

Oyunu kurduktan sonra hiçbir dosyasını değiştirmeden (ForgedAlliance.exe dahil) ilk önce aşağıdaki patch i kuruyoruz

supcom_fa_patch_1.5.3596_to_1.5.3598.exe
    Link:http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_fa_patch_1.5.3596_to_1.5.3598.exe

ardından diğer patchi ve oyunumuzun sürümünü 1.5.3599 a güncellemiş oluyoruz

supcom_fa_patch_1.5.3598_to_1.5.3599.exe
    Link:http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_fa_patch_1.5.3598_to_1.5.3599.exe

Bu işlem yaklaşık 1 saat civarında sürer uyarıyorum..Ayrıca Patchledikten sonra CD ye gerek duymadan oyunu çalıştırabilirsiniz..THQ firması son sürümde Securom u kaldırmıştır..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Çift Çekirdekli veya daha fazla çekirdekli bilgisayarlarda maximum işlemci kullanımını sağlayan CORE MAXIMIZER

Intel veya AMD farketmez birden çok çekirdekli işlemciniz var ise CORE MAXIMIZER 1.3 adlı ufak dosyası bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve oyuna girmeden önce ilk bu exe yi çalıştırıyorsunuz.."Forged Alliance.EXE" nin seçili olmasına dikkat ediniz..

CORE MAXIMIZER
    DOWNLOAD LINK:http://files.filefront.com/CoreMaximizer103zip/;8796957;/fileinfo.html
    FORUM LINK:http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=15556

Oyundaki Yapay Zekanın güncellenmesi
    Yapay Zeka güncellemesi konusunda, GPG'nin forumunda 2 arkadaş büyük başarı elde etmiştir..Duncane adlı arkadaşın yaptığı güncellemeler oyunun yapay zeka (AI) sine direk etki ederken, Sorian adlı yapay zeka ise kendini Sorian AI olarak oyuna kendini monte etmektedir..

DUNCANE AI
    Yapılan güncellemeleri farketmek için oyuna girip normal AI yi eklemek yeterlidir..

Kurulumu:
    Linkteki dosyayı indirdikten sonra (Güncel versiyon 2.4 olup yapay zeka sürekli güncellenmektedir o yüzden sürekli forum linkinden dosyayı kontrol etmeniz gerekmektedir)
    http://members.iinet.net.au/~dionysus/misc/AIFix.zip
    zip içindeki *.scd dosyalarını
    THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander - Forged Alliance\gamedata
    klasörünün içine açmanız yeterli olacaktır

DUNCANE AI FORUM LINK: ->http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=23929

---

SORIAN AI
    Sorian AI nin en büyük özelliği tamamen yepyeni ve kendine özel bir yapay zeka sunması ve SONRADAN EKLEDİĞİNİZ YENİ ÜNİTE PAKETİNDEKİ ÜNİTELERİ de oyunda kullanmasıdır! Oyunda bu AI yi kullanmak için SKIRMISH de karşınıza rakip olarak SORIAN AI lerden bir tanesini seçebilirsiniz
    Kurulumu:
    Linkteki dosyayı indirdikten sonra (Güncel versiyon 1.8.8 olup yapay zeka sürekli güncellenmektedir o yüzden sürekli forum linkinden dosyayı kontrol etmeniz gerekmektedir)
    http://sorian-ai-mod.googlecode.com/files/sorian_ai_pack_1.8.8.zip
    zip içindeki *.scd dosyalarını
    klasörünün içine açmanız yeterli olacaktır

SORIAN AI FORUM LINK: ->http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=22908

Ünite Paketleri (Yeni üniteler ve oyuna bazı değişiklikler katarlar)

BLACKOPS
    Her 4 faction için yeni üniteler..Şimdiye kadar Forged Alliance için yapılmış en kapsamlı mod..

Sorian AI Desteği: Var
    Kurulumu:
    Linkteki dosyayı indirdikten sonra (Güncel versiyon 2.1 olup ünite paketleri sürekli güncellenmektedir o yüzden sürekli forum linkinden dosyayı kontrol etmeniz gerekmektedir)
    http://files.filefront.com/BlackOpsUnleashedv21rar/;12277889;/fileinfo.html
    mods, sounds, gamedata klasörlerinin içindeki dosyaları sırasıyla:

THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander - Forged Alliance\mods
    THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander - Forged Alliance\sounds

klasörlerinin içine açın..

Oyunu başlatıp, Skirmish'e girdikten sonra MOD MANAGER dan BLACKOPS modlarını aktive edin..

BLACKOPS FORUM LINK:http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=31172

---

4TH DIMENSION

Her 4 faction için yeni üniteler..Forged Alliance için yapılmış en kapsamlı modlardan birtanesi daha..

Sorian AI Desteği: Var
    Kurulumu:
    Linkteki dosyayı indirdikten sonra (Güncel versiyon 2.0 olup ünite paketleri sürekli güncellenmektedir o yüzden sürekli forum linkinden dosyayı kontrol etmeniz gerekmektedir)
    http://files.filefront.com/4th+Dimension+20zip/;13059620;/fileinfo.html
    içindekileri klasör olarak:

THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander - Forged Alliance\mods

içine açıyoruz..

Oyunu başlatıp, Skirmish'e girdikten sonra MOD MANAGER dan 4th Dimension modlarını aktive edin..

4th DIMENSION FORUM LINK:http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=30980

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 26 Ocak 2009; 22:40:28 >

• Ben de bu gruba üye olmak istiyorum.
    oyun biraz zor gibi ama gerçekten zevk veriyor.
  • Yaz beni:d ilk oynu oynadım,ama eklentisini denemedim;)

Bence güzel oyun,grafikleri iyi ama bence gereğinden fazla kasıyor sanki biraz:)

(yama yüklemiştim biraz daha iyi olmuştu gerçi eski pc imde:)

Güzel oyun,özellikle şu kalkan olayları çok hoş:P
  • Xanderian:

bu ek üniteler vs paylaşırsan sevinirim. ayrıca konuya ekleme şansım da olur. saınrım gerçekten seviyorsun bu oyunu. benim gibi hemen seni de ekliyorum ve imza vs yapmaya başlıyorum.

hsndnz:

oynadın mı yani oyunu? hangisini oynadın? senide ekliyorum hemen..

w_wallace:

evet grafikler konusunda haklısın ama benim bilgisayar yei ve son sürm hiç takılmadan oynuorum (100lerce tech3 asker üretmediğim sürece). kalkan olayı dediğin gibi süper. benim şehrimdede 1 binayı 3 kalkan jeneratörü korumazsa olmaz zaten. ekliyorum...
  • Kanka bende çok seviyom bu oyunu ben de de hiç takılmıyo oyun.Bu oyunun hastasıyım
  • ekliyorum cnm kankam bnm :)
  • Beni de ekle çok zamanımı yedi bu oyun...
  • ekliyorum...

ayrıca xandrean bu ek üniteleri fln nasıl yapıcam yardm please
  • Melik selamlar..Pazartesi günü çok önemli bir işim olduğu için şimdilik sadece 1 mod için örnek vererek gereken açıklamaya yapıcam, Pazartesiden sonra çok daha detaylı olarak konuya giriş yapacağım..Beraber seninle ilk ve 2.ci mesajı güncelleyerek diğer arkadaşlara da yol göstermiş oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 26 Ocak 2009; 20:31:24 >
  • saol abi walla.. ama şimdi konuyu güncelliyorum.binaları falan ekliyorum. ondan sonra uefin aeonun cybranın ve seraphimin kumandanlarını fln yazcam. belki bende pazartesiden sonra bakarm sanırım. malum yarın karne alıyoruz :D
  • arkadaşlar yeri değil ama, grubumla paylaşmak istedim karnemi aldım takdir ve onur belgesi birlikte verdiler sadece müzik 4 :D oda hoca kafasna göre vermiş heralde :D

bide Xanderian, verdiğin ilk 2 link YANLIŞ ANLAMADIYSAM supcomfa nın uygulama dosyasını değiştiriyo. ama bende çalışmadı.
    pach 1.5.3596 bulunamadı hatası veriyo napcam. oyun orjinal değil bu arada. korsan... eğer sadece uygulama dosyasını değiştiriyosa sendekini upload edip yollarsan sevinirim.

ayrıca klüpteki diğer arkadaşlardan ricam, imzamızı eklesinler :))
  • forged alliance oynuyorum ama galibiyetim çok az easy rakipleri bile zor yeniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_melik

arkadaşlar yeri değil ama, grubumla paylaşmak istedim karnemi aldım takdir ve onur belgesi birlikte verdiler sadece müzik 4 :D oda hoca kafasna göre vermiş heralde :D

bide Xanderian, verdiğin ilk 2 link YANLIŞ ANLAMADIYSAM supcomfa nın uygulama dosyasını değiştiriyo. ama bende çalışmadı.
    pach 1.5.3596 bulunamadı hatası veriyo napcam. oyun orjinal değil bu arada. korsan... eğer sadece uygulama dosyasını değiştiriyosa sendekini upload edip yollarsan sevinirim.

ayrıca klüpteki diğer arkadaşlardan ricam, imzamızı eklesinler :))

Melik aynen doğru anlamışsın, ancak sadece uygulama dosyasını KONTROL eder..sen onu değiştirdiğin için şu an patchleyemiyorsun..tavsiyem sana oyunu başka bir yere tekrar kurman, ve kurduktan sonra hiçbir şey uygulamadan direk bu patchleri uygulaman..eğer yok ben tekrar kuramam illa bana exe dosyasını tekrar gönder diyorsan lütfen email adresini yaz melik =)

Melik bu arada imzamıza ekleyeceğimiz simgeler biraz kalitesiz geldi onun yerine ->http://supcom.wikia.com/
    bu adresten faction lara özel simgeler bulabilirsen onları kullanalım derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 23 Ocak 2009; 18:55:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

forged alliance oynuyorum ama galibiyetim çok az easy rakipleri bile zor yeniyorum.

HSNDNZ oyun sandığından çok daha basit, Bazı çok basit ipuçlarını bilmiyorsundur o yüzden oluyordur..şu an aklıma 2 tane geliyor en basitlerinden..

1.) Factorylerden çıkan Engineer 'lar ve Commanderlar ile kurduğun her bina, veya yaptığın her fabrikaya yardım edebiliyorlar yani işlemi hızlandırabiliyorsun..düşün ki bir binayı tek bir engineer ile kurmak var birde 5 engineer yardımı ile bir binanın kurulması var..

2.) METAL Extractorları kuruyorsun ve metal çıkartıyorsun değil mi ? Peki bu metal extractorları upgrade yani tech 2, tech3 yapıyormusun ? Metal Ext. lere tıkladığında o dikdörtgen boşluktaki ikon a tıklarsan o bir sonraki upgrade e başlar :)

3.) Her metal extractor ın 4 bir tarafını çevirecek şekilde MASS STORAGE yaptığın şekilde metal extractorların verimi gözle görülür bir şekilde artacaktır..Mesela Tech 2 Metal extractor normalde +5 mass üretiyorsa, yanındaki 4 mass storagela ile birlikte +9 mass üretecektir. Bu kadar basit :) Sanırım bu tüyolar easy leri kolaylıkla yenmene yardımcı olur..Yalnız dikkat oyundaki her bina upgrade edilebilir değil bazıları böyle factoryler, metal extractorlar, bazı shield binaları gibi..
    ->Bu arada dört bir yana derken şunu kastediyorum..Yani tam hemen üstüne, altına, sağına ve soluna mass storage yapacaksın..
    +
    +-+
    +

http://www.youtube.com/watch?v=kHNOKXqDllU

Mesela bu ve bunun gibi videoları izlersen bazı tüyolar da kapabilirsin

Varsa soruların yine seve seve yanıtlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 23 Ocak 2009; 22:13:19 >

• abi e mailimi sana pm ile atıyorum hemen. yalnız sen de kendininkini at ki tanıyayım seni. sonra detaylı olarak anlatırsın bana.

bir de ben açıkçası verdiğin sitedeki resimleri pek sevmedim. ama şu her sayfada sol en üstte çıkan 3 faction resmi çok hoş. uef ışıklı fln o güzel ondan bulabilirsen ekleyelim. şimdilik benden bu kadar.
  • Bu oyunda multiyle kapışmak varsa aslında yapsak çok güzel olur. Ama bu oyun için baya güçlü bi internet bağlantısı gerekir sanırım...
  • multiyle kapışmak var ama güçlü bi bağlantı gerektireceğini sanmam. orta düzeyde bi bağlantı işimizi görür...

Xandrean:
    abi sana pm atamadım. ama gördüğüm kadarıyla sen bu oyunun bağımlısısın ve bu yüzden onur üyesi yapıcam seni. epostam (yok yaa :D)@hotmail.com sende kendininkini ver sonra sileriz konudan

dipnot: mesajını aldım saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neschume888 -- 24 Ocak 2009; 9:34:16 >
  • Multi ile kapışırken saniyede 3k - 4k civarı bir upload gerektiriyor yani hiç de çok değil :) Yalnız şu var mesela 2 kişi 2 bilgisayara karşı kapışırsanız, 2 nizin bilgisayarı da aynı işlemleri yapacağı için işlemci, grafik kartı olarak yavaş olan birisi varsa bu multiplşayer oyunun yavaşlamasına sebep olacaktır. O yüzden olabildiğince yüksek donanımlı PClerin beraber oynaması gerekmektedir. Multi oynamak için de Hamachi ye filan ihtiyaç yoktur. Sadece bir port açmanız gerekir ve biriniz HOST eder, o HOST eden IPsini diğer taraflara verirse çok kolay oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 24 Ocak 2009; 9:37:37 >
  • arkadaşlar çok üzücü bi olay oldu ya.. supreme commander ın full versiyonunu rapidden part part indiriodum linkleri de kontrol etmiştim. fakat part 13 e geldiğimde dosya silinmiş dedi çok sinir oldum ve çok üzüldüm. süpreme commander'ın full versiyonunu kesinlikle çalışacak bi biçimde link verebilirseniz ya daelinizde dvd si varsa bana kargoyla gönderseniz. kargo parasını ben öderim nolursunuz yha..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.