Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
56.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SR2020

Yada en kısa yoldan defence başkanının resmine tıkla --massive buildup-- olanı işaretle...

Benim sorunum ise casus belli herkesin bana full casusu var ben kimseye yapamıyorum... teknolojide strongly opposite (kesinlikle karşı) çıkıyolar. ama elin mısırı osu busunun teknoloji lvl bizden daha iyi neyse dedim çin uçtu bu sefer 70 000 000 000 trausry var. boşver dedim anlaşma yapamıyorum doğru düzgün bende girdim herkese... Un attı doğal olarak ama bayağı ilerledim 50 tane tank fabrikası var nüfus 322 Milyona çıktı arap yarım adası ve ukraynaya kadar ilerledim ama casus belli yüzünden anlaşma yapamıyorum.....

Casus Belli düşürmenin bir yolunu gördüm sadece; Bir ülkenin sana saldırması ve senin ona yinede barış teklif etmen. Ama bu kadar büyük bir güçken kimse sana saldırmaz. O zaman saldırtmanın yöntemi; bütün ordunu rezerve çekeceksin hiç askeri personelin kalmayacak hava,kara,deniz birliklerinin insiyatifini 0'a indireceksin bunun sonuncunda sana kıl olan bir ülke varsa direkt sana saldırıyor sende bundan sonra ordularını çıkarıp onun birliklerini def edeceksin ve yendiğin halde onun topraklarına giremeden barış teklif edeceksin. Bunu kabul ettiklerinde çok büyük itibar kazanıyorsun birlemiş milletler bazında ve diğer ülkelerle...

• Birde Bu Uçaklara Filan Missile Yükleniyor Ama Atmıyorlar.. Atmak İçin Bütün Uçaklara Tek Tek Hedef Gösterip Fire Missile Demem Gerekiyor.. Bunu Otomatik Attırmanın Yolu Yok mu ?
  • iş dahada bozuntuya verdi kimse savaş açmıyo açanda ordusunu saldırtmıyor.. kaldık öylece general222 hll olsun sana ben daha roketi yükletemiyorum uçaklara neden acaba nükleer bombalarım var ürettiğim... ama uçaklarıma yükletemiyorum detaylı bilgileri atıcağım
  • Resimleri Kesmeden Yapıştırmanın yolu nedir?? Görsel olarak tam yapamadım max 200kb nasıl büyük resim koyabilirim??

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]

• Arkadaşlar Aşağıdaki resimdeki hata her dakka karşıma çıkıyor. AGRICULTURE yap diyor yapıyorum inşa etmek için koyuyorum haritada ama inşaa etmiyor. Nedendir bir türlü inşaat başlamıyoru. Nukleer Enerji santrali kurtul uydu atıcam atamıyorum inşaa etmiyor bir yardım nedir bunun çözümü.... :S

[img=http://img25.imageshack.us/img25/9288/adszfgyygm.th.jpg]
  • ben bu supremeruler 2010 oynuyordum 2020 yükledim suan hiçbir patc yüklemedim habire hata veriyor savegamelere giremiyorm bi yardımcı olsanız bide multi oynıyacak varmı bende katılabilirim
  • bu oyunda cok bug var onceden oynuyordum habire oyundan atıyordu save dosyamı kaydetmistim ilerde oynarım die accaip ordu kasmıstım 5 milyon askerim vardı savaş yaşını 16ya çektim hepsi tanklı ve jeepli birlikler ama oyun acılmıo su patch yüklemelerde linkleriniz varmı 5.5.2 indirdim bu seferde cd-key istedi onuda bi türlü bulamadım
  • ben supreme ruler 2020 global crisis oynuyorum oyunu çözdüm ve mükemel oynuyorum rusya-ingtre-fransa-almanya tüm afrika kıtası vb birçok ülkeyi bile işgal etdim ekonomi muazzam teknolojide öyle türkiye ile ama 2036 da oyun bozuldu patch lazımmış 6.5.8 yükledim şimdi serials istiyor tüm sitelre baktım 2 gündür ing sitelerede ama bulamadım burada yükleyenler varmış tüm yazılanları okudum o yükleyip çalıştıranlar banada yardım etsin lütfen
  • GC versiyonunu ne yazık ki hiç oynamadım
  • yokmu arkadaşlar kimsede noluuur bi serial bulamadım oyunum orjinal ama yinede serial istiyor patch yapınca patch kuranlar yardımcı olsunlar lütfen
  • pacth olarak 5.3.8 nin cr@cki var diğerlerinin yok maalesef.
  • Arkadaşlar Aşağıdaki resimdeki hata her dakka karşıma çıkıyor. AGRICULTURE yap diyor yapıyorum inşa etmek için koyuyorum haritada ama inşaa etmiyor. Nedendir bir türlü inşaat başlamıyoru. Nukleer Enerji santrali kurtul uydu atıcam atamıyorum inşaa etmiyor bir yardım nedir bunun çözümü.... :S

arkadaşım orada diyor ki, sen agriculture ürünlerini yani zirai ürünlerin yurtiçi fiyatını çok yüksek yapmışsın ve dolayısıyla da insanlar bu ürünleri alamıyorlarmış..adam da sana agriculture ürünlerinin iç fiyatını düşürmeni tavsiye ediyor..bunu da ürünün penceresineki domestic prices denilen yerden yapabilirsin..
  • yokmu arkadaşlar kimsede noluuur bi serial bulamadım oyunum orjinal ama yinede serial istiyor patch yapınca patch kuranlar yardımcı olsunlar lütfen

arkadaşım, patch serial falan uğraşma..torrentten VACE bilmemne yazan bir SR 2020 downloadı var onu indir onun içinde gerekli herşey var..patch falan yapma sakın..ilk oyunu yüklersin sonrada expansionu yüklersin oradan..
  • hayır sakın öle yapma 1.si patch olmadan oyun çöküyor oynamanın alemi yok 2.si global crisis yükleyince oyunda küçük ama tkili yenilikler var ve o da patch yüklenince çöküyor tavsiyem gold var internette onu indir isteyene link de veirim ona patch yapmana gerek yok çünkü zaten her şei yapılmış yüklemede beceremezsen haber ver link isteyene atarım onun haricinde oyunu full çözdüm zaten oyunla ilgili sorunu olanada yardım ederim
  • Sayın JCB; acaba oyunu nasıl çevirebildiğini söyleyebilirmisin, program kullanıyorsan hangi program. Bende çevirmeyi denemek istiyorum.
  • arkadaşlar ben champing bölümünde Türkiye'yi alıp bi kaç tane bina inşaa ettikten sonra supremeruler2020 exe hata werio bunun nedeni nedir acaba ?
  • supreme ruler 2020 yi indirdikten sonra patch lerle uğraşmayın, supreme ruler 2020 gold'u indirin ve keyifli keyifli oynayın.
  • trainer yükledim ama calısmıyor neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erolbadur -- 31 Temmuz 2010; 3:54:03 >
  • Supreme Ruler Gold'un 6.6.2 patch'inin crack'ini bulabilen var mı? Yükleyince Cd key istiyor.
  • Bir yıldır kimse bu oyunun yüzüne bakmıyor heralde, benim nedense durup dururken oynayasım geldi dün indirip yükledim. Gold editiona 6.8.1 yamasını yükledim. Türkiye ile başladım ama unutmuşum oynamayı, dökülüyor ülke
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.