Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
56.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Site açıldı.

evet açıldı baktım rehberlere adam iyi hazırlamış çok işime yaradı
  • Arkadaşlar "Gold Versiyonu" nu yükledim kurdum serial key istiyor bütün sitelere baktım ama bulamadım bi yardımcı olabilecek varmı?
  • arkadaşlar oyunu kurdum ama yazıların hiçbiri gözükmüyor menüden daha öteye gidemedim yardım edebilirmisiniz:( windows7 kullanıyorum.
  • Al dostum çözümü;Başlat/Çalıştır/Redegit/HKEY_CURRENT_USER/Software/BattleGoat/Supreme Ruler 2020(global kriz varsa sonunda gc olur) Sağ tarafa gelen menüdende Language File yazanı buluyoruz ona çift tıklayıp açıyoruz çıkan yere LOCALEN bunu yaz düzelecek.
  • hocam harikasın çok teşekkür ederim
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • Oyunu oynarken Mart 8 2020 oluyor, pat diye her sey 0000000000 oluyor nufus dahi.
  • 1 sene önce cd si vardı bu oyunun. yanlış hatırlamıyorsam gold serisiydi, benim sizden bir kaç isteğim var ben bu oyunu indiremiyorum S.r 2020 indirebiliyorum oda demo ve ülkelerin üstündeki yıldızlar gözükmüyor bundan dolayıda çok zamanımı alıyor kafamı karıştırıyor ülke başkentlerini bulamıyorum.
    gold indirdim dün key istedi yapamadım sildim tekrar indiririm diye ama bakmadıgım aramadığım site kalmadı 3 gündür bu siteyi takip ediyorum şimdi ise mesaj atma kararı aldım. sizden ricam bana bir link verirmisiniz sorunsuz şu oyunu oyniyim ülkelerin üstündeki yıldızlar gözüksün yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz12q

1 sene önce cd si vardı bu oyunun. yanlış hatırlamıyorsam gold serisiydi, benim sizden bir kaç isteğim var ben bu oyunu indiremiyorum S.r 2020 indirebiliyorum oda demo ve ülkelerin üstündeki yıldızlar gözükmüyor bundan dolayıda çok zamanımı alıyor kafamı karıştırıyor ülke başkentlerini bulamıyorum.
    gold indirdim dün key istedi yapamadım sildim tekrar indiririm diye ama bakmadıgım aramadığım site kalmadı 3 gündür bu siteyi takip ediyorum şimdi ise mesaj atma kararı aldım. sizden ricam bana bir link verirmisiniz sorunsuz şu oyunu oyniyim ülkelerin üstündeki yıldızlar gözüksün yeter.

hocam dediğin key yüklerken mi çıkıyor bende de yüklerken key istedi fakat ben de bulamadım bir türlü verilen key çalışmıyor

• beyler bu oyunu nerden albilr veya indirebilirim
  • Kickass' da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada en kapsamlı sürümünün incelemesi yaptım. İngilizcesesi pek anlamayanlar oyun karışık gelenler için iyi bir başlangıç olabilir keyifli seyirler :)

• Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]
  • Buglara rağmen kopamıyorum bu oyundan

• Oyun ciktigindan beri birakip birakip tekrar basliyorum sigara gibi oyun bagimlilik yapiyor

• Supreme Ruler (özellikle Ultimate) oyun değildir, dünya jeopolitiği hakkında bir ansiklopedidir.. Oyun tasarlanırken üniversitelerden danışmanlık alınmıştır.. Girdap gibi içine çeker.. Kafa boşaltmak için bire birdir.. Boşaltırken doldurur..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.