Şimdi Ara

Süpriz nokta Kampanyası 1 ocak 2019 kadar uzatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnşallah öyledir. Ama bende hiç cevap gelmiyor. 1 haftadır da konum bulamıyor. Hiç fake GPS falanda kullanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.05.2018 itibarıyla Hediye Kutusu toplanarak kazanılabilecek hediyeler için; günlük hediye toplama limiti 3 adet olup, kampanya boyunca kazanılabilecek hediye sayısı limiti 10 adettir. Kampanya kapsamında haritada bulunan bir hediyeden en fazla bir kez yararlanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt
    Bugünden itibaren 10 defa sınırı gelmiş. Bugün ilk defa denememe rağmen limit doldu diyor.

Süpriz nokta Kampanyası 1 ocak 2019 kadar uzatıldı

• Pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. Evdeki WiFi ağına bağlanmaktansa mobilden 40 GB kullandım. Ancak bu kotayı aldığım noktalar artık haritada görünmüyor. Yani bir daha tekrar almak için para vererek başka yerlere yolculuk yapmalı ve oradaki noktaları açmalıyım. Bu durumda yine harcama yapmalıyım bu iş için. Etraftaki noktalar bittiğinde ne olacak peki, normal paketlerle ve salla kazandan verilen haftalık 1000 dakika ile devam.

40 yılda bir gün avantajlı oldu diye pahalı olması gerçeği değişmiyor hani. Bence Turkcell bu kampanya ile bir şeyler denemeye çalışıyor. Hem şebekeyi test ediyor kullanıcılar ne kadar veri kullanacak, nerede kullanacak, şebeke nasıl tepki verecek diye, hem de konum bazlı reklam için altyapı geliştiriyor bence kendisine. İleride noktaları belirli mekanlara koyarak müşterilerin oraya gitmesini sağlayacak; bu şekilde mekandan para kazanacak vs...

Ha gidip şöyle uzun vadeli bir avantaj sağlar ise uygulama ile o zaman başka. Ama birkaç ay onlarca yüzlerce GB veri kullanıp sonra ayda 4GB yetmedi diye üstüne paket aldığım çok oldu Turkcell'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki. Evdeki WiFi ağına bağlanmaktansa mobilden 40 GB kullandım. Ancak bu kotayı aldığım noktalar artık haritada görünmüyor. Yani bir daha tekrar almak için para vererek başka yerlere yolculuk yapmalı ve oradaki noktaları açmalıyım. Bu durumda yine harcama yapmalıyım bu iş için. Etraftaki noktalar bittiğinde ne olacak peki, normal paketlerle ve salla kazandan verilen haftalık 1000 dakika ile devam.

40 yılda bir gün avantajlı oldu diye pahalı olması gerçeği değişmiyor hani. Bence Turkcell bu kampanya ile bir şeyler denemeye çalışıyor. Hem şebekeyi test ediyor kullanıcılar ne kadar veri kullanacak, nerede kullanacak, şebeke nasıl tepki verecek diye, hem de konum bazlı reklam için altyapı geliştiriyor bence kendisine. İleride noktaları belirli mekanlara koyarak müşterilerin oraya gitmesini sağlayacak; bu şekilde mekandan para kazanacak vs...

Ha gidip şöyle uzun vadeli bir avantaj sağlar ise uygulama ile o zaman başka. Ama birkaç ay onlarca yüzlerce GB veri kullanıp sonra ayda 4GB yetmedi diye üstüne paket aldığım çok oldu Turkcell'de.
    Turkcell açıkara en pahalı operatör olduğu gibi, kolay kolay sıkıntı yaşamayacağımız tek operatördür. Kullanıcılarda bu yüzden tercih ediyor.

Ben turkcell'i bedavaları için tercih etmedim, tamamen kalitesi için tercih ettim ve internet kullanımım yoğun olduğu için en yüksek paketlerden birini kullanıyorum. Bedava vermese bile bırakacak değilim.

Sen bedavalarına güvenip düşük paket alıp kullanıyorsan bu apayrı bişey.Sonuçta ne çıkacağı belli değil. Gidip dolaşmak istemiyorsan ve paketin yetmiyorsa bi üst paketi almalısın. Kampanya noktaları bitti diye söylenmeye gerek yok. 40gb kullanmışsın bu az bişey değil

Turkcell'e geldiğimde süpriz nokta yoktu daha. Hatta sadece 5 noktadan geçen gün 7-8 gb topladım, oda çarşıda tesadüfen yoğun noktalar olduğunu farkettim ve topladım. Bunlar ekstra oluyor. Sana bunu vaadetmiyor.

Diğer operatörler kampanyalarıyla Turkcell'e yaklaşamıyor bile. Örneğin ramazanda telekom 10gb veriyor ama gece 2-6 arası. Vodafone pass veriyor ama yükleme şartı var. Turkcell şartsız şurtsuz kampanyasını yapıyor.

Benim fiyatım bu diyor, isteyen kullanır veya kullanmaz.

Turkcell'in şikayet aldığı tek konu fiyatı. Ama diğerleri? Allah onları bildiği gibi yapsın..

• İşte Turkcell kullanarak hediyelere göre veri kullanımını planlaman mümkün değil. Mecburen büyük paket alacaksın. Evde İnternet olduğunda telefonda 4GB ya da 6GB bana yetiyor, devamını hız testleri ve WiFi ile indireceğim şeyleri evde telefonda WiFi açmayarak harcıyorum. Ancak kapsama sıkıntısı olmayacak bir bölgede TT ile daha ucuza ve daha yüksek kotalı paketler almak mümkün ki şehir yerlerinde Turkcell'in de çok sıkıntılı olduğu kör noktalar oluyor.

Ben de birkaç noktadan 30 GB topladım ama noktalar yenilenmedikçe devamı yok. Bir ay sonra 4 Mbit bağlantısı olan evime geçeceğim ve orada çok lazım edecek ama hediyeler bitmiş olacak orada. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

İşte Turkcell kullanarak hediyelere göre veri kullanımını planlaman mümkün değil. Mecburen büyük paket alacaksın. Evde İnternet olduğunda telefonda 4GB ya da 6GB bana yetiyor, devamını hız testleri ve WiFi ile indireceğim şeyleri evde telefonda WiFi açmayarak harcıyorum. Ancak kapsama sıkıntısı olmayacak bir bölgede TT ile daha ucuza ve daha yüksek kotalı paketler almak mümkün ki şehir yerlerinde Turkcell'in de çok sıkıntılı olduğu kör noktalar oluyor.

Ben de birkaç noktadan 30 GB topladım ama noktalar yenilenmedikçe devamı yok. Bir ay sonra 4 Mbit bağlantısı olan evime geçeceğim ve orada çok lazım edecek ama hediyeler bitmiş olacak orada. :D
    Evde adsl var 6 senedir 3mb ile süründürüyor tt, Turkcell ile tanıştım ve hakikaten internet diye birşey varmış diyebiliyorum artık.

Turkcell bence aylık 30da abartmıştı, kimse tarife kullanmazdı o şekilde. Şuan aylık 10mu ocağa kadar 10 mu bilemiyorum ama ocağa kadarsa sıkıntı

Çarşıya gittikçe alırım diyordum

Bol bol kullanıp bir anda düşmek tabi iyi değil ama en azından bi 10gblık paket almalısın

• Bir evde 8 Mbit WiFi var, yetiyor. Diğerinde 4 Mbit ama o da iş görüyor. Cepte 4 de yetiyor ama rahat kullanmak için 6 alıyorum ben. ;) 19 Nisan'dan beri 40 GB kullanmışım telefondna, daha da 15 GB'tan fazla var ay sonuna kadar. :D
  • Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı .Lütfen daha sonra tekrar deneyebilir misin?

Sürekli bu hatayı alıyorum bunun sebebi nedir

• Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı .Lütfen daha sonra tekrar deneyebilir misin?

Sürekli bu hatayı alıyorum bunun sebebi nedir
  • Fake gps kullandığın için olabilir eğer kullanmıyorsan gps ayarlarında yüksek doğruluğu seç bakalım düzelecek mi

• Fake gps yardımıyla haftalık 1 gb kaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende hergün bu uyarıyı veriyor.

BIP Hediye Yağmuru’ndan aylık kazanabileceğiniz maksimum hediye miktarına ulaştınız, yarın yine bekliyoruz!

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalion

Bende hergün bu uyarıyı veriyor.

BIP Hediye Yağmuru’ndan aylık kazanabileceğiniz maksimum hediye miktarına ulaştınız, yarın yine bekliyoruz!
    Aynı şey bende de var ne zaman düzelecek bilinmiyor

• Hediye alma limitini dolduranlara şimdilik yeni hak verilmiyor. Muhtemelen kampanya abone çekmek için uzatıldı yeni geçenler faydalanabilsin diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.