Şimdi Ara

ŞURADA KONUŞTUĞUNUZ KONULAR O KADAR ANLAMSIZ Kİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün, babamın dükkanına haraç kesmeye geldi 2-3 dingil ve bizi yani çocuklarını ölümle tehdit etti. Bu olay bu hafta sürekli oluyormuş ve ben bunu bir akrabamdan öğrendim olayların içinde değilmişim. Bu adama o kadar kolay şeylerden bağırabiliyor ve karşı çıkabiliyordum ki. Olanlardan habersiz. En kolay şeyleri bahane edip bağırıyordum. Yeni kitaplar istiyordum yeni dershane. Odamı beğenmiyordum. Tartışmalara giriyordum boş yere. Belki benim babam bana göre bağnaz ve boş boş bağıran birisiydi bana göre. Şu gelişmeyi öğrendim ve neredeyse bütün dünya algım değişti. Sorun olarak bellediğim şeyler meğersem sorun bile değilmiş. Hani o açtığım salak salak konular ve cevapların hepsi aslında aptalca şeylerden ibaret. Bunu iyi anlayın beyler. Şu forumda konuştuğunuz şeyler o kadar önemsiz ki hayatta. O kadar önemsiz ki... Sizi de çok sıktım biliyorum. Beyler, hayata sımsıkı sarılın ve ailenize asla ama asla kötü söz ve davranışta bulunmayın. Sizden bir kardeşiniz veya bir abiniz olarak rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wantscientist W kullanıcısına yanıt
    kardeşim bi çaresi bulunur elbet, her yaşın derdi ayrı.Allahım korusun sizi. polise gidin, kamera takın dükkanınza en azndan kanıt olur. bence baban 1 2 ay gelmsn dükkana ya da tek kalmasın yaşlı olsa gerek ki elini kolunu sallaya sallaya içeri giriorsa. bnce dükkana sağlam dağ gibi bir kaç kişi baksn, bu sorunlar kavgaylada olmuyr,Allah yardmcnız olsun
  • bize ne kardeş senin benim geleceğimi yönlendirecek seçimlerin detaylarına, salak salak veya anlamsız demeye ne hakkın var?
  • O kadar anlamsız olduğunu ilerde göreceksin ne de olsa.

• Ben anladim seni farkindayim dediklerinin de ama aliskalik mi diyim uyum saglamak diyim uygulayamiyorum bir turlu.

• wantscientist W kullanıcısına yanıt
    Gelecekte geriye baktığımda yanlış mesleği seçmiş olduğumu düşünürsem bu şimdi anlamsız mı olacak?
  • Yale Tıp 7 kullanıcısına yanıt
    ilgi çekme çabaları hesap numarası 7
  • Hayır. Bir an gelecek. O zaman dediklerimi hatırlayacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.