Ben bu drake i 3-4 günde almıştım. Biraz psikopata bağlamak lazım saatlerce durmadan nether egg toplamıştım. Her bulduğunda farklı bi yerde respawn oluyor bazen görünür yerlerde bazen gizli yerlerde artık tüm noktaları ezberlemiştim. Aylar önce bir konuya nerelerde çıkabilceğine dair kendi çektiğim ss leri koymuştum bir bakim bulursam az çok yardımı olur senin için
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Ben bu drake i 3-4 günde almıştım. Biraz psikopata bağlamak lazım saatlerce durmadan nether egg toplamıştım. Her bulduğunda farklı bi yerde respawn oluyor bazen görünür yerlerde bazen gizli yerlerde artık tüm noktaları ezberlemiştim. Aylar önce bir konuya nerelerde çıkabilceğine dair kendi çektiğim ss leri koymuştum bir bakim bulursam az çok yardımı olur senin için
teşekkür ederim bende başladım görevlere
belli bi görev zincirinden sonra zaten açılıyor daily ler yanlış hatırlamıyorsam. daily ler açıldığında direk yumurta olayına başlarsın en kolay yolu
Yuh ne yaptın , en fazla 15 gün en az 3 günde yaparsın. Hiç egg falan kasmadan 1 haftada yapmıştım ben.
Fotoları buldum yumurtaların nerelerde çıkabilceğine bir kaç örnek
@ekostros çok teşekkür ederim
Peki bu yumurtaları toplamaya hangi aşamada başlayacam şuan görevleri yapıyorum
netherwing ledge zone unda daily görevler açılcak o daily lerden biri yumurta istiyor , herhangi bir sınır yok istediğin kadar toplayıp teslim edebilirsin. Her bir yumurta için rep puanı veriyor.
80 lvl olduktan sonra 3 günde aldım bineği , fazla zorlanmadım.
Belirteyim, yumurta az da olsa moblardan da düşüyor. Beklerken kesip zaman da geçirebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme