Şimdi Ara

sürekli aldığınız hazır konserve/donmuş yemekler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
4
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi marketten alıyosun acaba içinden farklı cisimler çıkıyormu bimden ton balıgı aldım ama ıcınden sıyah sıyah seyler cıkıyordu ? ve fiyat nasıl
  • derya ton balığı
  • İndomie noodle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam
  • Tamek pilaki sokayım öğrenciliğe

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

hangi marketten alıyosun acaba içinden farklı cisimler çıkıyormu bimden ton balıgı aldım ama ıcınden sıyah sıyah seyler cıkıyordu ? ve fiyat nasıl

TonTon hemen hemen bilindik bütün marketlerde var. Fiyati önceden 2 tane 160lığı 5.90 liraydı. Şimdi 8 lira gibi bir şey olmuş. Tadı dardanelle aynı. İçinde siyah şeyler hiç görmedim. Dardanelin yan markası olduğu için güvenilirdir, dardenelin yerinde üretiliyor. Ayrıca bimin tonu gibi dağılmıyor.

Ton balığı alırken kutusunda bütün parçalı ya da iri parçalı yazar, bunlarda siyah yerler olmaz. Biminkinde ne yazıyo bilmiyom ama sanırım balıktan alınan iri parçalardan geriye kalan kısımlardan yapılıyor. Ondan hem dağılıyo, hem de siyah şeyler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dondurma alıyorum... tamam tamam iğrençti özür dilerim
    donmuş yiyecek genelde ton balığı alırım, garntür, döner 2-3 ekmek çıkıyor tadıda güzel, patates kızartması
    makarna.
    misal şu anda çepte 5 kuruş param yok ama makarna almıştım ay başı, salça ve yoğurt şimdi salçalı makarna yapıcam.
  • burayı bi uplayalım çok az yorum gelmiş
  • Aynen bende o pizzayi seviyorum icinde 4 tane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -O-N-U-R- -- 28 Ekim 2014; 21:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

ton ton ton Dardanel ton

Okuduktan sonra ritmiyle beraber bidaha söyleyen tek benmiyim

Okuduktan sonra kafasını sallayan tek benmiyim
  • up up up
  • Askerde 10 ay boyunca daglarda konserveye mecbur kalinca sivil hayatta asla konserve yemem (mecbur kalmadikca)tabi arada bir annem misir vs aliyor onun disinda konserveyi sevmiyorum askerlik yuzunden.

• Mısır gevreği sabahları pratik oluyor. Ama nesquik harici gitmiyor sadece Nestle tüketirim . Ülker inki ÇÖP. Sütü de Migros süt alırım hem hesaplı hem uygun.

Ton Balığı olarak indirime girdikçe Dardanel veya superfresh alırım. Tat ı denemiştim berbattı. Zeytinyağlılar daha güzel ama biraz Pahalı tabi.

Sabah kahvaltı için bim in Acılı kahvaltı sosu var onunla Sütaş süzme peynir kombo yapıyorum yanında bir de sıcak simit on numara gidiyor.

Bir de a101 e yenı çabuk Çorba gelmiş ilk başta ben de tereddütteyim tavuklusu aldım denemedik ama tam bir fp canavarı tavsiye ederim.

Ayran ihtiyacımı gene Migros ayran dan kullanırım Makarna'nın yanında ayran iyi gidiyor. Diğer markalar gereksiz Pahalı. Makarnaları da migros makarna alıyorum . Ankara fiyatını abarttı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 22 Aralık 2014; 13:30:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim de barbunya pilaki var hep alirdim.2.65 di.su an bilmiyorum.lezzetli ve doyurucu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim ve A101 çok yakın bana ikisindende Ton baligi kepekli sandvic ekmegini ve sütlerini elsik etmeden alirim jalepenyo turşusuda fena deil bimin

• bimden barbunya plaki ve rus salatası. bimde satılan köfte ler var yüzde yüz dana oda iyidir bimdeki şnitzel de iyi ama sakın acılı adanamı ne onu almayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomaliliSolaçık

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

ton ton ton Dardanel ton

Okuduktan sonra ritmiyle beraber bidaha söyleyen tek benmiyim

Okuduktan sonra kafasını sallayan tek benmiyim

Tövbe tövbe..

Niye kafasını sallasın ki insanlar

• arada uplamak lazım, önemli
  • Bi upta benden gelsin madem

+ tamek zeytinyağlı barbunya
    + bim'in pizzası
    + bim'in nuggetı. sanırım keskinoğluydu
    + migrostan kasap köfte
    bunlar favorilerim

- dr outker pizza (aşırı küçük ve pahalı)
    - tat sarma (pilavları lapa hiç beğenmedim)
    - bim'den donmuş patetes (çok zahmetli pazardan alıp kızartın basit bişey)
    bunlarda tavsiye etmediklerim

* uno büyük boy tost ekmeği ile tost (makinede ekmeği bastırmayın pestil olur)
    * tat kornişon turşu
    * migrostan konserve mısır (ara öğün olarak yenir, az doyurucudur)
    * tamek kuru fasulye
    * domates kıtırcıklı çabuk çorba (çorbada fav)
    arada yediklerimde bunlar. makarna pişirme konusunda master oldum arada makarna ve haşlanmış yumurtada götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 21 Ağustos 2015; 13:50:08 >
  • Çıtır soğan ve Dr.Oetker Pizza ve Banvit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.