Şimdi Ara

Sürekli Bağlantı Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar son 5-6 gündür internetimde sürekli kesintiler oluyor en az 30 dakikada bir kesin kesiliyor onun dışında 5 10 dakikada bir kesildiği bile oluyor; e tabi bu durum da online oyunlarda çok rahatsız edici oluyor.

İnternetin kesilme süreci şu şekilde gerçekleşiyor ->wifi bağlantısı üzerinde sarı birşey oluyor bağlantı kesiliyor o sıra -> tekrar bağlan diyorum sorunları gider kısmı çıkıyor -> ona tıklayınca bağlantıyı sıfırlıyor falan bi 30 saniye birşeyler yapıyor -> en son rapor kısmında kablosuz bağlantı sorunu gibi şeyler yanında da düzeltildi yazıyor .

Bunun akk nın dolmasıyla bir alakası var mı bilemiyorum olabilir belki ama internet hızının yavaşlamasının yanında sürekli kesilmesi de mi ttnet in oyunu , eğer değilse bu konuda yardım bekliyorum bilgili arkadaşlardan

• Böyle bi sorun hiç başıma gelmedi. Sadece fikir yürütücem..

Dns değiştirmeyi, ip atamayı, modemi resetlemeyi, sürücü güncellemeyi, güncelse eski sürücüleri denedin mi?

Virüs buna sebep olur mu bilmiyorum ama malwarebytes antimalware, combofix ve avira free ile sistemi tarayabilirsin. Veya kaspersky, avira ve bitdefender rescue diskleri ile de tarama yapabilirsin. Bir de servis sağlayıcısını aradın mı hiç..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.