Profesöre görün bir de. |
Surekli basim donuyor (3. sayfa)
-
-
Bunları fazla takıntı yapmadan sağlıklı yaşayıp doktor tavsiyelerine de uyarsanız bu dönemi biraz sıkıntılı da olsa atlatacaksınız. Çok genç var benzer problemlerden şikayet eden, aşılamayacak şeyler değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
asılmayı acilen bırakmalısın
-
b12 eksikliği de bu şikauetleri yapabilir.
-
Reis sana önerim günde 3 beypazarı maden suyu alışınca 6ya çıkar spor da yap hiç bişeyin kalmaz
-
çavuşla arana mesafe koy. hafta 2 yada 3 olsun. ve aynı gunde 3ü 4ü deneme süreyi uzatmayı dene.
-
muhtemelen psikolojiktir. eskiden çok yaşamıştım bunları
-
quote:
Orijinalden alıntı: plaktametallicavarr
evet demir eksikliginden de kaynaklanirmiserkeklerde demir eksikliği olmaz anca iç kanama olursa kadınlarda olur
demir ferritin düzeylerine baktır sen gene küçük bir ihtimal vertigo varsa iç kulağa daha detaylı baktır kristaller var belki oynamıştır
betaserc çok tercih ediliyor kısa sürede baş dönmesini geçiriyor 8 mg alabilirsin Aile hekiminden
-
nasil gecirdin
derken ?
kadinim zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duzenli beslensem gecicektir yani 8 ay oldu da
evet o da eksikmis vitamin verdi ama 8 ayda gecmesi gerekmez mi
quote:
derken ?%99,99unun erkek oldugu bır forumu kadınlar soruyora cevırmeseydın keşke
cinsıyet belırteydın ıyıydı.
-
Buna benzer bir durum yasamistim yillar once kafami nereye cevirsem dunya gozumun onune gecikmeli geliyordu bildigin dunyamda lag vardi. 1 hafta 10 gun surdu gecti. Gecen yil da babam ve anneme oldu onlarda da vertigodan suphelendiler. Istersen baska bir KBB daha git.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim sadece cevirince degil surekli olarak uykudan yeni uyanmis gibi
erkek kadin fark edecegini sanmiyorum
quote:
erkek kadin fark edecegini sanmiyorumsağlık konusunda fark eder.
-
kuru incir kuru üzüm ve ciğer yersen düzelirsin.parazit testide yaptırsan iyi olur..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X