Şimdi Ara

Sürekli hava üretebilen kombi tesisatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yedirtmek üzere olan konudur.. mevcut al panel peteklerden birisini biraz büyüttük: 77(genişlik) x 60 (yükseklik) den 980 (g) x 75 (y). Ev dublex bu arada. Bu petekte üst katta. O güne kadar hava yapmayan petekler bu yeni petekle beraber hava yapmaya başladı. En fazla havayı yapan da yeni taktırdığımız. 2-3 saatte bir hava alıyoruz. Neredeyse tüm petek hava ile doluyor. Ama havayı boşalttığımızda ise kombinin basıncı hiç değişmiyor nedense.. herkes otomatik purjör tak diyor, ben de o petekteki pis havanın odaya boşaltılmasını istemiyorum. Çocuk odası orası.. nasıl olur da bu kapalı sistem bu kadar hava üretebilir? Yok mu bunun başka çaresi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkkk -- 2 Mart 2022; 10:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genleşme tankı delindiyse, tanktaki hava tesisata geçer, tanktaki hava bitince hava yapmaz. (Basınç göstergesi doğru ise)

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Genleşme tankının delindiğini nasıl anlarım? Bu arada basınç göstergesi doğrudur diye tahmin ediyorum. Bu kadar hava almaya şimdiye arızaya geçmesi gerekirdi sanki?

• ersinkkk E kullanıcısına yanıt

basınç sensörsüz olan modellerde hele hele dublex olursa arızaya geçmez, çünkü pompanın çevireceği kadar su olsa yeter(pompa tarafı hava yapmasın yeter, üst kattaki peteklerin tamamı boş olsada çalışır). o kadar hava almışsın basınç göstergesi neden aşağı düşmedi dersin. su doldur ibreye bak yada şalteri kapat aç ibrenin titremesi yada dublex ise normalden daha fazla ibrenin sapması lazım(pompa haretiyle birlikte)

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Su bastım ibre hareket etti. Bugün ilk defa olağandan daha az hava aldım ve olağandan daha çok zaman geçti iki hava alma işlemi arasında. Ve ilk defa basınç az da olsa aşağı geldi. Tesisattaki hava nihayet azalıyor mu ne?

• Hava olustugunu nasil anliyorsunuz? Kombi hatami veriyor yada peteklermi isinmiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

Petek belirli bir zaman içerisinde soğumaya başlıyor. Daha sonra havasını alıyorum. Kombi herhangi bir hataya düşmüyor. Ama ilginç olan kombi çok hızlı ısınıp çok hızlı soğuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi sürekli ateşleme yapıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.