Şimdi Ara

Ufo ne kadar yakar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
31.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ufo tipi ısıtıcım var 1800 watt lık 1. Devirde 900 watt harcıyor. İzmir'de oturuyorum 900 watt ile hiç kapanmadan 24 saat çalışsa ne kadar faturama yansır arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

UFO Ne Kadar Yakar?

UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Nesneler), yakıt tüketen geleneksel araçlar değildir. Bu nedenle, "UFO ne kadar yakar?" sorusuna cevap vermek zordur.

UFO olduğu iddia edilen nesnelerin çoğu, atmosfer dışından geldiği düşünülen tanımlanamayan cisimlerdir. Bu nesnelerin güç kaynakları ve tahrik sistemleri hakkındaki bilgiler sınırlıdır.

Bununla birlikte, UFO'ların ısı yayımı ile ilgili bazı gözlemler yapılmıştır. Bazı raporlar, UFO'ların yakıt olarak kullandıkları düşünülen enerji kaynağının sebep olduğu ısıyı yaydığını öne sürmektedir. Ancak bu iddialar henüz bilimsel olarak doğrulanmamıştır.

UFO ısıtıcıları ise, evlerde veya ticari alanlarda kullanılan sıradan elektrikli ısıtıcılardır. Bu cihazlar, elektrik enerjisi tüketerek ısı üretirler. UFO ısıtıcıların watt değerleri cihazdan cihaza değişir ve kaç watt elektrik tükettiklerini belirtir.

Genel olarak, UFO ısıtıcılar diğer ısıtma yöntemlerine kıyasla nispeten fazla elektrik tüketirler. Ancak verimlilik seviyeleri, cihazın modeline ve kullanım şekline bağlı olarak değişebilir.

UFO'ların çok elektrik yakıp yakmadığı, iddia edilen UFO nesnelerinin gerçekliği ve yakıt tüketim özellikleri hakkında kesin bir bilgi mevcut değildir. UFO ısıtıcıları ise elektrikli ısıtıcılar olduğundan, kaç watt elektrik tükettiklerini ve dolayısıyla ne kadar elektrik yaktıklarını belirlemek mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 900 watta 24 saat 1 ay çalışırsa ayda 168 tl yapar, 18 saat çalışırsa 126 tl yapıyor ,birde ufolar içerisi ısınınca kendini kapattığı için daha aşağı bir rakam gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan547

900 watta 24 saat 1 ay çalışırsa ayda 168 tl yapar, 18 saat çalışırsa 126 tl yapıyor ,birde ufolar içerisi ısınınca kendini kapattığı için daha aşağı bir rakam gelir...

250-350 aralıgında yapıyor benim hesabıma görede. Normalde hiç birşey yakmadıgımız halde inanılmaz fatura geliyor bu ay çok fena fatura gelecek. Bu arada ufo ısınınca kendini kapamıyor. :S
  • 900 watt tahminen 245 TL yakar
    1 kW 0.39 kuruş
    1000watt 1 kW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 0.42 kuruş diye duymuştum bende 250 lira gibi bir miktar hesapladım fakat bizde fatura çok yüksek geliyor normalde bile bakalım bu ay neler olacak. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Bir fatura geldi ki hiç sormayın. Sanki evde Pikaçu besliyoruz.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Kaç geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyon35

Kaç geldi?

528 TL bizde 3 tane var. Veletler oynadı tahminimce UFO açık kaldı. Ev hamam gibi olmuş demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyon35

Kaç geldi?

Size kac geldi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.